[AN/IOS][MOBA] Garena傳說對決(6) 賽季上S最後直路階段

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
蘿兒好難玩呀屌你老母

X2
依家雪緊蘿兒
蘿兒好難玩呀屌你老母

但識用應該好勁? 見隊友用親都mvp

手殘狗係普通場練左幾日都係唔上手
佢啲招係大力不過血薄
成日用2技突進入去都一命換一命
蘿兒好難玩呀屌你老母

X2
依家雪緊蘿兒

史上最強法師用落我度就變垃圾
蘿兒好難玩呀屌你老母

X2
依家雪緊蘿兒

...史上最強?
其實拉茲打中好定打野好?
我自己打野感覺上易去殺人但裝會比打中慢
同埋相比悟空or 其他打野仲有無優勢?
準備課小小買一隻返嚟玩下

打野夠持續傷害咩
清怪應該好慢

勝在安全, 雖然慢, 但出去殺人擾敵都安全過打中路
打中路果d 成日打第三下就衝咗上去, 一喺俾塔打一下俾人打

打野夠持續傷害咩
清怪應該好慢

勝在安全, 雖然慢, 但出去殺人擾敵都安全過打中路
打中路果d 成日打第三下就衝咗上去, 一喺俾塔打一下俾人打

慢已經係死罪

咁應該打咩好? 呢家啱啱10lv 仲喺E
試過對面係batman, 刀鋒, 悟空, 塔拉
6-7min投降
蘿兒好難玩呀屌你老母

X2
依家雪緊蘿兒

...史上最強?

我覺得高端玩熟左應該幾強勢
城市賽有機會出(?
依家未熟手就都係玩龍啦
S2打到C III
依家一路係d i 卡關上唔到去
拎完兩粒星又輸番
S2打到C III
依家一路係d i 卡關上唔到去
拎完兩粒星又輸番

慢慢啦唔急
蘿兒好難玩呀屌你老母

X2
依家雪緊蘿兒

...史上最強?

城市賽有機會出(?
依家未熟手就都係玩龍啦

蘿兒有bug呀 係廢d架啦

塔拉真係。。。。。
有冇係外國嘅巴絲打講下用咩vpn玩
而家更新之後過300ms唔比玩
但明明開左vpn一啲都唔lag

屌 隊友真係
6-7min投降

其實刀鋒真係好撚勁,唔知點解d人會話廢

刀鋒算係刺客中最靠隊友,睇人品

納克,蟲仔,蝙蝠啲單殺能力係比夠高既, 唔洗隊友都可以一set 技打死人。

而刀峰勁係團戰收頭,所以睇隊友輸出掂唔掂,幫刀峰控場同降低敵人血量
我諗五殺英最易真係刀峰
屌撚死d on9刀鋒,咁多英可以jg,有羅斯蟲蟲瑟非悟空batman咁多比你揀都唔用。拎隻淨係可以打順風既刀鋒岀黎柒

塔拉真係畀4隻圍都冇事 返塔再反殺3隻
6-7min投降

其實刀鋒真係好撚勁,唔知點解d人會話廢

刀鋒算係刺客中最靠隊友,睇人品

納克,蟲仔,蝙蝠啲單殺能力係比夠高既, 唔洗隊友都可以一set 技打死人。

而刀峰勁係團戰收頭,所以睇隊友輸出掂唔掂,幫刀峰控場同降低敵人血量
我諗五殺英最易真係刀峰

一到4lv 紅buff gank傷害爆哂錶,不過衰在分推唔到

不過真係要靠隊友幫手控,除左大就冇位移技,冇暈技
對住啲識位移技英,單殺始終比下去
蘿兒好難玩呀屌你老母

X2
依家雪緊蘿兒

...史上最強?

城市賽有機會出(?
依家未熟手就都係玩龍啦

蘿兒有bug呀 係廢d架啦

蘿兒唔差wo 7成都mvp到 mvp唔到都最高英雄輸出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞