[AN/IOS][MOBA] Garena傳說對決(6) 賽季上S最後直路階段

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

完全唔識玩刀鋒,
但係神秘商店果陣又屎忽痕買咗

出半坦刀鋒

我一開始食紅再打埋另外2隻野之後過對面食多隻兵加藍,剛剛好lv4,我帶斬殺,正常有一個頭收,如果吪凱薩路就食龍仔,喺龍路就睇時間食龍,之後就順風局了 d人成日未開始就制裁制裁制裁啊87刀鋒,我個人認為只係開始打野快少少,後期要靠斬殺刷大技,可以係咁收頭

半坦刀鋒愛好者 都帶斬殺 但出鋼槍9衝鞋血怒天叢德魯長生最尾槍換王者

帶斬殺唔驚俾人搶buff搶龍咩?

其實留意下對面打野位置,好少會被搶,無時間就直接唔食

對面啲納克 魚人帶制裁唔會反到你傻咩
佢反你第一波
你上唔到4
骨龍魔龍咪有機會一路輸落去

見對面打野無制裁一定會去煩/偷佢
前期打野快果少少我覺得都幾決定性
人地骨龍未出就上到4去支援帶風向
仲要刀鋒打逆風會好辛苦
所以我覺得你隊友見你冇制裁冇信心真係好正常

完全唔識玩刀鋒,
但係神秘商店果陣又屎忽痕買咗

出半坦刀鋒

我一開始食紅再打埋另外2隻野之後過對面食多隻兵加藍,剛剛好lv4,我帶斬殺,正常有一個頭收,如果吪凱薩路就食龍仔,喺龍路就睇時間食龍,之後就順風局了 d人成日未開始就制裁制裁制裁啊87刀鋒,我個人認為只係開始打野快少少,後期要靠斬殺刷大技,可以係咁收頭

半坦刀鋒愛好者 都帶斬殺 但出鋼槍9衝鞋血怒天叢德魯長生最尾槍換王者

帶斬殺唔驚俾人搶buff搶龍咩?

其實留意下對面打野位置,好少會被搶,無時間就直接唔食

對面啲納克 魚人帶制裁唔會反到你傻咩
佢反你第一波
你上唔到4
骨龍魔龍咪有機會一路輸落去

見對面打野無制裁一定會去煩/偷佢
前期打野快果少少我覺得都幾決定性
人地骨龍未出就上到4去支援帶風向
仲要刀鋒打逆風會好辛苦
所以我覺得你隊友見你冇制裁冇信心真係好正常

有見地 打野唔用制裁 高階場會俾人瘋狂反野

岩岩玩左兩日 主打adc ap 想搵個坦/sup 雙排

Btw想練隻洛基 有無前途

岩岩玩左兩日 主打adc ap 想搵個坦/sup 雙排

Btw想練隻洛基 有無前途

無 單體控 俾大男陣狗衝 GG
有冇巴絲打可以加我遊戲Id:mc cheng 幫手加好友一齊打一場經典模式等我解任務呀
有冇巴絲打可以加我遊戲Id:mc cheng 幫手加好友一齊打一場經典模式等我解任務呀

更正I'd: mccheng

我d排 id?

你俾ID我 我俾人MON緊
有無公會收人?
B排
新手岩岩儲好買第一隻英既錢
淨係想買中路法師 照比賽同版本睇
有冇邊隻一定係最有利?

Ching how see?
高排位表示 打野冇制裁 可以唔洗玩
有制裁都隨時比魚人當狗玩 冇就更加唔洗玩
我寧願收小個人頭都唔想比人搶龍搶凱薩
下季係咪要帶制裁先比買jg裝

好似係 體驗服好似係咁改 都大機會架喇
D 排
輸到想棄game 扔手機

你玩咩英
D 排
輸到想棄game 扔手機

你玩咩英

睇下片 堇低排仲有得打

好似係 體驗服好似係咁改 都大機會架喇

好似lol咁 有重擊先叫打野架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞