熱狗最大問題其實係乜?

527 回覆
651 Like 34 Dislike
熱狗剩係識臭蟲論
美帝制裁將會令香港經濟收皮

熱狗:美軍來了我帶路!

肥佬黎走去叫美帝唔好制裁香港,會收香港經濟皮

熱狗:打倒肥佬黎!賣港賊!

熱狗政棍:香港人戴口罩整衰香港經濟

熱狗: 戴口罩正一食屎狗!搞衰香港!!!
分化𠝹票專員
唔諗清楚團結既票先有用呢個命題.
推到你攞唔番保證金
熱狗同郁民都係賤鳩格,當年批鬥本民青,令佢哋承受好多不必要壓力
呢樣都係我最憎佢地嘅一點,口口聲聲話大家都係本土派,點知去到選舉後期熱普城屌得最勁嘅就係本民青,講到佢地又唔尊重前輩又想偷雞咁食相樣衰到呢
因為熱共狗有辦法用心理套路嚟令一班現實上失意嘅人覺得自己鶴立雞群,只係世上無伯樂去理解自己。

呢種自我認知嘅反差往往令一個人由自卑到自負,自我膨脹到乜都睇唔順眼,覺得其他人都係低劣,只有自己群體最好,係啲人有眼無珠;一旦班人開始沉淪呢種心態後,就更加難去否定自己嘅想法同價值,從而泥足深陷。

所以話熱共狗似邪教唔係冇原因。

係fb見到人咁講
真係完美解釋熱共心理
最撚好笑係佢哋成日話黃毓民以前衝嘅時候泛民淨係識坐喺度
但今次泛民衝,蟲太坐喺度,熱狗就話佢係為咗投票,衝都係為左扮野

佢哋啲雙重標準真係打自己臉打到啪啪聲
永遠都記得69/612前夕佢地啲嘴臉
我覺得幾貼切,而且佢地個別成員都將自己壓抑到好低,而覺得國師鳩達佢地好神,講咩都中,而且為咗團結佢地講咩都要跟隊型
問吓佢地以前毓民係咪都係做show
係咁將公共衛生常識同政治掛鉤
覺得戴口罩就即係唔撚要自由
屌鳩啲人情緒勒索
見到佢地真係燥撚到
個種自撚私嘅性格真係想佢地一席都選唔到
多謝提醒, 我會撐慢必/Heidi 架啦
就係唔撐熱狗呀!
我都記得係到笑鳩人鳩做
其實就算到而家佢地咩都話人鳩做
而家有疫情需要戴口罩,佢地就話戴到落棺材啦
我完全唔明點解佢地對戴口罩呢條事咁撚著緊,好似要殺撚咗佢地咁
朋友send黎,如果可以幫手執執
個種以為自己睇穿世界
不可一世 共仔人都係賤民嘅個種感覺
真係想同蟲泰講 我地送得你入議會 都可以拉返你落嚟
其實我覺得係講野既方法最出事
有時佢地真係想你地睇清楚啲件事
但個語氣就真係唔得既
我自己都覺自己係半個熱狗
我都會屌啲齋食黃店, 打個卡既人
當然呢度講既係唔包括有家室同有顧慮既人

我依家最唔滿意既係
屌你老味又係你話選黎冇用
自己有就去選
咁我到底係唔係熱狗呢?

我係堅持議會冇用既人
到依家都係
屌佢地又走去選, 好撚嘔心
為咩呢到底

我係會屌泛民
但唔包林卓廷個啲真係有做野既人
痴線佢真係比人日日爆頭咁
我好尊重佢
下次真係要投都會投佢

依家我就真係企咗係到
我到底係唔係熱狗
我知我上個comment咁講好似有d厭尖咁
不過可惜我自己都係唔太識P圖
好似前面有巴打話齋,好多熱狗係出於自卑心態而產生一種自大嘅姿態,一定要係佢地啱而其他人係錯撚到仆街
當佢地係德國AfD睇未得
我非常同意,熱狗係咁屌天屌地、冷嘲熱諷,但其實屌完人講得大聲,唔代表你自己做左嘢,難聽的講真係分化緊,最記得個句咩“唔係同路人何來分化”,咁我真係好想知你立場係乜,做過的乜,連支持者都屌,註定有今日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞