STEAM遊戲跳樓大減價開始喇!!!(2)

582 回覆
9 Like 4 Dislike
太舊真係唔建議買,太少場,又要升配件解鎖新手依家入俾人場場屈到爆
好玩RPG plot twist 有少少驚喜 值得買
我都買左接近1k...

Civ 6 既兩個expansion(主game 幾年前買落)
Being a dik
Acting Lessons (已爆左3次機)
Radio Commander (玩左一場就放低左)
Depraved Awakening
House Party
Life is Strange ep.1-5
Life is Strange 2 ep.1-5
Sky Knights

諗緊可能買埋Close Combat 系列
RDR2 同 BL3 減得唔夠多, 應該會等Black Friday 先買
早兩日先知原來細細過玩既mob rule(黑金企業)有新版同減價
呢排玩到停唔到
要買。地圖大好多 都佰零蚊
有牧場物語
Friends of mineral town
主線都有排玩,我建議你唔好買住
除非你好多時間玩
要玩種田點解唔玩stardew valley
像數風唔係人人岩
呢隻已經解晒所有野之前玩到悶,年年啲季節活動都係講同一番說話
有正牌點解要玩抄襲作品
利申有買
個時未賣
未岀
House Party好玩啊
呢隻正喎 以前玩果陣好似有中文 steam 得英文?
有冇人玩Dying Light
steam好似得英文

就算新版都要咩測試版先得....簡體中文
記得買before the storm 玩到喊
尾會
3隻剛剛好150
買左都未必玩
買咗The sims 4,dlc買唔落手
想問吓no man sky值唔值得買?
好多負評
其實the crew 2玩洛幾過癮

多元化 海陸空

地圖大到 自己度又高 而家8x蚊幾抵玩

如果要真實 模擬咁就唔啱玩

可以試下隻asset to cords competizione
好玩既,等2出
steam 特價買咗watch dog 2點知ubisoft 今個星期日免費送game
想買the crew 2
有冇咩賽車game推介?
其實the crew 2玩洛幾過癮

多元化 海陸空

地圖大到 自己度又高 而家8x蚊幾抵玩

如果要真實 模擬咁就唔啱玩

可以試下隻asset to cords competizione

assetto corsa competizione
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞