[罪大滔天] Sony Xperia集中討論區(51) - Xperia 1 II 罪大智囊團

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
6.44" 16:9大mon先至係大mon始終,當年搭車成日有目光

睇Youtube 16:9片果種享受係XZP都比唔到

就好似85″ 大電視同65″電視比咁
我都覺得
另外仲有部 Z3 Tablet Compact
當時諗住取代 Z Ultra,但係真係唔得
有相簿,有計算機,有小工具,呢D連XPERIA 1 II都欠缺既野
謝謝提醒,當年有諗過買Z3TC,不過放唔到褲袋返工唔可以做主力機,所以冇買
XPERIA Z SERIES真係令人懷念,Sony Z系產品一向係旗艦
同埋打電話隔籬會聽到好大聲
老老豆豆,真係xzp換1ii
中間既xz2p 同1 硬係爭減少少
1ii 先叫做無乜野會比不上xzp

我自己用sony, 但真係好少會叫人買sony
除左老豆老母係我嗌用乜佢地就用乜
s20系列細個2部得128
但係人哋早兩年 S9+ 已經出到 256GB,當時 XZ2 Premium 只係得 64GB
我心目中既神機都係XZ Premium 個設計好靚
X1ii硬件冇咩好挑剔
係個電細啲同冇120Hz啫
認真老豆老母機出3叔會方便d
有……超廣角粒 CMOS 唔夠大
最好3粒cmos都用哂imx555
1/2.55全雙pd imx363己經唔錯
當然最好當然係imx557 x3
IMX363 好舊啦
老母第一部and機已經係Sony Ericsson
can you share which brand or model is your 3.5mm headphone dongle?
舊又點,雙pd冇得輸喎
好過三星超廣冇得對焦先喇
Spectra X
今日係1ii美國開賣日,更新亦會係短期內發放
大家用快叉尿袋,部機係咪會暖
想問下 手機個新手教學助手 有冇得開返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞