[AN/IOS][MOBA] Garena傳說對決(6) 賽季上S最後直路階段

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
依家卡A3 專玩薩尼同納克 有興趣留個名 等我加你打雙排

加我 亞瑪遜
專玩魚人 卡莉
勝率60% 而家係A5
高手組隊一齊打rank

加我 亞瑪遜
單排真係叫救命..質差相差得太恐怖
雖然自問唔太勁 但係成班唔聽指示 又唔比指示
一個沖入敵堆 真係比佢地吹賬
有冇人玩大象?
想知點可以再進步d

出裝你出咩先?

I know that feel

I know that feel

尋晚又俾班友累到我無左兩粒星
有冇人玩大象?
想知點可以再進步d

出裝你出咩先?

我同fd玩多
玩坦裝鳩堆
遊蕩者>日神壁壘>德魯伊甲>尖刺甲>寒心>聖騎盾(類似大神1 /大神12)

玩落有啲缺點
走位弱,初期廢
17號完賽季
17號完賽季

Confirm左?
唔知新一個meta會係點呢
有冇人玩大象?
想知點可以再進步d

出裝你出咩先?

我同fd玩多
玩坦裝鳩堆
遊蕩者>日神壁壘>德魯伊甲>尖刺甲>寒心>聖騎盾(類似大神1 /大神12)

玩落有啲缺點
走位弱,初期廢

象仔出坦唔夠勁,試下呢套:
有冇人玩大象?
想知點可以再進步d

出裝你出咩先?

我同fd玩多
玩坦裝鳩堆

玩落有啲缺點
走位弱,初期廢

個吊咀都要落備戰
有冇人玩大象?
想知點可以再進步d

出裝你出咩先?

我同fd玩多
玩坦裝鳩堆

玩落有啲缺點
走位弱,初期廢

個吊咀都要落備戰

因為其他裝唔定
eg
無主坦出日神,我就要出,但呢件裝係全隊唯一
法師無出賢領,我可以出,又係唯一
打大男出惡魔的微笑,打射手出聖騎盾
或者carry緊全隊出復活甲
最緊要前期d裝set好,後期慢慢諗出咩
其實哥德爾招大技會唔會太勁?
定好耐…
B排想招雙排 一個人打真係好辛苦 對線隊友一定自爆 個個玩到練英咁都算 對面唔知點解好似5排咁 帶隊黎打咁

屌,其實玩依隻game有時真係好撚火。輸唔緊要,但要輸得好睇囉。玩左3個月,我發現好撚多on9野,隨便講幾個

1. 台仔一有少少逆風就會㩒投降,我屌你老母咩,除左投降,乜鳩都唔做等死。

2. 到你以為贏梗果時,原來最後都可以輸架喎。點解呀?因為忽然又有隊友on9囉,比人反cap返轉頭,真係火到仆街。

3. 玩街場配隊永遠都係自己配倒d on9,人地果d就好撚正常。媽啊,我只係想要d正常嘅隊友炸,送少幾個人頭當幫忙啦

4. 同埋真係好撚憎掛機走場d仆街,依d真係要落地獄。
其實哥德爾招大技會唔會太勁?
定好耐…

出韌鞋,位移/控
唔好同我講你用d無位移無控既英仲比佢定到,呢個係你走位問題
屌,其實玩依隻game有時真係好撚火。輸唔緊要,但要輸得好睇囉。玩左3個月,我發現好撚多on9野,隨便講幾個

1. 台仔一有少少逆風就會㩒投降,我屌你老母咩,除左投降,乜鳩都唔做等死。

2. 到你以為贏梗果時,原來最後都可以輸架喎。點解呀?因為忽然又有隊友on9囉,比人反cap返轉頭,真係火到仆街。

3. 玩街場配隊永遠都係自己配倒d on9,人地果d就好撚正常。媽啊,我只係想要d正常嘅隊友炸,送少幾個人頭當幫忙啦

你的實力如何,你的隊友也必如何
B排想招雙排 一個人打真係好辛苦 對線隊友一定自爆 個個玩到練英咁都算 對面唔知點解好似5排咁 帶隊黎打咁

小號加左你

你的實力如何,你的隊友也必如何

其實隻game多台仔玩啫
遇到個HK咪又係逆風嘴砲同投降

保持平常心咁玩
我玩咁耐淨係試過一次屌鳩人
有時同Group入面出左名廢既人玩
輸左都唔會發火

我成日覺得就算係NG
系統都會派返D同你差唔多實力既人比你
輸既時候唔好成日第一時間就屌隊友點點點
應該諗下自己有咩位做得唔夠
咁先會有進步
今季唔想爬星啦
快d下季
目標40星
今季唔想爬星啦
快d下季
目標40星

最憎啲人用刀鋒
特別憎啲人執晒頭 自己肥晒啦 隊友就無頭
但對面隻隻都平均發育 玩到最尾就俾人反殺

刀鋒真係易執頭;轉唔轉到助攻就睇刀鋒留唔留手
今季唔想爬星啦
快d下季
目標40星

而家實力最多20星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞