[AN/IOS][MOBA] Garena傳說對決(6) 賽季上S最後直路階段

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
D 排
輸到想棄game 扔手機

你玩咩英

睇下片 堇低排仲有得打

菫我係c場都可以carry 低lv場玩ad 唔係好多人捉你 打到後期唔死 好多時都可以贏到 賣晒啲隊友都係咁話
有冇人登記左體驗服,收到通知成功申請但入game不斷話伺服器維護中?
射手冇得生存。慘
D 排

你玩咩英

睇下片 堇低排仲有得打

菫我係c場都可以carry 低lv場玩ad 唔係好多人捉你 打到後期唔死 好多時都可以贏到 賣晒啲隊友都係咁話

衰在我技術唔好,前期對線比人壓...發育唔好...
中期通常都要同隊友守塔又打唔到野..到後期就等死
D 排

你玩咩英

睇下片 堇低排仲有得打

你有冇爆擊奧義
D 排

你玩咩英

睇下片 堇低排仲有得打

你有冇爆擊奧義

有吖...轉登儲錢買左個三級奧義...
自問唔識玩納克 玩過幾場完全一頭雲

是咪應該放棄專心玩返main算

Btw感謝龍威巴打carry我瑋場

金納好玩
係囉 打野哥恃住自己桃園冠軍就亂講野,話人打野唔帶制裁唔得
打野哥打總決賽時 佢隊友羅斯面對斬殺愛里 都可以比人偷藍buff 一定係斬殺比制裁有用啦
記者朋友大家好,我係小皮球
打野哥打總決賽時 佢隊友羅斯面對斬殺愛里 都可以比人偷藍buff 一定係斬殺比制裁有用啦

其他打野真係帶制裁好,但重點係刀鋒大技,所以帶斬殺都得

當你比人反野 人地4lv你仲係2 3lv
滾雪球 經濟差 等級差
帶逆風姐冇咩野
當然帶制裁一樣會比人反 自己諗

其他打野真係帶制裁好,但重點係刀鋒大技,所以帶斬殺都得

當你比人反野 人地4lv你仲係2 3lv
滾雪球 經濟差 等級差
帶逆風姐冇咩野
當然帶制裁一樣會比人反 自己諗

老老實實,排位見到刀鋒唔理佢帶乜,我都會笑出黎
刀鋒帶咩都無關係
最緊要自己果隊要有愛里
其他全部唔重要
90 場由 E 升到 A
出完愛里之後 . 基本上無再打 rank
愛里羅斯傳說
射手無地位
個個出大男陣

五排sm新手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞