[AN/IOS][MOBA] Garena傳說對決(6) 賽季上S最後直路階段

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
歡迎來到傳說對決

Q:咩驚來?好玩嗎?
A:我唔直接答你,我用條片嚟答你
https://www.youtube.com/watch?v=xaO7Lf_068Q
A:睇完條片,其實就會知道係經典既三路MOBA遊戲;若果你有打過信長、LOL既話,咁就應該更容易上手,輕鬆虐新手。

Q:明就明,咁同王者榮耀、獵神有咩分別?
A:依層樓主答你唔到,不過有巴打講過係Garena出品起碼無咁伏。其餘既都要等各位玩家自己去嘗試同發掘下。

Q:新手揀咩英好?剩係得凡恩同趙雲?
A:你可以入街場(5v5經典競技)到試到唔同既英雄,事關傳說對決會係街場到定期、限時開放唔同既英雄。英雄種類分為:坦克、法師、刺客、戰士、射手。另外每日玩夠6場都有英雄體驗卡可以試用一日,玩到一隻啱心水既就去練啦。

Q:金錢寶石有咩用?
A:記得依隻驚,金錢係永遠重要過寶石,原因係金錢要用嚟買奧義,而你既目標係盡早搵到一隻合適自己既英雄,然後後期儲齊一套3級奧義,用嚟提升你既英雄係場上面既作戰力 ,而且金錢既來源極有限兼有每日有賺取上限相反寶石只可以用嚟買英,或者其他小道具例如金錢卡、經驗卡,對提升英雄既戰鬥能力無直接效果。有能力既應該課金買英金幣買奧義

Q:講咁多,邊隻英雄最好J?
A:自己睇啦

你以為仲有Q&A?咁你就錯喇,
有啲咩野自己係樓下問啦

《傳說對決》官網:
https://moba.garena.tw/

《傳說對決》官方面書:
https://www.facebook.com/Garena-%E5%82%B3%E8%AA%AA%E5%B0%8D%E6%B1%BA-1164866106908877/
各位巴打記得留意佢地面書,因為小至活動推廣、大至停Ser維護,佢地都經常透過面書發布,所以Follow定就可以緊貼狀況啦。

pish
新手留名
新手留名
火箭團呢
卡左A2
仆街一排冇玩 之前打到上a2 但跌返落b
仆街而家一個區有五層嘅 升上a5但成世都上唔返去

你邊位呀
有冇人買左拉茲?好冇用
最近好少打
有冇人買左拉茲?好冇用

暫時未有機會對過拳皇
有冇人買左拉茲?好冇用

好痛但好脆
pish
奶茲個普攻做乜撚野呀 會自己一路打一路移位
我打隻紅buff打到半血佢又自己行番去原位,又加滿血
屌,好難用
屌,好難用

呢樣真,仲要團戰開大技未耍完套拳已經死咗,都唔知有冇計傷害
有冇b3 4雙排 只求穩 main愛里
屌,好難用

呢樣真,仲要團戰開大技未耍完套拳已經死咗,都唔知有冇計傷害

似法攻悟空
唔識完全係atm
輕鬆被秒
卡左係d1,d隊友好雷,carry唔到上去
痴線game, 輸既時候就連線正常, 贏既時候就連線錯誤
想入戰隊
戰隊名係?
對住肥桃兩個隊友我都贏到好滾動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞