熱狗最大問題其實係乜?

527 回覆
651 Like 34 Dislike
坐係到做自己野姐
叫人69 612 唔好出話遊行係送頭
但自己一樣搞咗一兩次遊行

仲會覺得自己好成功喺度打晒丁咁
熱共全部係白咭佬
我好有印象有次佢地搞去美領嘅遊行,同一日定前一日民陣又有搞遊行,最後民陣個遊行又係唔少人俾狗拉,而佢地個個遊行就冇事發生。跟住佢地個結論就係「民陣就唔係鬼,跟我地咪無事」
最大問題係以陰謀論形式去運作,主流一定錯,我才是真理
請問巴打:

我地應該點樣「準確解讀」呢兩張投票紀錄

同埋究竟要到幾時先肯認唔係泛粉追擊你哋呀
成日假設得泛粉唔妥你哋先會以為呢件事係核彈講完又講
泛民係仆街呀,我覺架喎
咁你哋可以去檢討自己啲問題未?
其實我係當覆緊佢先話『同埋』,習慣咗一條覆落去
誤會咗嘅話sorry我哋有禮貌同做得唔好肯認嘅
仲要唯我獨尊,而家日日話香港搞成咁因為無永續基本法
自己果套冇人支持做唔到抗爭大台
就唔想其他人成功,樣樣野都唱反調分化
社運毒瘤
講多樣storyteller 講過既野 我fd又係好buy既

攬炒巴做緊國際遊説 要眾籌嘛 攬炒巴就話要先破後立定掉轉唔記得咗 Storyteller就説啦 「要立咩?要破咩?」我fd都同我講 區議會係冇權力 點樣又冇權力地方攞到權力返黎咁 做到個議會咁咁樣類似啦 真係唔多記得又話佢眾籌呃錢話課金俾佢既人係傻?(唔記得係咪了 話錯既sorry 當然storyteller都有叫人課金俾佢 不過佢做youtube 都正常既)

咁我就諗攬炒巴做緊既游説 重點既係要其他政府承認我地呢邊既人好似區議會 如果俾外國承認佢係我地既民選議會 分分鐘佢可以變咗下議院咁 當然都係我自己諗出黎既 總之重點就係其他政府既承認支持甚至支援 我覺得呢個方向唔會錯丫 但佢地又會屌攬炒巴
攬炒巴唔埋佢地堆
拍片暗屌佢地
咪比人鬥囉
點解而家嘅黃營未完全放棄,好大程度就係而家仲可以挾民意盡量迫住泛民做我地想佢地做嘅野(e.g.上前線救人、參加初選同遵守承諾、就柒野道歉)。但對熱狗係唔work
我睇法同你差唔多,攬炒巴本身同佢地利益上應該冇大衝突,至少唔係係議席上要compete咁唯一比較合理嘅可能就係攬炒巴錄音針對本土派問題個part好明顯係屌緊熱狗
覺得攬炒巴屌佢地
就覺得攬炒巴係販民
但其實熱狗同販民班盲粉一樣
反熱狗就係販民
反販民就係熱狗
睇野永遠二元對立
我唔肯定啦,但我覺得攬炒巴個case佢地知道唔係泛粉黎,不過為咗保持自己係「本土正統」嘅地位,佢一定要將攬炒巴打做泛粉,全力屌柒佢。
佢地只會呃到D岩岩留意政治既人
香港獨立佢地都唔撚夠膽講啦
佢地而家嘅姿態直程係屌柒獨派因為獨派激嬲中共
今日<國師>出咗po 話口罩係 反共象精
但明明之前屌人鳩戴口罩
唔知嚟緊熱狗會唔會吹奏戴罩
個龍門 迅移咗上太空
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞