STEAM遊戲跳樓大減價開始喇!!!(2)

582 回覆
9 Like 4 Dislike
退錢
一出就買咗 幾好玩 其實唔算太hardcore 係射箭比較難控之外 爆咗好耐先出dlc 啲dlc無玩過
用咗廿幾個鐘爆咗主線啦無得退了,當買DLC,DLC同支線仲未玩哂
細個真係以為台灣game
多謝巴打提醒, 我都唔知原來仲有一隻添...

而家玩緊第一集ep2, 頂... 做左乖乖女報吋左俾校長知, 而家係咁俾人恐嚇

玩埋落去 我無玩第二集 但一同before the storm都玩到想喊
第二集巴打們話麻麻地 所以無買
即係次序應該係 1> BTS>2 ?

如果有同人將成隻GAME變18+ 應該幾正...

每晚都玩到唔想停, 想追落去
life is strange啲art同music都好正,之前迷過呢隻game一排,好少有story-driven嘅game迫我重玩幾次
外國網好多同人圖
係1>bts>2
玩完之後覺得好空虛
一隻好game, 一本好書, 或者一套好戲
的確睇完玩完係應該會覺得好空虛

可惜而家既game 全部都focus 係multiplayer 同大亂鬥...
其實我都係鍾意單機睇劇情既game 多d....

我之前玩division, 班fd 叫我一齊玩, 但佢地打果陣飛晒劇情一味射射射同升lvl, 最後我都係一個人單機睇住個故仔玩

之前玩完acting lessons, 就發覺原來單機故事game仲未死, 只係俾人推左埋一角...
仲有一隻免費the awesome adventure of captain spirit 接住lis2
玩完之後聽左一個禮拜Sufjan Stevens
Yes 玩完一再玩BTS會知道點解chloe咁緊張Racheal
其實lif2個故仔得唔得 定當無左佢會完美啲
Hollow Knight正野黎 好似今年有續集
dlc有d難度
有隻所謂既第二集只係換哂台灣地道野
但個故事章節,玩法都係一樣
仲記得小學果陣成日去間老翻碟鋪睇下有未
有無 link ?
2個故事同1冇關係
即係我會推介人玩1
但2唔會

個故事
咁我當無2算
1完左算
dlc有咩玩?
主線玩到一半棄左
覺得太hardcore冇咩動力
成日行街都比士兵搜身拉坐監
學果啲咩鍊金術技能太擬真難到癲
有玩開 Oxygen Not Included, Frostpunk
Oxygen not included 如果唔睇人玩 自己慢慢摸索玩法 係一個都幾難既生存類型既game

Frostpunk就每關都短短地 好快就玩完 主力係玩儲成就
因為D成就好多時都係玩一次淨係可以拎一個 or 有部份時間就規劃得好好先解得切 都幾有挑戰性
有無啲武俠game推薦
河洛 俠客果啲買齊
最新俠隱都買左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞