[AN/IOS][MOBA] Garena傳說對決(6) 賽季上S最後直路階段

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
蘿兒好難玩呀屌你老母

X2
依家雪緊蘿兒

史上最強法師用落我度就變垃圾

...史上最強?

我覺得高端玩熟左應該幾強勢
城市賽有機會出(?
依家未熟手就都係玩龍啦

蘿兒有bug呀 係廢d架啦

蘿兒唔差wo 7成都mvp到 mvp唔到都最高英雄輸出

有冇d咩技巧
瑟非斯都幾勁喎
啱啱換左隻悟空黎玩
又真係幾爽
對玩開坦同法既我黎講真係另一個世界
打人打搭打野都好快
跟風玩勁角冇問題 但個個走去玩又唔係個個操作勁
成日見到啲塔拉俾人first blood
呢一版有咩英好玩 玩開蝴蝶 想試下玩其他type嘅英 同埋想問下悟空同batman呢兩隻勁唔勁 對呢兩隻幾有興趣

我之前都玩開蝴蝶,但法師黎講成日比日針對,玩排位b之後就上唔到

而家轉大象好易上手又無咁易死
跟風玩勁角冇問題 但個個走去玩又唔係個個操作勁
成日見到啲塔拉俾人first blood

塔拉前期同後期個坦度反差太大 我玩得耐都係覺得好易比人gank
未上4真係要好小心拉經濟
呢一版有咩英好玩 玩開蝴蝶 想試下玩其他type嘅英 同埋想問下悟空同batman呢兩隻勁唔勁 對呢兩隻幾有興趣

我之前都玩開蝴蝶,但法師黎講成日比日針對,玩排位b之後就上唔到

象仔中路?
其實拉茲打中好定打野好?
我自己打野感覺上易去殺人但裝會比打中慢
同埋相比悟空or 其他打野仲有無優勢?
準備課小小買一隻返嚟玩下

打野夠持續傷害咩
清怪應該好慢

勝在安全, 雖然慢, 但出去殺人擾敵都安全過打中路
打中路果d 成日打第三下就衝咗上去, 一喺俾塔打一下俾人打

安全條毛 連最基本拉入草打buff都做唔到
我係對面遊走嗰個一定瘋狂搶野
屌撚死d on9刀鋒,咁多英可以jg,有羅斯蟲蟲瑟非悟空batman咁多比你揀都唔用。拎隻淨係可以打順風既刀鋒岀黎柒

個人on9既玩乜英都on9架啦

好似閣下咁
屌撚死d on9刀鋒,咁多英可以jg,有羅斯蟲蟲瑟非悟空batman咁多比你揀都唔用。拎隻淨係可以打順風既刀鋒岀黎柒

個人on9既玩乜英都on9架啦

[size=7]好似閣下咁[/size=7]

象仔中路?

魔龍,無法師先中路

象仔中路?

魔龍,無法師先中路

象仔三路都可以打
啱啱換左隻悟空黎玩
又真係幾爽
對玩開坦同法既我黎講真係另一個世界
打人打搭打野都好快

我都係 半價入左

屌 隊友真係

X2
依家雪緊蘿兒

...史上最強?

城市賽有機會出(?
依家未熟手就都係玩龍啦

有冇d咩技巧

我係瘋狂跑線果類人 上四之後比人推得入就去幫/跟jg搵食 2技入場再1技之後大
中路想單殺時睇清楚對面jg係邊 唔係既話2技左走唔到 同埋最好做後手 例如對面想用指向技打你既時候用2技衝去換血 佢少你一招點都換得冇你咁多 我就帶清醒但效用覺得唔大 係為左保命用 對自己有信心都可以帶砍殺
團戰時入後排打carry 我通常就係帶頭比人集火等隊友執頭果類人
不過講carry蘿兒相比其他法英(eg金納)咁carry得 明明多幾個頭都打唔出應有既秒殺輸出 不過靈活性係高同比較易支援人
有冇人講下街場點對抗悟空?
有無人知神秘商店幾時會再開?上次抽到5折
有冇人講下街場點對抗悟空?

打咩位?
反甲?
想問下而家有邊幾隻法師係熱門,之前想玩沙皇,但改廢左阿萊係咪已經冇人用
想問下而家有邊幾隻法師係熱門,之前想玩沙皇,但改廢左阿萊係咪已經冇人用

拉茲 普雷 金納

...史上最強?

城市賽有機會出(?
依家未熟手就都係玩龍啦

有冇d咩技巧

我係瘋狂跑線果類人 上四之後比人推得入就去幫/跟jg搵食 2技入場再1技之後大
中路想單殺時睇清楚對面jg係邊 唔係既話2技左走唔到 同埋最好做後手 例如對面想用指向技打你既時候用2技衝去換血 佢少你一招點都換得冇你咁多 我就帶清醒但效用覺得唔大 係為左保命用 對自己有信心都可以帶砍殺
團戰時入後排打carry 我通常就係帶頭比人集火等隊友執頭果類人
不過講carry蘿兒相比其他法英(eg金納)咁carry得 明明多幾個頭都打唔出應有既秒殺輸出 不過靈活性係高同比較易支援人

Ching可唔可以add你
想睇你打

...史上最強?

城市賽有機會出(?
依家未熟手就都係玩龍啦

有冇d咩技巧

想睇你打

可以睇人打?

城市賽有機會出(?
依家未熟手就都係玩龍啦

有冇d咩技巧

想睇你打

可以睇人打?

一齊打跟住你尾睇

有冇d咩技巧

想睇你打

可以睇人打?

一齊打跟住你尾睇

其實上youtube搵都大把教學 佢地講得仲詳細啦
請問一下

玩左2星期到 玩死隻小醜 玩到悶 想轉另一隻黎操

想問下塔拉係咪冇得買?如果係應該點拎

另外唔計塔拉 悟空 仲有邊隻值得操 唔該晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞