[罪大滔天] Sony Xperia集中討論區(51) - Xperia 1 II 罪大智囊團

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
唔係轉咗用打窿 mon,都唔知原來 Sony 仲堅持喺一樣好無謂嘅嘢
一係就直接 cut 前鏡,一係就加闊上下巴,畀個勁啲嘅音箱同 XZ2 Premium 粒 13MP 有自動對焦嘅前鏡。擺粒 1/4" 8MP 喺度,用又唔係,唔用又唔係,畀人感覺係為 keep 而 keep
Note20 Ultra 銅色好好J, Z Fold2 銅色都好正

加闊上下巴會比人屌,行唔通
由中學頭兩部sony ericsson 之後一路到而家都係用sony機
咁你要接受XPERIA 1 II
用緊s10+ 等sony 減價/出x5ii 再算
sony 差個高hz mon
同埋睇啲拆機片,睇 Sony 設計底板啲技術,真係落後其他廠好多,真係心諗用緊幾多年前嘅技術,塊板啲零件疏到
已經今非昔比,不過穩定就真既
佢啲走線做好啲,善用下啲空間,縮下啲位,應該唧到 500mAh 位出嚟啦
今年 Sony pass
唔要3.5mm都得啦,周街真無線耳機
啱呀,真係可有可無,畀返粒同 LG V60 同級嘅 DAC 先加 3.5mm 啦
我自己都係駁Type C DAC線,內置ESS9018Q2C
正喎,我之前買過一條 Type-C to 4.4mm,內置 ALC4042
都已經好過機內解碼
但係呢粒 ALC4042 係咪 cheap 嘢
普通用應該都ok掛,你覺得點
普通啦
只係因為之前用 ZX300 懶得換線,先買條 4.4mm
買PAW S1
$1,299
係邊買
有冇人喺video call 嗰陣
個前置鏡頭會自動開勁filter?
開到變咗假人咁?
利申:xperia 1 II user

1399個設計應該比個設計師賣左比三星
note 20?

真心柒... 我發覺S2後Samsung真係冇一部機係稱得上靚
柒?
呢個係xzp個設計黎喎
柒呀
同xzp差咁遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞