[AN/IOS][MOBA] Garena傳說對決(6) 賽季上S最後直路階段

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
最憎啲人用刀鋒
特別憎啲人執晒頭 自己肥晒啦 隊友就無頭
但對面隻隻都平均發育 玩到最尾就俾人反殺

關咩事
擊殺助攻差個一百蚊咋
再講比carry位拎人頭有咩問題?
不過我都好撚憎人用刀鋒
戰場上打唔到逆風局,戰術單一
戰場下以為自己救世主,特別多on9仔小學生用
不過我都好撚憎人用刀鋒
戰場上打唔到逆風局,戰術單一
戰場下以為自己救世主,特別多on9仔小學生用

我最憎刀鋒淨係打野
係隔離比兩個夾攻打曬信號叫人幫手
佢都唔撚理 淨係打野
屌你老母你而家玩芒亨呀?
執雞就叻
屌,其實玩依隻game有時真係好撚火。輸唔緊要,但要輸得好睇囉。玩左3個月,我發現好撚多on9野,隨便講幾個

1. 台仔一有少少逆風就會㩒投降,我屌你老母咩,除左投降,乜鳩都唔做等死。

2. 到你以為贏梗果時,原來最後都可以輸架喎。點解呀?因為忽然又有隊友on9囉,比人反cap返轉頭,真係火到仆街。

3. 玩街場配隊永遠都係自己配倒d on9,人地果d就好撚正常。媽啊,我只係想要d正常嘅隊友炸,送少幾個人頭當幫忙啦

4. 同埋真係好撚憎掛機走場d仆街,依d真係要落地獄。

你的實力如何,你的隊友也必如何

收皮啦你,block鳩你都廢事
不過今日打個場膠都費事比
有兩個台仔係咁互屌
為左應人就停撚左係度打字
我同另外三個比人打到仆街
啲台仔真係玻璃心
屌,其實玩依隻game有時真係好撚火。輸唔緊要,但要輸得好睇囉。玩左3個月,我發現好撚多on9野,隨便講幾個

1. 台仔一有少少逆風就會㩒投降,我屌你老母咩,除左投降,乜鳩都唔做等死。

2. 到你以為贏梗果時,原來最後都可以輸架喎。點解呀?因為忽然又有隊友on9囉,比人反cap返轉頭,真係火到仆街。

3. 玩街場配隊永遠都係自己配倒d on9,人地果d就好撚正常。媽啊,我只係想要d正常嘅隊友炸,送少幾個人頭當幫忙啦

4. 同埋真係好撚憎掛機走場d仆街,依d真係要落地獄。

你的實力如何,你的隊友也必如何

收皮啦你,block鳩你都廢事

讀書啦小學雞
其實點解會咁中意挑動種族仇恨?
香港人咪都係咁on9,只不過玩既台仔比較多
呢隻game就係多小學雞肥宅廢青玩架啦
玩得開心咪玩,嬲咪唔好玩咯
人生無其他寄托?
玩隻game都要自己激自己,三句唔埋兩句發洩,唔通你要靠鬧人尋找安全感?
當面鬧人就算,仲要放上連登揾安慰,心諗你地既內心係咪真係咁空虛?
見有人全頻用到大字 bug?
真係計殺人數黎講 batman應該係刀鋒前面
人生無其他寄托?
玩隻game都要自己激自己,三句唔埋兩句發洩,唔通你要靠鬧人尋找安全感?
當面鬧人就算,仲要放上連登揾安慰,心諗你地既內心係咪真係咁空虛?

agger 玩遊戲都係想輕鬆下
人生無其他寄托?

清泉
不過我又覺得都係玩得投入,
絕地反Cup都想一齊慶祝、比我雷親一樣想屌下鬼
我又覺得屌下鬼又無所謂既,
屌完飲碗孟婆湯咪算
肥桃龍威阿蘇阿Hin比我雷到屌我都廢事,睇化咗
終於考完試可以打傳說對決
下季要玩下其他路
依兩季都打中好悶
不過an機入場慢無得搶路
人生無其他寄托?

清泉
不過我又覺得都係玩得投入,
絕地反Cup都想一齊慶祝、比我雷親一樣想屌下鬼
我又覺得屌下鬼又無所謂既,
屌完飲碗孟婆湯咪算
肥桃龍威阿蘇阿Hin比我雷到屌我都廢事,睇化咗

終於考完試可以打傳說對決
下季要玩下其他路
依兩季都打中好悶
不過an機入場慢無得搶路

搶唔到路唔係會打坦?
我an機都係咁
不過玩坦又幾開心,覺得比玩ap/ad易上S好多

玩左成日,呢隻好好用

玩左成日,呢隻好好用

技cd快,招大算痛。

玩法係團戰縮係後面一角,針住對面邊隻高攻,就衝埋去開曬技再縮,再開。

專殺愛里刀鋒,等佢地未show off就死左或冇左一半血。但好考你跑位同埋估人地點行。

玩開信長既,呢隻似玉子
小丑好好玩

玩左成日,呢隻好好用

技cd快,招大算痛。

玩法係團戰縮係後面一角,針住對面邊隻高攻,就衝埋去開曬技再縮,再開。

專殺愛里刀鋒,等佢地未show off就死左或冇左一半血。但好考你跑位同埋估人地點行。

玩開信長既,呢隻似玉子

腳短,無團控,肥唔起=r痕,對戰局零作用
想玩ap,課金買普雷塔,0課用阿茲卡,玩d咁既英好快就要棄

玩左成日,呢隻好好用

技cd快,招大算痛。

玩開信長既,呢隻似玉子

係。
所以都係玩多排過下玉子癮。

不過我自己一開波見對面勁或者三打一會龜塔,打單排總有傻仔衝入黎。

玩左成日,呢隻好好用

技cd快,招大算痛。

玩開信長既,呢隻似玉子

ap玩哥德爾

金納都可以一戰

玩左成日,呢隻好好用

技cd快,招大算痛。

玩開信長既,呢隻似玉子

ap玩哥德爾

哥一炮

玩左成日,呢隻好好用

技cd快,招大算痛。

玩開信長既,呢隻似玉子

係。

不過我自己一開波見對面勁或者三打一會龜塔,打單排總有傻仔衝入黎。

薇拉打低排有用既 d人鳩鳩下唔識開戰入場

玩左成日,呢隻好好用

技cd快,招大算痛。

玩開信長既,呢隻似玉子

係。

低排d人好好蝦,但當自己隊友有傻仔就陰公

玩左成日,呢隻好好用

技cd快,招大算痛。

玩開信長既,呢隻似玉子

係。

低排d人好好蝦,但當自己隊友有傻仔就陰公

呢隻game上到S都有好多雷友
E排係制都唔識撳
D排係剩係識撳制
C排係開始唔會鳩撳制
B排係開始用d正常英
A排係用d強勢英
S排係識打會戰
30星以上先叫識睇小地圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞