熱狗最大問題其實係乜?

527 回覆
651 Like 34 Dislike
so far得sky-Croc一隻熱狗入過黎,但都係冇正面回應
https://lih.kg/aAaDpnV

另外,佢哋亦會熱狗式放負,無論你做乜佢地都會揾到嘢鬧,最好乜都唔好做,因為唔做就自然唔會出錯,所以佢地會叫人投白票,因為咩都唔做,正合極權所需而如果真係咩都唔做,佢哋又會笑你咩都唔做,雞蛋裡挑骨頭就係熱狗式放負嘅一大特色。( 仲有講一套做一套都係熱狗既特點 )

(依照經驗所得,正正係因為自己解答唔到眼前難題,又想急功近利,提出一啲不切實際嘅要求。當人哋解釋完或反駁完後佢哋自己又駁唔到,但又接受唔到人地批評自己,老羞成怒,開始一味笑人「一講乜乜就屌人乜乜」,最後變成一個好嬲好嬲,然後周圍笑人好嬲好嬲嘅冷氣軍師,從中獲得「眾人皆醉我獨醒」嘅心理優越感或安慰感。由呢一刻開始,思維因心態而扭曲,言論亦變成放負為主而無實質上嘅建議。)
超高質comment
總之你唔跟佢地個套做法,你做唔做野佢都有位屌鳩你
HI 樓主你好
我係賴雲龍個POST既樓主
其實我都認同你講既野
只係有幾點我知道個真相想講番出黎

我聽番黎 國歌法果日 泛民成班係計劃好做野
但沒同呀泰講 你睇番新聞 果日其實成件事既過程係好快
呀泰見到都係眼都凸埋 又點幫手
而且大家成日睇呀泰坐係到果張
喂 另一位議員都比成5-6個保安夾緊走 可以點幫?
睇左一部份樓主既留言 原來都係扮中立係到屌熱狗
算啦 我都係出番黎 SOR我真心膠左
大家做番自己野啦 多謝樓主比credit熱狗係做過野
咁就夠了
你唔好撚ON9啦 傻閪 我覆緊樓主既第一個點
咁樓主既第一個點的確係講緊熱狗係國歌法沒幫手
你訓撚醒未呀 傻閪
而家? 而你老母個閪呀
我不嬲都強調自己有立場,冇扮過中立,只不過想講有d位屌熱狗係唔legitimate(e.g.話佢地完全係運動冇出過力、批評泛民),而且再嘗試指出熱狗邊d位先係值得批評
侮辱左我最鍾意食既熱狗
唔敢公開自己係撐熱狗但是一睇留言好明顯係幫緊熱狗洗底漂白,唔駛扮君子啦,其實果班熱狗想玩屌票咪出聲囉
熱狗睇波應該淨係識前鋒, 中鋒後衛龍門全部睇唔到, 贏波一定係前鋒功勞, 輸波一定係龍門後衛責任
而家認熱狗係咪好失禮佢地
你老母
熱共做左咁耐分化
開個post就當佢地同路人?
難怪2020都仲有人信佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞