熱狗最大問題其實係乜?

527 回覆
651 Like 34 Dislike
不能認同更多
其實佢哋淨係戒咗開口埋口黃屍豬,
同埋一屌就屌晒全香港人呢兩樣嘢已經差好遠
佢哋啲屌法屌唔醒人不特止
仲製造咗一班憤世嫉俗到冇人想同佢講嘢嘅信徒出嚟
食黃店又屌貼文宣又屌戴口罩都屌嘅人邊個會想惹佢
跟住班人越係孤立就越係唯有走返去啲衛星page度圍爐放負
個班人變到好似喪屍咁郁d就話和理非非全家或者係戴口罩就係支持極權,點同佢討論呀
屌 我有個fd本身都正正常常 係唔知幾時開始佢聽果個storyteller 係youtube既唔知咩channel 黎既又係sell or主張呢d諗法

之後佢就變到同你講既諗法一模一撚樣 覺得做乜都嘥氣係on9既 初選廢既 35+廢既 都唔緊要 最慘係佢想影響埋身邊既人要同佢一樣諗法 同佢心平氣和咁討論 佢又係扯火先果個 淨係用大聲重覆一樣野黎當係個好合理既理據 唔認有問題 總之就變到成個藍絲咁

例如35+咁 佢話準備選or選咗出黎 咁又係會俾人dq咁選黎佢乜9 我話咁都要試咗先架啦 到時真係dq咪再算囉 講真到時咪又一樣把柄俾人捉住 佢就大聲聲量同我講 咁係會俾人dq丫!!! 咁有咩用?!!

加多個on9例子 話說我中學校董換屆(勿相認)咁就想選返d黃既人去 好似都ok冇乜問題丫 佢就同我講 咁你選到個黃既入去 到時佢要推d政策出黎咪又會俾再上層既人ban 例如 校董會推政策 學校會ban 就算學校ok 教育局就會炒校長 佢話:「呢個咁細既校董會選舉唔會做到d咩出黎 都唔會令到政府有咩威脅 唔會變到d咩咁 咁有咩用 選黎做乜?」

我就話 咁你周圍都安插d自己人 假以時日都可能會有用 邊個知聽日事 選咗先啦 又係俾佢屌

依家佢就日日當電台咁聽佢説説bb(係佢把口講出黎果條youtube channel)既live 仲要課撚埋金 仲好似唔少添 真係死撚得 冇眼睇

依家同佢冇可能傾到政治
啱丫 睇到一半就忍唔住講 上面都係我黎

總之佢地都失敗主義到極點 乜都係冇撚用 好似上面巴打s講既咁
係難好多野係真係無用
35+唔會成功係事實
但如果港共大手dq候選人先有戲睇
問呢堆熱狗覺得咁樣無用咁應該要點
佢地就會覆返你一句錦鯉有咩高見?
或者係話,等美國出手
佢地會叫你舉美國旗唱美國國歌
但同時會笑鳩和你sing係戇鳩係出黎練歌抗爭
同意
人地民建聯C隊黎
what do u expect?
自大
佢地會話和你sing係送頭
以為自己好勁,但其實係廢物

鄭蟲太直頭垃圾中最廢
識一件自己去完個旅行著撚到成套保護衣
仲要話等佢去埋先好爆

而家日日係到屌人口罩法西斯

btw 我屌你老母陳雲今日出篇721膠文
死十次啦仆街
立法會廢就眾所周知,虫泰係2016年選舉最後階段怒屌天琦幫青政站台,「搞到教主好辛苦」,點知選完冇幾耐虫泰就同教主就因為錢銀問題互屌收場
佢地班人咪又係跟風,總之陳雲、鳩達講咩佢地咪講咩

見到陳雲篇垃圾文,佢真係以為自己好撚幽默
同啲黑人一樣, 自己人nigger 自己就得, 人地nigger 佢地就唔得
白兵算唔算係熱狗分支?
佢會話自己又被熱狗
白兵熱狗果班又係邏輯謬誤

選->DQ->無議席
選->唔dq->有議席

唔選->無議席

咁有咩理由唔選?
OK, 咁泛熱狗
熱狗有熱狗邏輯
我個fd仲要唔認自己係熱狗
果啲衛星page先最惡毒,講明係熱狗啲人有戒心,但只要話自己被熱狗
就算的論點係同熱狗100%match,連時間都完全相同都得架喎
最好真係咁啱會有人喺每一件事嘅意見都100%一樣又同一時間想講啦
總之人地做就係鳩做 佢地做就唔係鳩做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞