熱狗最大問題其實係乜?

527 回覆
651 Like 34 Dislike
佢地扮同路人上位,4年前扮本土.屌
絲打終於見到你成日見到你周圍貼呢幅圖
熱血共民搞到狗仔有污名
你都未講最大一樣野

無做任何野
要政綱無政綱
立法會投下反對,對件事無用
除左抽水仲識乜
Agger
黃兆健成個戰神咁已經得罪好多人
佢既地區樁腳咪得幾個
接受唔到批評、圍爐、小學生鬥氣
其實佢係大埔係咪已經臭曬朵
佢地覺得永瀆基本法就係最扎實嘅政綱架啦
好中point
我以前都投過熱狗,但睇住班信徒愈黎愈走火入魔就無眼睇
佢地根本覺得全世界都戇鳩佢地先行得最前呀麻
唔係點會成日國師又中白兵又中
多謝絲打
你去到邊個位先完全覺得要脫離佢地想知多d脫熱者嘅心路歷程
熱青城支持者日日都係share差唔多嘅post,搞到我以為fb有bot
老老實實
熱狗班撚樣係冇得救
而到2020年仲會投佢地嘅根本就已經上晒腦
所以蘋果立場even連登啲 comment話佢地界票其實都唔準確
根本果班傻閪盲忠一早就唔會投本土/泛民
其實係
有d巴絲嘅講法可能係啱,寧願有熱狗出黎選,否則佢地d忠粉俾曬d票民建聯
至於我地要做嘅野唔係點醒班熱狗傻粉,而係令 (1)19年先開始關心政治嘅人 同 (2)冇跟開政治派系之間嘅爪葛嘅人知道熱狗唔撚係同路人
老老實實
熱狗班撚樣係冇得救
而到2020年仲會投佢地嘅根本就已經上晒腦
所以蘋果立場even連登啲 comment話佢地界票其實都唔準確
根本果班傻閪盲忠一早就唔會投本土/泛民
至於我地要做嘅野唔係點醒班熱狗傻粉,而係令 (1)19年先開始關心政治嘅人 同 (2)冇跟開政治派系之間嘅葛嘅人知道熱狗唔撚係同路人
我不褸無特別撐任何一個政黨,不過2016果陣得佢同眾志揀咪諗住揀個激進啲

就算白兵我本身都有聽下,屌泛民果陣有時都幾岩聽,但聽聽下就唔對路喇,屌講到咩都唔洗做咩都無用咁,真係橋埋雙手等美國做野諗住如果香港人唔企出黎美國點會做野,出師都無名啦,我夠知美國係為利益,但都要香港人幫手畀啲藉口美國做野架
唔通因為舉左次美國旗畀trump retweet就感動到佢去幫香港人咩,仲成日講到呢件事係重點咁
成日話35+無撚用呀贏唔到,鬼唔知咩,問題係想港共做得難睇呀麻,想佢dq哂啲候選人呀麻,畀多啲彈藥美國有咩唔好?
齊柏林啲熱狗每次叫親都等好耐
如果一叫就有就正
心水清呀佢地講到任何遊行集會,甚至連貼連儂牆都係鳩做冇前線手足嘅犧牲,冇文宣嘅傳揚,冇國際線嘅lobbying,你估真係係twitter rt幾下,人地美國就會應你咩

我自己冇聽開白兵不過好似而家連d熱狗都屌鳩佢
巴打一講齊柏林,我即刻好肚餓
有冇熱狗入黎呀
我嘅使命係要還返狗仔清白
個標題講熱狗嘛
咁全香港周圍都有嘅熱狗係得齊柏林啫

出面一堆 post 討論熱狗,不如幫手打國際線、tvb戰線、鬧醒藍屍戰線、清算師戰線
如果大家覺得自己响連登嘅文筆係鋒利到可以令到一個憎熱狗嘅人變成撐熱狗,或者撐熱狗嘅人變成憎熱狗
咁你地嘅文筆應該用响令到藍屍憎政府,或者令到國際知道香港發生緊咩事
gchi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞