STEAM遊戲跳樓大減價開始喇!!!(2)

582 回覆
9 Like 4 Dislike
好難有人俾心機譯繁中
有無d類似夢幻西餐廳既game介紹下
有冇睇好玩橫向過版game e.g. dead cells 介紹?
官方唔係話整緊咩
想walking dead出繁中多啲 仲有人龍
Btw life is strange2好唔好玩 啱啱打完1
我都想知2好唔好玩
湊極都未夠$150
啱啱先發現原來我FFXV都未買DLC
個dlc我都未買 但仲有幾廿隻game未玩 清晒等冬特先再一次過入手算
繼續求 多人 co-op打Bots既game
放工唔想玩對戰GAME

玩過 L4D, Insurgency, KF1&2
deep rock galatics?
Rebel inc
Plague Inc
Assetto Corsa, 最強跑山車驚
有冇人試過用steam 個遠端同樂功能
想買overcooked之類搵fd一齊玩,但又驚唔work
唔係橫向 但都幾好玩 child of morta
用過 cuphead都係用遠端同樂同fd打爆 要睇下隻game有冇support遠端同樂 同埋唔知可唔可以連多過一個人以上
買左Grim Dawn
請問有無d單機戰爭類既槍game 推介? thanks
上網睇Parsec好似得
屌個個frd都唔係pc版
好撚好玩,坑已入
我想問係咪狂刷怪升lv嘅rpg game?
會唔會好悶
諗緊好唔好掃晒成套dlc
有無人玩過slay the spire?
我見成日長置係熱門,但只係卡game唻
爬塔game 黎,幾好玩
你當係Diablo2/PoE既玩法,但利伸我兩隻都冇玩過 一係你買左本體玩下先,我都係玩左呢隻先知自己鐘意呢類既game
有無人有玩LET IT DIE 幾好玩 但唔知入咩團好 有無人一齊打?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞