[AN/IOS][MOBA] Garena傳說對決(6) 賽季上S最後直路階段

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
塔拉依家應該係坦定戰士
應該係開戰個個定還是入場做輸出

後者
但同納克一樣 分推重要d
屌 坦克無人權?

我行上路 隻悟空閃鳩我 咁咪過中路 中路無人法師on99未郁 之後佢行上黎叫鳩我走我咪去下路 去到下路隻骨仔叫我去上路 我咪屌 隻悟空夠膽死話 你有咩資格 嬲嬲地同聯排個fd夾埋做on9野但唔撚投降
講起今朝做牛
拍到隻幾有禮貌既香港人用堇
但要返工走左場
真係sor9ry
快撚啲搞掂隻塔拉啦 好撚煩

唔好啦
我個ac岩岩玩無勁英

唔好啦
我個ac岩岩玩無勁英

實改廢,我諗一技慢速會減小,再加長cd
其實點分咩英打咩路
次次求其行上路or下路就算

唔係分上下架

單機能力勁既英行[凱撒路], 壓到線同走佬快
(例如 塔拉,愛里,莫托斯,馬洛斯)

坦同脆皮輸出英就行[魔龍路]玩合作, 搶魔龍
( 例如: 堇, 牛, 勇)
呢版勇勁過堇 企定定係度已經射到對面喊

唔好啦
我個ac岩岩玩無勁英

實改廢,我諗一技慢速會減小,再加長cd

我覺得係二技要改
1.5ad系數太誇張
呢版勇勁過堇 企定定係度已經射到對面喊

肥左就係

玩到咁樣樣

玩到咁樣樣

哇 你隊人真係
呢一版有咩英好玩 玩開蝴蝶 想試下玩其他type嘅英 同埋想問下悟空同batman呢兩隻勁唔勁 對呢兩隻幾有興趣
呢一版有咩英好玩 玩開蝴蝶 想試下玩其他type嘅英 同埋想問下悟空同batman呢兩隻勁唔勁 對呢兩隻幾有興趣

悟空啦而家好屈 一下一件

玩到咁樣樣

哇 你隊人真係

bro i know that feel

悟空啦而家好屈 一下一件

一定係塔拉 自己個隊一定係廢嘅,對面就打極都唔撚死
塔拉應該係用作制衡馬騮 如果改弱番塔拉 馬騮可能都有需要改弱
塔拉應該係用作制衡馬騮 如果改弱番塔拉 馬騮可能都有需要改弱

一隻勝率前十都無既英點解要削弱
真心唔覺呢個ver悟空有幾op
係咪d on9仔中意玩脆皮就係咁屌?
好呀咁我覺得悟空要改強添

削弱完塔拉 要削都係削堇先
47.5%出場率 勝率第三
無之前個ver既愛里咁op, 但堇一定好快會出返比賽
拍我勁悟空隊友 對面幾分鐘已經投
拍個勁悟空隊友 對面幾分鐘已經投
蘿兒好難玩呀屌你老母
想問下啲寶石買曬果幾隻英,再買多幾個奥義頁之後
係咪淨係用來買魔法水晶有用 ?
想問下啲寶石買曬果幾隻英,再買多幾個奥義頁之後
係咪淨係用來買魔法水晶有用 ?

係,一抽入魂
蘿兒好難玩呀屌你老母

但識用應該好勁? 見隊友用親都mvp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞