STEAM遊戲跳樓大減價開始喇!!!(2)

582 回覆
9 Like 4 Dislike
無未姐係steam寫住4.1果隻?
另外仲有隻叫iron rain 買邊隻好d舊果d又平d
有無啲game可以瘋狂玩mod轉造型轉建築外形等等?除咗garry’s mod同skyrim嗰啲之外

我尋日睇到隻支那戰棋game,啲人可以換mod改晒戰棋啲樣同能力屬性,咁樣幾耐玩,有無啲類似嘅game應該無理由得支那人諗到
請問battlefield 同 call of duty 呢兩個糸列各自邊集值得買嚟玩?
我都想玩
x2
Bloons TD 6 賣$5又幾抵
好多啱口味既都買左, 已經唔知買咩好
冇人買planet zoo?
都岩對我黎講太hardcore
我覺得星球大戰絕地隕落好玩好多
你鐘意玩塔防可以買埋kingdom rush, iron marines

守城攻城戰略得意啲嘅畫面有circle empires rival

forager都幾好玩,畫面像素風格,RPG game打怪起下自己個地
係 要同時符合兩個條件先退到
有冇人買GTFO陪我玩
有無巴絲 有玩過 pro cycling
琴日買左 一打就打左十幾個鐘
BF5原來停埋更 真係諗都唔洗諗
我都係尋晚買咗巴打,呢隻係咪有得上網同人玩?
facrtorio d mod多到可以玩成世
原版玩到後期就冇咩玩
淨係Bob + angel同原版比,都多十幾廿倍既嘢比你生產

Satisfactory太新,冇blue print,mod好似唔多(未開始玩mod)
佢起大型嘢用超多時間,全部人手一下一下㩒出嚟
強迫症要絕對90度,對稱,相同間距等等仲哂時間

但factorio用blue print + bot就一下搞掂,等d bot慢慢起
gemcraft幾好玩
但佢好似係用java寫
後期多怪會lag(講緊係同一時間有幾千隻怪存在係同一個地圖)

後期變刷xp + 刷符文
佢拎xp個idea幾好,要高過你上一次個record先有得拎(eg. 上次玩100xp 今次玩150xp 就拎到50xp)
cuphead 真係勁上癮
個畫風+音樂好洗腦,卡關得嚟卡下卡下又會過到,然後去下一關繼續卡

缺點係好費神,連玩幾個鐘個人好攰
BF可以玩5又可以玩1,都仲有D人玩,再舊D既就唔好買,無人玩了
COD就買最新吧
要你真係好鐘意玩起野先好買
明明勁好玩隻狼d boss戰真係超正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞