熱狗最大問題其實係乜?

527 回覆
651 Like 34 Dislike
被熱狗苦主版主擺明係熱狗
仲好意思話自己被熱狗
無興趣討論熱狗,只知熱狗如果每區攞到1%票,表面上係輸咗,但實際上已經擾亂每區最後一席之得票狀況,幫共黨完成任務。

所以,大家一定要令熱狗得票為0,才有望保住同路人之總議席。
簡單例子
呢排一眾衛星page最鍾意屌人地口罩獵巫
其中一個point係自閉症人士抗拒戴口罩
你班黑心黃絲真係仆街 係唔係都批鬥
唔否認動不動就公審人係on9
引起大眾關注原來有小眾係戴唔到口罩都係好
但你完全睇唔出佢地實際會/打算/建議點幫啲自閉症人士
淨係旨在借呢樣野日屌夜屌對家
單計呢樣野都頂佢地唔順
唔講中間點偷換概念
將「小眾有困難」同「大眾都唔應該限制」撈埋黎講
少數人真係帶唔到口罩唔應該批鬥呢個point明明本來合理
但俾佢哋班信徒講講下就變戴口罩嘅全部係豬
佢個立法會推薦list,除咗九西因為冇熱狗所以支持簡浩名之外,其他名咪又係熱狗黎
最主要係介不可一世 看透世事嘅態度
屌有用的話
佢老母屌佢唔讀書就乖乖讀書啦
佢地d衛星 page好易露餡,佢地會好口徑一致咁講陳雲最近講過嘅point
佢地講到所有黃絲都口罩獵巫,跟住就話要黃絲死全家
因為佢地要令人覺得自己諗到世人諗唔到既野
所以大眾個排有咩共識,佢地就搵個樣野黎屌下
由頭到尾熱狗都話35+得啖笑
宜家就轉口風話35+無可能 泛民都無人提35+
立法會選舉既功能原來係等政府DQ俾全世界睇
係咁既話當初又大力推又籌一大舊錢搞初選?
求其搵黃之鋒果d上去做被DQ師咪係囉
年中泛民究竟要自打幾多次嘴巴?
我唔係泛粉黎架啵你係咪攪錯左
泛民攪唔攪初選都會籌錢架啦
係支持佢地嘅點都會照入錢
所以其實攪唔攪初選都無咩影響
問題係得一個gphone被dq個影響大,定成隊都dq影響大咁解啫
好明顯係後者,雖然我覺得港共目前唔似會將所有初選贏出嘅人都dq
所以咪要全力增取去令港共盡量dq
我都gchi反正而家佢要入任何法例都可以唔經立法會,全體俾人dq嘅效益仲大
其實熱狗仲有一個人選就係深水埗二妹

熱狗嘅問題其實馨竹難書
但講到初選最無恥就莫過於戴妖包疵唔玩初選嘅教協
心水清嘅都知道由雷動到今次初選其實有好多問題
坦白講唔初選真係唔係咩罪名
我都有見到二妹d post好撚怨婦佢本身好似冇咩政治聯繫,點解而家痴熱狗
班人個個中晒毒, 走火入魔, 似入左邪教咁, 最近個鳩帶口罩論真係好撚恐怖
因為深水埗二妹後輸俾民建聯劉佩玉後覺得輸左之後就話人地搵區議員求助係無用,咁點解當初深水埗二妹又要出選區議員?

『因為熱青城有辦法用心理套路嚟令一班現實上失意嘅人覺得自己鶴立雞群,只係世上已無相馬伯樂去理解自己。 < 就係呢樣野熱青城可以乘虛而入去拉攏深水埗二妹

呢種自我認知嘅反差往往令一個人由自卑到自負,自我膨脹到乜都睇唔順眼人哋最低劣,自己群體先係最好只係啲人有眼無珠;一旦班人開始沉淪呢種心態後,就更加難去否定自己嘅想法同價值,雙重傷害自己。< 所以話熱青城似宗教唔係冇原因』
用偽科學做包裝宣傳歪理
最大問題係欺師滅祖同扮正直
你個解法都make sense
佢其實係咪選完就放棄咗做區即係選咗之後先痴熱狗?
深水埗二妹曾經講過輸咗後立即放棄唔會再落手落腳做地區工作,深水埗二妹本身係云粉,只不過參選時冇公開支持國屍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞