[AN/IOS][MOBA] Garena傳說對決(6) 賽季上S最後直路階段

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
唉,真係打到好灰,成晚辛辛苦苦贏返黎既星又無晒,自己一個打排位真係好無力,身邊又無人肯玩,宜家玩成咁都唔知為乜…
感覺就好似一路踢個波入龍門,而個龍門就俾人搬黎搬去…
唉,真係打到好灰,成晚辛辛苦苦贏返黎既星又無晒,自己一個打排位真係好無力,身邊又無人肯玩,宜家玩成咁都唔知為乜…

同 LoL 一樣 , 玩呢個 meta 強勢英 = 先贏一半

成日都係咁
滿星差一場就升
然後連輸5場清星
[member]id: 雞翼魚蛋湯 c排求carry [/member]
覺得悶想搵人打
Add 劉啟明
我地有group 可以輕鬆玩 專講傳說 無其他野
痴線
有場遇到人用刀鋒
我同佢講唔好用刀鋒 用其他啦
佢講 「我刀鋒很猛」我咪算
點知開波就死咗3次
我嘴佢兩句 佢就掛機 話咁你地自己打啦
結果我地4個都打到順風推到主塔
但玩到後期大家都齊咗裝 打少個 就唔夠打
輸一波就俾人翻盆
而家啲台狗俾人嘴一句就玻璃心到咁
條友仲要s排
台狗正垃圾

成日都係咁
滿星差一場就升
然後連輸5場清星

就係咁,次次連贏幾場,之後就會配D on9既人俾我

成日都係咁
滿星差一場就升
然後連輸5場清星

就係咁,次次連贏幾場,之後就會配D on9既人俾我

我都係 叫佢集合好似盲撚左唔睇指令
叫佢咪撚衝又衝出去送人頭
屌你老味 唔識打就咪撚玩排位
大多傻仔都用趙雲 我唔明點解可以用到咁
搞到我一見自己隊用趙雲就諗定輸一半
但我唔會係Game入面屌鳩人
互屌哂時間 專心D打博反勝好過

打字屌無用,開咪屌先有用,佢唔識聽都知你屌緊佢!

打字曬時間
屌那星
班人打輸左就投訴我
比人扣左分
用法師少血就要回城架啦大佬
屌9我唔衝
屌那星
班人打輸左就投訴我
比人扣左分
屌9我唔衝

屌那星
班人打輸左就投訴我
比人扣左分
屌9我唔衝

痴線
用薇拉衝同送死有乜分別
依家卡A3 專玩薩尼同納克 有興趣留個名 等我加你打雙排
專玩魚人 卡莉
勝率60% 而家係A5
高手組隊一齊打rank
屌那星
班人打輸左就投訴我
比人扣左分
屌9我唔衝

痴線
用薇拉衝同送死有乜分別

有冇狂㩒撤退
屌那星
班人打輸左就投訴我
比人扣左分
屌9我唔衝

痴線
用薇拉衝同送死有乜分別

有冇狂㩒撤退

有呀 打左狀態不好 撤退
就屌9我淨係避 痴撚線
對面打曬魔龍同凱薩
點夠做
如果想打jg 我應該買羅斯定batman好?
有冇tg group一齊打?現時得B排,齊來Carry我一下
依家卡A3 專玩薩尼同納克 有興趣留個名 等我加你打雙排

不過卡左係b4

有冇人個個即時獲得係點解?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞