[AN/IOS][MOBA] Garena傳說對決(6) 賽季上S最後直路階段

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
打隨機單中畀台狗鬧執頭 好啦 見佢咁想要頭我就由佢自己打 佢又鬧我唔幫手打 到底想點

完場佢inbox我話佢自己係網紅 話要公審我 打鋪機啫 駛唔駛呀
新賽季戰隊 收人
幕後團隊
現145/150
要加入可先加 Hazzel好友 講係lihkg

之前見hazzel係咪好耐無on

之後轉工忙
黎緊會玩番
悟空更新完應該出咩裝?

好似幾多人出死神刀

但本身冇裝吸血奧
射手幾時先可以有岀頭天啊
射手幾時先可以有岀頭天啊

而家魔龍路一定要有射手
堇好撚痛 改左animation之後一技必中
絕對再玩唔到大男
幾鐘意呢次改版 唔再係打野玩晒
克里希jj留名
悟空更新完應該出咩裝?

好似幾多人出死神刀

死神刀For Sure因為要轉走天蟲;
試緊破陣長矛加跑速同有破甲效果(舊鋼鐵長槍改良版?)
我試咗幾場:
聖劍 > 跑鞋 > 雙刀 > 死神鐮刀 > 全能 > 破陣
都已經爆到2500up,
所以究竟全能、破陣定王者之劍仲要試
因為我見其他巴打都有分享話破陣長矛係刺客性物
亦有見台仔用愛里第一件武器就出破陣
改完版之後,趙雲係咪完全無出場機會?

D人話好勁,我就唔知佢有咩用

新版啲技唔係好慣,有無咩配裝 玩法?

暫時未知,要睇龍威分享
但佢招大技真係痛咗好撚多
同埋1技又解控又緩速,
我用瑟飛斯都唔夠佢嚟

暫時未知,要睇龍威分享
同埋1技又解控又緩速,
我用瑟飛斯都唔夠佢嚟

但而家通常出咩裝?
愛麗絲招技轉咗做沉默一秒 幾有用
龍威之前拍個段蝙蝠俠半坦裝
改版後 有冇變動?
近戰成日揀錯目標
想打兵 變左衝去打人
點set 先岩
求改版後出裝教學
想知你地係點離開E同D排位 d隊友隻隻都atm黎 場場一打五好撚攰 會戰後唔打魔龍 人地復活哂仲推塔 支援又唔識
近戰成日揀錯目標
想打兵 變左衝去打人
點set 先岩

補兵推塔
想知你地係點離開E同D排位 d隊友隻隻都atm黎 場場一打五好撚攰 會戰後唔打魔龍 人地復活哂仲推塔 支援又唔識

E就唔會跌星既
用戰士類會比較好爬d

E就唔會跌星既
用戰士類會比較好爬d

打e雖然冇輸過 但d好難好似e咁carry 我仲要主玩法英中路

E就唔會跌星既
用戰士類會比較好爬d

打e雖然冇輸過 但d好難好似e咁carry 我仲要主玩法英中路

玩金納?應該carry到全隊
D排位就算雙排都打到想跳樓
有買金納但想玩蘿兒多d 比人捉都走到
愛里可以點玩得好d?同埋大家會出咩裝?

暫時未知,要睇龍威分享
同埋1技又解控又緩速,
我用瑟飛斯都唔夠佢嚟

你係燒杯?
愛里可以點玩得好d?同埋大家會出咩裝?

已經唔用愛里

暫時未知,要睇龍威分享
同埋1技又解控又緩速,
我用瑟飛斯都唔夠佢嚟

你係燒杯?

唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞