STEAM遊戲跳樓大減價開始喇!!!(2)

582 回覆
9 Like 4 Dislike
上gdrive dl啦…
rogue like卡牌game
簡單啲嚟講即係每次啲嘢隨機gen 死咗=死save 主要靠經驗進步打上去etc 可以google for more
係好玩嘅 最緊要係你唔係超貪新忘舊嘅人
xcom 1 2?
而家少左玩,但不時會twitch睇人直播玩
買左黎玩 飛果隻兵好似真係玩晒架wo 其他果d好廢
tales of b幾正,有冇多d依類
同 switch pro比 邊隻好d
唔多人玩
平日上中午要去澳服或者美服玩

但係我覺得好好玩
我仲有玩king of the hill us其實arma真係買得過
雖然呀媽係幾正

不過間廠好似比企鵝收購左
xbox係手制大廠 唔洗諗
買咗 mordhau
劍 同 空襲都勁, 但要刷下裝先
嘩 好在未買
騰訊 (00700) 繼續其海外併購步伐。外媒報道,騰訊以2.6億美元收購了捷克遊戲開發商BoHemia Interactive的大多數股權,後者為第一身射擊遊戲《DayZ》及《武裝行動》(ArmA)的開發商。

騰訊於今年初起加緊收購海外遊戲開發商,包括開發了《Conan Exiles》的挪威公司Funcom,亦收購了《特種戰線》(Spec Ops:The Line)的Yager Development。
oxygen not included 幾好玩
咩叫ARS
暗黑血統:創世紀 (Darksiders Genesis)
有冇人玩過?
有frd一齊玩幾正
呢個價錢算好抵玩
打擊感強爽快度高
冇腦斬殺得嚟又有地下城式解迷
缺點係有時有視點死角同卡牆bug
推介
life is strange 2唔係咁推介
故事同遊戲性都同1代差太遠
尋日唔知發咩神經掃晒100% orange juice本體+dlc
感覺呢隻大富翁類策略game幾正,融合埋rpg元素
仲有繁中,應該幾襟玩
唔識物理可以嗎
divinity original sin2好玩?
戰略game剩係玩過total war
鐘意西方魔幻style先好買
我玩到一半棄左
生存sandbox 類
唔關physics 事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞