STEAM遊戲跳樓大減價開始喇!!!(2)

582 回覆
9 Like 4 Dislike
digimon story cyber sleuth complete edition 好唔好玩
PS4 舊個集我有玩 好好玩
我睇完上面個巴打講即刻買咗 同埋都幾平
DCS WORLD 飛咩野啊 我想找人一齊飛
400蚊包都做唔到360, 唔抵, 除非你三隻都玩
detroit點都要玩, 不論劇情/自由度/畫質都係世界級大作
Insurgency: Sandstorm
係咪真係咁好玩
想問自閉玩得唔得
新手/廢會唔會比人屌
武漢病毒隻驚下左架?
上個月定上兩個月就下左
想問如果以前玩開戰地風雲1942 同越南,而家新出果d版本有邊隻最似
想問下有冇人玩過transport fever 2?
覺得點?
平時玩開cities skylines同euro truck
想問下有冇人玩過warhamner 40,000 inquisitor
Skyrim online??
我估你應該係講緊ESO
故事方面唔洗擔心,只係時代背景唔同
ESO張地圖大好多,裡面包埋skyrim
玩法就差好遠,當係兩隻唔同啲GMAE嚟
ESO類似其他MMORPG咁打木人椿按快捷鍵瘋狂輸出
skyrim類似其他動作GAME,主要都係走位、打擊、潛行
skyrim如果玩MOD會好玩好多,我有一半時間都係用嚟玩MOD
玩左好耐skyrim 單機真係好正
但ESO會唔會亞洲ser好lag? 見steam review好多人插
新手用特別職會比人屌

試過用爆破比人開mic 屌
額 我好驚啲唔新手frendly嘅game
你用步槍唔限人數嘅應該冇人屌

Btw 隻隻 game都有人屌人嫁啦,當佢地鳩up就得
亞洲ser唔知
我玩個陣好似得NA和EU ser
我係NA ser
lag就一時時
但因為佢太多野
轉地圖loading時間會耐咗啲
主要都係美軍jet + M2000
你玩開PVP定PVE?
玩到頭都大,個panel都未睇得掂
有無關於warhammer 40k 題材嘅好game推介 覺得個啲故事好正
要舊既咪battlefield 1
話說steam儲game唔玩個po去左邊 無人開既
試過呢個功能同frd玩mortal kombat,完全冇問題
spec ops the line
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞