[AN/IOS][MOBA] Garena傳說對決(6) 賽季上S最後直路階段

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
請問一下

玩左2星期到 玩死隻小醜 玩到悶 想轉另一隻黎操

想問下塔拉係咪冇得買?如果係應該點拎

另外唔計塔拉 悟空 仲有邊隻值得操 唔該晒

塔拉登入7日就有
塔拉可以點出裝?
另外打法有咩技巧?
見人用塔拉就無雙咁,自己用就俾人追住黎屠
塔拉可以點出裝?
另外打法有咩技巧?

上youtube 睇啦,好多示範

初期唔好一打二,自肥左先
中后一打三不是夢
點解納克1技 有時唔可以連用兩下
團戰果陣 用左一下 明明淺藍色cd緊
禁左冇反應 (個角色冇行 企定定的)

利申 岩岩用

我從來都連唔到
淨係識一二一咁去
塔拉可以點出裝?
另外打法有咩技巧?

中后一打三不是夢

新手想問下點分中後期
塔拉可以點出裝?
另外打法有咩技巧?

中后一打三不是夢

新手想問下點分中後期

同問
悟空冇左分身
有無人知神秘商店幾時會再開?上次抽到5折
有無團收人
塔拉可以點出裝?
另外打法有咩技巧?

中后一打三不是夢

新手想問下點分中後期

岩岩出左破甲個枝矛開始 冇人夠你打
呢一版有咩英好玩 玩開蝴蝶 想試下玩其他type嘅英 同埋想問下悟空同batman呢兩隻勁唔勁 對呢兩隻幾有興趣

我之前都玩開蝴蝶,但法師黎講成日比日針對,玩排位b之後就上唔到

而家轉大象好易上手又無咁易死

象象愛好者
有冇人發覺隻game 唔少英都抄緊wow
屌佢老味
改版之後悟空同塔拉勁到仆街
畀人超過兩lv 之後跟本唔洗打
悟空3lv 可以爆擊我隻3lv坦1000血
玩條毛?
利申冇用物防奧義

每個月尾左右
好似係
屌佢老味
玩條毛?
利申冇用物防奧義

爆擊係睇人品,我全塞暴怒奧義,
Lv2有短刀都可以爆800-1000;
但同時間都係果句啦,超玻璃

每個月尾左右
好似係

好似係;但都要岩心水先有得買

每個月尾左右
好似係

好似係;但都要岩心水先有得買

上次中悟空
屌佢老味
玩條毛?
利申冇用物防奧義

暴怒定暴走好
屌佢老味
玩條毛?
利申冇用物防奧義

暴怒定暴走好

以前悟空就要暴走,而家全暴怒就ok
有咩方法可以拎返塔拉
有咩方法可以拎返塔拉

開小號啦
唉凌晨打反而特別多贛鳩
屌佢老味
玩條毛?
利申冇用物防奧義

用緊悟空。

你行離箭多d,兩條友我都照衝出黎殺。仲會追你九條街。講緊3lv果時。
最衰冇分身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞