熱狗最大問題其實係乜?

527 回覆
651 Like 34 Dislike
熱狗成日屌攬炒巴cap添
我懷疑佢地其實唔係好想攬炒
垃圾唔需要公開討論
一班社會廢人
冇計啦,當年佢地就係知本土票未必夠本民青同熱普城入曬去,所以就要盡全力打對方,之後只可以不斷話獨派係鬼係共謀。既然佢地講到泛民同獨派都係不共戴天之仇,就算想合作,熱狗支持者都屌柒你啦。

所以虫泰入到議會要擺一個唔同其他人合作嘅姿態咁
識親啲熱狗好多都係學歷低健身撚
見到黃比人打淨係識話人唔習武
自己就喺gym room瘋狂做gym食花生睇住人比人打
只可以話gym撚唔代表夠膽做前線

不過佢地不嬲話人送頭,通常都唔會出去
仲有班熱狗成日恥笑醫護唔罷工罷到底
搞到而家咁慘
但班熱狗自己又唔罷工一樣做緊奴隸
甚至好多都因為個疫情無工開
我又可唔可以笑下佢地點解唔罷工等到政府封關
永遠熱狗淨係識笑人唔做啲乜/做啲乜
但其實自己最勁就係做鍵盤戰士
之前成日話睇死香港人罷唔到工點知醫護成功罷到一個禮拜,which is其實已經好難,佢地就攞住個結果黎笑醫護失敗
漏咗熱狗最叻屌票
佢地個套就係:你諗到個必贏嘅方法先叫我出黎抗爭啦
而家做乜都係送頭 習武自保重好啦
其實最自撚私係佢地
真係出黎犧牲嘅手足睇到佢地咁講野真心無奈
因為太狗🤣
呢樣野佢地好一致,無論冇選舉、選前定選後都係會屌票
佢地得閒揮下美國旗,簽聯署叫美國解交香港,同埋等國師同美國傾好就得啦
佢無參加初選
我睇唔到佢有幾大機會勝出所以我唔會浪費自己既票去投佢
佢地可以繼續清高
好似<國師>咁曲高和寡 結果咪又係退出政壇囉
收皮啦 以為佢最激進所以仲有吸引力
依家 又唔湯唔水 變返飯民之流
我投個後生既 好過啦
屌...我見唔少
熱狗最勁係講到自己好叻好勁咁
好似所有人都係白痴唔識野
依家啲病毒假架
死好少人咋
依家係要攞你地DNA做器官資料庫咋
屌人去選 但自己又選
真正勇武又唔輪到佢地,係論述上城邦論又唔及獨派咁激進(甚至有陣大中華除),market越來越窄
佢地會話係為咗攞資源
美帝制裁將會令香港經濟收皮

熱狗:美軍來了我帶路!

肥佬黎走去叫美帝唔好制裁香港,會收香港經濟皮

熱狗:打倒肥佬黎!賣港賊!

熱狗政棍:香港人戴口罩整衰香港經濟

熱狗: 戴口罩正一食屎狗!搞衰香港!!!

果幾十條官司告左未?

建制垃圾冇討論價值

又唔開post 傾民建聯?
成日覺得d熱狗支持者好易抄車
得罪財閥使者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞