[AN/IOS][MOBA] Garena傳說對決(6) 賽季上S最後直路階段

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
出功夫熊貓
兩抽個五路神嘴就抽到亡靈輓歌
但係無瑟斐斯而咁岩又有13888在手

有無人S3有用佢?
上唔上得枱面?
塔拉屈到。。
塔拉屈到。。

塔拉屈到。。

好難單殺到佢。
塔拉屈到。。

好難單殺到佢。

理論上兩個隊友出拘魂刀又打中塔拉既話
塔拉係咪唔會回血

有無人S3有用佢?
上唔上得枱面?

完全無問題
塔拉屈到。。

好難單殺到佢。

塔拉係咪唔會回血

減少一半回血

有無人S3有用佢?
上唔上得枱面?

完全無問題

絕對無問題,好使好用
塔拉屈到。。

好難單殺到佢。

塔拉係咪唔會回血

減少一半回血

但就要諗使唔使因為拉塔關係而要出拘魂刀
塔拉用咩臭義好
紅 生命 物/魔防??
紫 跑速+??? or others
綠 物魔防cd?? or 物魔防only
定係巴打有其他睇法/用開咩

有無人S3有用佢?
上唔上得枱面?

完全無問題

絕對無問題,好使好用

買左
體質好差... 未見過15lv唔夠7000血既戰士(唔知悟空幾多?)
二技可以cut/被cut都幾麻煩
一技位移短,至少可以穿牆
大技跳得遠
成個kit有d似甲蟲,但輸出少d,又坦d咁
未用過來打野唔知清野速度點
塔拉屈到。。

好難單殺到佢。

塔拉係咪唔會回血

減少一半回血

悟空開兩round 技都奈佢唔何,唔夠打咪走佬

好難單殺到佢。

塔拉係咪唔會回血

減少一半回血

悟空經常俾塔拉反殺.....5個人拯塔拉都打唔死, on99改名叫塔拉對決啦.....

利申:無塔拉 我都好想用

課金

塔拉係咪唔會回血

減少一半回血

悟空經常俾塔拉反殺.....5個人拯塔拉都打唔死, on99改名叫塔拉對決啦.....

利申:無塔拉 我都好想用

課金

課金都買唔到

登入活動
上到b排場場每隊一定有悟空 前期一下已經暴擊一千 痴媽根
上到b排場場每隊一定有悟空 前期一下已經暴擊一千 痴媽根

我都有悟空
一場都無玩過

有無人S3有用佢?
上唔上得枱面?

完全無問題

絕對無問題,好使好用

買左
體質好差... 未見過15lv唔夠7000血既戰士(唔知悟空幾多?)
大技跳得遠

呢隻野我c b a排都好少見人用
比人hi到改到好勁既塔拉 勝率都係無頭五 可能好多時兩隊都有 拉低左
比人hi到改到好勁既塔拉 勝率都係無頭五 可能好多時兩隊都有 拉低左

佢出場率仲高過巔峰愛里
同埋計計條數就知其實佢勝率高過愛麗絲

有無人S3有用佢?
上唔上得枱面?

完全無問題

絕對無問題,好使好用

買左
大技跳得遠

呢隻野我c b a排都好少見人用

因為之前廢,同埋難用
但我覺得用得好既話應該都上得枱面
大技普攻二技既輸出都幾爆炸下

佢出場率仲高過巔峰愛里
同埋計計條數就知其實佢勝率高過愛麗絲

免費英勁既話梗係高啦
有無人可以教下愛里點出裝?打到後期雙方都齊裝個時,我而家套裝入去好似幫人R痕咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞