STEAM遊戲跳樓大減價開始喇!!!(2)

582 回覆
9 Like 4 Dislike
d 風格好mobile game
rimworld 好撚正,但睇人玩算撚數
買完玩左幾粒鐘就棄咗,太撚多game mechanics要學

睇左個玩北極求生,勁撚到..........
2points hospital?

諗緊買唔買個bundle
Arsenal
OMSI 最複雜係如何順利入game
Steam 上面有無第二隻game有OMSI咁垃圾?
optimization差,郁啲就error
以前Z 字頭error已經玩殘咗好多人
還可以 係睇中佢自由度同啲連鎖技
好好玩 不過隻game 個教學係廢的 網上又搵唔到有用既攻略
要記唔同物質溫度轉變既狀態(固體,氣體,液體)
如果真係玩唔掂可以youtube search 小夜 佢個channel有step by step 咁教
2020年仲跨區
冇frd玩,係咪可以放棄?
Ark唔係前排epic先做免費?
請問 ”暢銷商品” 同 ”全球暢銷商品” 有咩唔同
你唔係想講已經喺epic攞咗下話
Call人圍毆隻boss啦
想問steam幾耐會好似今次咁做特價,半年定一年一次
same, 唔太鍾意個種西方奇幻今日退左
呢次係咪減好多?
利申唔係成日係steam特價時買game
唔係,今次好多都唔係最平,可以上steamdb check係咪歷史最低。
春夏秋冬各一次,halloween,黃金週.仲有d節日同特別日子都有。
至於平時每星期都會有game特價,通常逢星期二凌晨update。
Injustice™ 2 係唔係好玩過Mortal Kombat 11???
買左Mortal Kombat 11 冇Injustice™ 2 咁多角色玩
同我一樣
電腦玩打交game = on9
入去比人一拳超人
我初頭都好似你咁,打極都唔贏

但我諗諗吓係咪依家啲遊戲啲大佬太廢

點解咁多人過到我過唔到

於是我慢慢玩慢慢玩,最尾連葦名一心都殺埋
Mortal Kombat 11 血腥畫面 正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞