熱狗最大問題其實係乜?

527 回覆
651 Like 34 Dislike
熱狗話選係為咗資源wor

我覺得你咁樣唔算係熱狗,最多叫做係比較critical一d,其實係好事黎。如果你盲目反一個組織(e.g.泛民、熱狗),反而你有d野係唔識欣賞。
不過熱狗實在太多缺點,就算有幫手足都補救唔到
呢個真, 黃洋達真係救撚命
松泰都叫有做少少野
國師就叫人揮美國旗叫有啲用

好多人都憎碧雲啦
我之前都好憎佢
但佢都識放下

其實根本就係要睇個個人做過啲咩
而唔係佢係咩黨
毛孟靜對衝立法會都勸阻一陣就算

同埋我覺得依家好撚大獲既係戴口罩問題
佢地講到戴口罩=支持政府
一野捆綁曬啲野
係好撚不智
痴撚線佢哋靠啲話自己唔係熱狗嘅衛星page洗板
搞到啲人周圍大大聲講老人家中左先會死,所以唔駛戴口罩
仲覺得自己冇問題
明明自己都有份戴足半年,而家忽然全部一齊笑9人戴
好似自己冇戴過咁
佢地嘅logic係示威個陣政府唔想人蒙面,所以佢地支持戴罩;而家政府想個個人都戴罩,佢地就覺得要反對。
永遠企係政府對面都算,問題係連自己人為健康著想戴口罩都俾你話係擁戴暴政
仲有點解會覺得「老人家中先易死,我哋又唔係老人家唔會死做乜要戴」
呢啲根本係人格有問題嘅發言係叫做清醒
好撚恐怖而家勁多俾啲衛星page塗毒嘅人係咁喺度講
所以唔好話衛星page只係圍爐就覺得唔使理,其實佢地不斷鞏固緊熱狗支持者甚至一d唔知頭唔知路嘅人對呢d歪理嘅認同
所以早排佢地連攬炒巴都鬥鳩埋
佢地講黎講去咪個d套路:見到素人或者攬炒巴出黎,熱狗就話佢地出黎cap水咩人咪諗咩囉
如果為咗資源 不如投資仲好
上年Ray Wong撐區選又拎天琦句「拉我落黎」打飛機
屌你老母當日邊撚個最先叫人黃瓦全西瓜琦?
層樓都按撚埋仲有咩投
而家反而我唔知而家d熱狗會點講天琦始終而家天琦都係呢種運動嘅精神領袖
坐係到投下票就有10萬同埋咁多津貼,何樂而不為
想投飯民又唔會投佢地
想投本土又唔會投佢地
想投後生又唔會投佢地
投過天琦又唔會投佢地
投過梁游又唔會投佢地
投過郁民又唔會投佢地

究竟仲有幾多人會投佢哋?
咪得返上年先開始覺醒既人會落疊
我都驚呢樣,可能仲讀緊ug嘅後生仔唔太知雨傘之後嘅恩怨,以為佢地真係勇武組織
我噚日見到隻熱狗話
個個都關心個殺傷力比流感低既武肺
都唔關心下俾美國制裁之後既香港經濟
乜佢班撚想唔係叫美國制裁時已經諗定點做既咩?
值得研究,lm
熱狗:唔想攬炒呀
中哂的
唔知熱狗可以點駁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞