STEAM遊戲跳樓大減價開始喇!!!(2)

582 回覆
9 Like 4 Dislike
成個夏特買得兩隻game,希望冬特嘅折扣可以再進取啲
Ps3手制要裝driver 先用到
玩左20個鐘終於過左一周目,全A rank
我估Pacifist同專家模式都夠我玩多幾十個鐘
啱啱出果陣用左29個鐘all achievement 一週目好addictive, 二週目開expert mode 都幾痛苦
好勁
我要all achievement 應該無40粒鐘都未必得
我覺得expert唔要求rank係developer最大嘅仁慈
柒左,放左入cart無俾錢,記得時已經完左
上網睇過裝左d driver都係用唔到 有冇大神教學
用緊win10 64bit

買左 Dark soul 3 但有無人知點解有個雷達開住。。。點先熄到
有個boons揀爆炸箭勁到仆街
咁唔識嘢,cupheads啲動畫係手畫
流暢度高到cls,
姐係以前tom and jerry
差唔多一年先整到一集出黎
cupheads作畫嘅量至少有十集tom and jerry
project gorgon好似唔錯,但好似好少人玩
ok考慮吓買唔買
我見2game.com D game都仲做緊折,呢個網靠唔靠得住?
好似你底板個咩聲波雷達

上網搵下點關
請問點樣將Ps4 手掣接上steam
俾過山車條撚樣 打到自信都冇埋
買左文明6,我睇trailer覺得幾好玩,買左佢個full edition包哂所有dlc,但入完game發現唔識玩,有冇人carry
剩係ONI都隨時過百小時
過百小時走唔甩
我玩Witcher 直接插就連到
第二個島好似每隻boss 都可以將我打到無晒自信
卡關抖幾日再返去玩有奇效,加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞