[AN/IOS][MOBA] Garena傳說對決(6) 賽季上S最後直路階段

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
因為蝙蝠俠而玩
奧義推介邊隻?
因為蝙蝠俠而玩
奧義推介邊隻?

猛攻/刺殺/龍爪
想買隻英打凱撒路 低排推薦咩英?
C1唔知做咩 卡幾耐都上唔到 呢個區啲人好痴線
唔知關唔關事…
我啱啱比較過用Android同IOS玩
Android Lag好多
同埋用IOS玩D隊友會配得好D,無咁廢
但一用返Andriod玩,配俾我D隊友廢到嘔血…
C1唔知做咩 卡幾耐都上唔到 呢個區啲人好痴線

用JG自己CARRY
只要你相信自己唔係C排既實力
想買隻英打凱撒路 低排推薦咩英?

愛里
有咩角色值得入手

凡恩
只要用左輝裝聖徒既skin
佢就會op
打野哥打總決賽時 佢隊友羅斯面對斬殺愛里 都可以比人偷藍buff 一定係斬殺比制裁有用啦

其他打野真係帶制裁好,但重點係刀鋒大技,所以帶斬殺都得

個point其實係佢個句
用刀鋒已經輸左一半
我排位見到刀鋒 都只可以希望呢盤唔係逆風局
下季係咪要帶制裁先比買jg裝

好似係 體驗服好似係咁改 都大機會架喇

好似lol咁 有重擊先叫打野架

我覺得要有揀位先lor
到而家都係成日會爭位

我覺得要有揀位先lor
到而家都係成日會爭位

Agger,有時爭到三個射手。心諗:等夠鐘投降

我覺得要有揀位先lor
到而家都係成日會爭位

打射手真係慘過食屎

我覺得要有揀位先lor
到而家都係成日會爭位

打射手真係慘過食屎

其實如果改到同LOL既Rank一樣模式咁揀英雄,會更好玩!

我覺得要有揀位先lor
到而家都係成日會爭位

打射手真係慘過食屎

其實如果改到同LOL既Rank一樣模式咁揀英雄,會更好玩!

太晒時間

我覺得要有揀位先lor
到而家都係成日會爭位

打射手真係慘過食屎

剩係打死一個位 其實係你自己問題
我除左jg咩都打得

我覺得要有揀位先lor
到而家都係成日會爭位

打射手真係慘過食屎

我除左jg咩都打得

jg點打都一定俾人鬧,好大壓力

我覺得要有揀位先lor
到而家都係成日會爭位

打射手真係慘過食屎

我除左jg咩都打得

最鐘意用射手姐
用其他都還可以

我覺得要有揀位先lor
到而家都係成日會爭位

打射手真係慘過食屎

我除左jg咩都打得

最鐘意用射手姐
用其他都還可以

呢個meta除左狐狸jg, 用其他射手都有d坑隊友
新手上路 想問下宜家登入7日仲有冇薇拉獎勵

第三日送薇拉
第七日送塔拉
新手入左隻納斯羅克
奧義用咩好

第三日送薇拉
第七日送塔拉

都就泥7日啦得凡恩同趙雲

第三日送薇拉
第七日送塔拉

都就泥7日啦得凡恩同趙雲

你係咪開完帳好耐之後先開黎玩
如果係既 重新開ac吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞