[罪大滔天] Sony Xperia集中討論區(51) - Xperia 1 II 罪大智囊團

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
充乜撚嘢充
有,好多打手
i狗同***果班傻閪
an機係要有八達通sim卡先有八達通功能
你有兩個方法,一個係去1010 csl問佢拎八達通sim卡
第二個方法,收一張人地唔要既八達通sim卡放係 sim1到,自己個台就用sim2
今代佢做得好好,用smart已經得
上一代就smart activation都係鳩著
今代完全唔會!鳩著多數係因為教左double tap screen on
上一代如果教左 smart activation 同 double tap screen on會煩到嘔
今代完全無呢個問題
依家所有出面賣都係第二水
堅垃圾
一早熄咗
仲話較較下學習完會好 d
好佢老母
愈較愈衰
凶宅送個張mon貼好撚on9點都食咗一邊mon咁
有冇咩mon 貼推介
係,呢個真係要改
成日夜晚爆光
個dolby atmos一開咗3.5mm輸出就好細聲
sony幾時肯出更新,x1 5又唔出 1ii又未有消息,同總部投訴又叫我哋同返香港分部講
買咗睇落唔錯
LM
終於人手過曬啲音樂同資料落新機度,Xperia Mobile Transfer用唔到真係俾佢吹脹
除咗叉電進度比以前部XZ Premium慢、喇叭音效好有趣同打機快咗之外就冇乜特別感受
話時話,呢部係OLED芒,係咪用冇咁花嘅wallpaper會好啲?
睇死香港果班個個打份工心態個個用iPhone
完全唔做野
我暫時正常使用都係5個鐘SoT左右極限,主要上網
話玩到8個鐘以上嗰啲全日開dark mode?
用花wallpaper但經常轉
不嬲dark mode
裸跑緊,好驚個鏡頭花
點會慢過xzp呀
我都用過
我都講話5-6hr sot
話一般用8個鐘根本冇可能
要全睇片先得囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞