STEAM遊戲跳樓大減價開始喇!!!(2)

582 回覆
9 Like 4 Dislike
買咗隻simcity4唔啱玩
點退錢😭😭😭
係google search steam refund
3A大作齊曬 小品都有好多
有冇咩hidden gems 推介
早幾日入左手
岩岩google話出左ios版
但係係app store又search唔到既
港服好似未有
有咩大作推介?
買番隻METAL GEAR SOLID V: The Definitive Experience, 包晒GROUND ZEROES先$60
而家開來玩依然覺得好正
2 劇情上無 1 寫得咁好,後期故事發展玩到我少少燥
建議買Life is strange: before the storm 好過
真係有閑錢先好買 2
Doom
未玩夠兩個鐘同未買夠兩個禮拜就可以退
唔記得講 rainbow six siege
想問下Quantic Dream Collection組合包$370抵唔抵買?
無留意開價錢
有冇人win10玩唔到aoe3
rainbow six 只玩NG埸 快 爽
見到自己隊有 80LV以下 即刻跳
10埸有8埸 贏

申利 110 LV
買左insergency同佢d dlc
仲有prison architect
dcs真係唔係一般難玩, 開個engine起飛都要撳幾十個制, 又要記熟個control d制係邊, 不過VR真係好正, 等埋hp出個VR一定買.

家下用oculus真係太蒙睇唔到標板d字

呢隻game真係一闊n大, vr+controller成本都過萬, 仲未計電腦
巴打不如講下佢個伺服器點樣?
玩得順唔順?多唔多支那人?
我玩開東南亞server嘅 好不幸地就算有支那server都好 都要走過嚟東南亞server玩
另外server我玩落唔覺高ping 同埋長期滿人
排隊入server等幾分鐘就得
補充一句 每場都有幾個支那人
原來係咁,多謝分享
利申:考慮緊入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞