STEAM遊戲跳樓大減價開始喇!!!(2)

582 回覆
9 Like 4 Dislike
greenhell
the forest
the long dark
呢3隻都好正
太吾繪卷
the long dark好平,都想買
另外兩隻係熱帶雨林,感覺好野人feel,麻麻地
火柴人打交
有d趕客
檳榔㰙,撞球館,標童仲有國語配音,嗰時真係以為台灣出
買左二之國2同jet set radio
1同2集冇交集所以買2先 平好多 同埋有漢化 純粹鍾意個畫風 好似睇一套動畫咁
jet set radio童年回億 幾蚊買黎收藏下
All locations from Hitman 1 and 2 can be imported and played within Hitman 3 at no additional cost for existing owners
– plus unlocks and rewards from Hitman 2 is directly carried over into Hitman 3.

3下年一月出
可以玩番1同2
有埋嘅2獎勵
請問新版叫咩名?
唔該巴打
想問下plus係未啫係HD版?
竟然仲平過普通版
推薦大家買香港巴打自己一個人整既indie game
https://store.steampowered.com/app/1240240/Legendary_Knight/
代巴打多謝你
屌你cuphead真係好撚好玩買左返嚟成個禮拜無掂過其他game
強烈推薦
今年仲會出DLC有新map
諗緊買唔買fallout 76好
已買,半價想中伏
俾個畫面搞到好卻步
美術風格不知幾正
個畫面先係最吸引嘅地方
3D周街都係,像素都越做越多,哩類純手繪動作game我覺得好難得
唔識貨
cuphead係全手工逐格畫,拎晒獎
但係難玩到
最尾埋單七百蚊聽晚即刻試下ace combat先
除咗細個玩過唔記得邊集 戰機game淨係玩過iphone嘅metal storm
有冇人買左海賊無雙3 見70幾蚊咁平 買左黎玩
但之後發覺用keyboard好難玩試插個ps3手制落去有燈著但用唔到 想問下係未要買d專用手制
Slay the Spire太恐怖
完全係精神時光屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞