[AN/IOS][MOBA] Garena傳說對決(6) 賽季上S最後直路階段

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
刀鋒個造型好正

刀鋒已經好撚多 寧願佢出其他

親生女
其實S,A,B 既排位有咩分別?
完賽季會多少少寶石?
最主要係實力既象徵?

個框型d 多d石

場場10幾kda都上唔到 咩撚回事

睇隊友

試過遇一pair雙排 條女打得好撚廢 條仔都唔係勁
跟住打teamfright條女食兵理得唔撚理 仲要係咁送
我忍唔住屌鳩條女唔幫手
條仔即刻起鋼
仲話有膽開語音啊幹你媽全家死
結果有隊友話你兩個加埋kda夠人地高先鬧人啦

我寧願拖女跌落E阿

巴打唔洗sad 傳說幾多女玩

單排慘撚到呢
我嘅愛里跌勝率跌撚到傻
A排都仲成堆垃圾
S排用馬洛打凱都夠膽打2/11/4出黎
我真係即場屌佢都廢事
新人入坑,而家練緊納克羅斯,發現打嘢唔容易

場場都坑隊友,勁唔好意思

新手用batman仲好 我個人覺得單挑(不含打唔贏走佬 )勁好多
而且易gank

冇錢買Batman了, 我而家儲緊錢等蘿兒同莫拉, 所以唯有練住而家有嘅嘢先

不過都有嘢想請教大家, 大家用納克羅斯係唔係一般都係會揀藍Buff起手, 我成日打完藍Buff就殘血, 但係睇人地片, 佢地打完唔會殘血嘅點解
係唔係我出裝有問題定係奧義嘅差距?
無玩一排,上返手,

阿滋卡,綠毛之前明明係垃圾黎,十場都無一個簡

屌而家咁撚屈既
有冇岩岩新玩既巴打一齊玩 依家係D區想搵人雙排
Sorry阿蘇要交人 好彩追返粒星當無事,
係斷咗連勝
係斷咗連勝

有冇岩岩新玩既巴打一齊玩 依家係D區想搵人雙排

我卡左係d 好耐

新手用batman仲好 我個人覺得單挑(不含打唔贏走佬 )勁好多
而且易gank

冇錢買Batman了, 我而家儲緊錢等蘿兒同莫拉, 所以唯有練住而家有嘅嘢先

不過都有嘢想請教大家, 大家用納克羅斯係唔係一般都係會揀藍Buff起手, 我成日打完藍Buff就殘血, 但係睇人地片, 佢地打完唔會殘血嘅點解

無買打野刀?
係斷咗連勝

係斷咗連勝

伯母今晚繼續?
隻game食唔食data
係斷咗連勝

伯母今晚繼續?

雷斯羅斯

而且易gank

無買打野刀?

有啊,可能真係奧義有少少幫助

發覺打嘢好多嘢做,想練又比人秒選,揀到打得差又比人 Report,我都係想學下點打姐

而且易gank

無買打野刀?

有啊,可能真係奧義有少少幫助

發覺打嘢好多嘢做,想練又比人秒選,揀到打得差又比人 Report,我都係想學下點打姐

以前lol打開jg 所以打傳說第一玩已經知自己應該做咩
打野個人覺得頭4lv專心發育 因為齋farm你一定最先有大
有大就去gank gank凱薩果邊得閒單食龍 gank開魔龍路一樣 其實唔算難

其實你唔好俾自己有空閑時間就得
同埋唔好作無謂嘅戰鬥
見到啲人打jg明知殺唔到都衝埋去搞一輪 次後又殘血回城
咁搞法夠我打幾隻野怪啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞