[AN/IOS][MOBA] Garena傳說對決(6) 賽季上S最後直路階段

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

依家只係用緊愛理
但成日比人揀左
所以想練多隻英
但唔知練邊隻好
奧義用緊暴怒,精靈,龍爪
希望咁多位比下意見
中路而家邊隻最勁
中路而家邊隻最勁

輔助就愛麗絲;
認真就拉茲金納普雷塔

10連勝

完全唔識玩刀鋒,
但係神秘商店果陣又屎忽痕買咗

10連勝

完全唔識玩刀鋒,

出半坦刀鋒

我一開始食紅再打埋另外2隻野之後過對面食多隻兵加藍,剛剛好lv4,我帶斬殺,正常有一個頭收,如果吪凱薩路就食龍仔,喺龍路就睇時間食龍,之後就順風局了 d人成日未開始就制裁制裁制裁啊87刀鋒,我個人認為只係開始打野快少少,後期要靠斬殺刷大技,可以係咁收頭

半坦刀鋒愛好者 都帶斬殺 但出鋼槍9衝鞋血怒天叢德魯長生最尾槍換王者
刀鋒個套技係咪廢到王者個邊要重造?
我其實有少少想課個疾光skin

10連勝

完全唔識玩刀鋒,

出半坦刀鋒

我一開始食紅再打埋另外2隻野之後過對面食多隻兵加藍,剛剛好lv4,我帶斬殺,正常有一個頭收,如果吪凱薩路就食龍仔,喺龍路就睇時間食龍,之後就順風局了 d人成日未開始就制裁制裁制裁啊87刀鋒,我個人認為只係開始打野快少少,後期要靠斬殺刷大技,可以係咁收頭

半坦刀鋒愛好者 都帶斬殺 但出鋼槍9衝鞋血怒天叢德魯長生最尾槍換王者

帶斬殺唔驚俾人搶buff搶龍咩?
新手想問問 戰鬥寶箱 有咩作用?謝謝

10連勝

完全唔識玩刀鋒,

出半坦刀鋒

帶斬殺唔驚俾人搶buff搶龍咩?

其實留意下對面打野位置,好少會被搶,無時間就直接唔食

對面啲納克 魚人帶制裁唔會反到你傻咩
佢反你第一波
你上唔到4
骨龍魔龍咪有機會一路輸落去
新手想問問 戰鬥寶箱 有咩作用?謝謝

換英/skin
要儲30-45個
刀鋒個套技係咪廢到王者個邊要重造?
我其實有少少想課個疾光skin

我特登開左個ac買左個skin 好靚

點解要咁做
C4好勁
又控又坦

夠啦

10連勝

完全唔識玩刀鋒,

出半坦刀鋒

你呢個套路A排都應該唔work
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞