[罪大滔天] Sony Xperia集中討論區(51) - Xperia 1 II 罪大智囊團

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
話說X1更新咗之後影相冇再轉圈
都係…
因為依家X5就5千, 我覺得OK
本身買機都係差唔多呢個價錢
依家又諗緊好冇買X1, 但年幾機
有冇人個google assistant間唔時自動彈出嚟?
點解部 1 ii 有時影相中間果粒影相掣會閃下閃下嘅?
感謝閣下對Sony的支持。
我們現正進行有關 Xperia 1 II 的意見調查,您的寶貴意見對我們公司日後發展非常重要,希望你能花數分鐘完成問卷。 於2020年7月26日或之前完成問卷所有問題的首300名My Sony會員,可獲3,000 Sonnion積分*。
清清楚楚講我哋嘅感受同想改善嘅地方
原來我都有
Q. 閣下對Xperia 1 II的滿意度?(5 = 非常滿意, 1 = 不滿意)

功能 - 1

系統使用體驗/ 流暢度 - 2

Q. 閣下對Xperia 1 II的以下相機表現的滿意度?(5 = 非常滿意, 1 = 不滿意)

70mm遠攝鏡頭的影像質素 - 1

8百萬像素前置鏡頭 - 1

Q. 經過一段時間使用後,您認為Xperia 1 II在以下哪一方面需要改善?

系統介面(UI)

Q. 購買電話時閣下會參考以下哪個討論區?(可選擇多於一項)

LIHKG
我全部其他都寫嗰指紋解鎖要fix
好掛住唔用原生嘅Sony
sony online store 買1ii
加$1300有WF-1000XM3

大家覺得伏唔伏?有d想
滿意真係揀唔到5個
不滿意我想揀多過5個呀
大大力屌左個70mm
穿咗未
份問卷比我屌到啪啪聲
順手屌埋 6.5 吋唔夠大啦,今年我都唔 buy 佢
唔係咁多位可以比人填
有得填一定再屌
滿意真係只能勉強塞多個3.5mm耳機
同埋前鏡
靠呢到d巴打接力屌喇
software最值得屌
因為仲可以改
仲諗住衝
一入到黎追下po一面倒劣評
等多一兩個月過一兩次更新再睇下值唔值啦 到時都應該減價
部機唔係差但係佢有能力搞好嘅嘢未搞好囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞