[AN/IOS][MOBA] Garena傳說對決(6) 賽季上S最後直路階段

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
點解無左分身係強化既?

睇唔到你分身,更加難掌握你位置
點解無左分身係強化既?

但有分身起碼可以呃到人打你分身/開技, 更多時間逃走或追擊。
同埋分身消失時會有功擊
點解無左分身係強化既?

但有分身起碼可以呃到人打你分身/開技, 更多時間逃走或追擊。
同埋分身消失時會有

手殘絲應該用邊隻英好

金納

Thanks bro
另外想問咩叫順風局同逆風局?

順利同唔順利

順風就你地撳住人地嚟打;
逆風就人地撳住你地嚟打。

基本上如果人地隊平均經濟高你1000就算係逆緊風

咁我打親既都係逆風
新手用刀鋒會唔會好難上手

因為隻英廢,點打都係廢
打野最易用係甲蟲

因為隻英廢,點打都係廢
打野最易用係甲蟲

新手玩坦啦
點解無左分身係強化既?

同埋分身消失時會有

但分身可以擋指向技
點解無左分身係強化既?

同埋分身消失時會有

但分身可以擋指向技

隱形都指定唔到你架啦

因為隻英廢,點打都係廢
打野最易用係甲蟲

新手玩坦啦

成隻game最易玩既位係adc定凱路
三個要打交既位(jg, mid, tank)都唔岩新手用其實
但我又覺得 條路唔係無前途既話咁可以慢慢學

坦特別唔岩新手係因為無一個玩得好唔好既指標
好似打野睇經濟
中路睇輸出
我玩坦(專業S排坦啦至少算係)有時戰績都幾爆炸(1/4/7咁樣),但我肯定個盤我係好有貢獻
呢d係玩得多先知
所以

因為隻英廢,點打都係廢
打野最易用係甲蟲

新手玩坦啦

成隻game最易玩既位係adc同凱路
三個要打交既位(jg, mid, tank)都唔岩新手用其實

好似打野睇經濟
中路睇輸出
我玩坦(專業S排坦啦至少算係)有時戰績都幾爆炸(1/4/7咁樣),但我肯定個盤我係好有貢獻
呢d係玩得多先知
所以新手我都唔鼓勵玩坦
改弱愛里又整強隻悟空 到時咪又係用死個幾隻
前幾日用石買牛 宜家打幾場就送
新英勁唔勁

除非再大改,如果唔係都唔會影響到愛里凱撒路地位;
悟空體質加強都只會係刺客定位,同未改之前一樣咁玻璃

愛里凱路而家應該唔夠象仔抽
點解無左分身係強化既?

同埋分身消失時會有

但分身可以擋指向技

隱形都指定唔到你架啦

你會唔會係唔明我講咩
點解無左分身係強化既?

同埋分身消失時會有

但分身可以擋指向技

隱形都指定唔到你架啦

你會唔會係唔明我講咩

你想講「擋到指定技 = 對方果招會浪費咗再等CD」
而修改後「無分身擋指定技 = 對方會留招追殺」?
我感覺係低BC牌真係會擋到啲個別指定技,
尤其有時候係草到擋到刀鋒招大
不過高牌場比範圍技見到你個分身,都係會控到
反而龍威試過企定唔郁呃到S/A排以為佢分身

象仔又控又解控,煩到仆街
嚟緊出果隻海格力士又係煩膠嚟,
又會解控、天生被動攻速愈打愈快,
對線漏低佢應該好快無咗座塔

因為隻英廢,點打都係廢
打野最易用係甲蟲

新手玩坦啦

好似打野睇經濟
中路睇輸出
呢d係玩得多先知
所以

巴打咩ID
想加

最多55波

大象清兵用二技
愛里飛鏢直飛易中
大象要贏愛里要一技磨血
但 前期cd長
一騙咗技 愛里可打象
埋身一定愛里著數
象如果開大技得6秒用二技打人 但愛里又點會同你埋身
保持距離一定愛里屈

加上愛里清完兵可以去打野發育
象就on99守塔

輸畀象嘅愛里可以話係唔識玩

最多55波

大象清兵用二技
愛里飛鏢直飛易中
大象要贏愛里要一技磨血
但 前期cd長
一騙咗技 愛里可打象
埋身一定愛里著數
保持距離一定愛里屈

象就on99守塔

頭先更新第一場排位玩愛里凱薩路殺12死9助攻

最多55波

大象清兵用二技
愛里飛鏢直飛易中
大象要贏愛里要一技磨血
但 前期cd長
一騙咗技 愛里可打象
埋身一定愛里著數
保持距離一定愛里屈

象就on99守塔

你肯定愛里飛得中象仔?
有一技防控唔講,二技在你身邊轉來轉去你都好難飛中
愛里都改弱之前打象仔都係五五波,點會削弱之後都係五五波

因為隻英廢,點打都係廢
打野最易用係甲蟲

新手玩坦啦

好似打野睇經濟
中路睇輸出
呢d係玩得多先知
所以

巴打咩ID
想加

周耀輝

同埋分身消失時會有

但分身可以擋指向技

隱形都指定唔到你架啦

你會唔會係唔明我講咩

你想講「擋到指定技 = 對方果招會浪費咗再等CD」
而修改後「無分身擋指定技 = 對方會留招追殺」?
我感覺係低BC牌真係會擋到啲個別指定技,
尤其有時候係草到擋到刀鋒招大
不過高牌場比範圍技見到你個分身,都係會控到
反而龍威試過企定唔郁呃到S/A排以為佢分身

應該話高排角既控都係範圍技,單控既凡恩薇拉之類(改版前)完全唔入流
好似真係無咩單控技既英會打分身wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞