STEAM遊戲跳樓大減價開始喇!!!(2)

582 回覆
9 Like 4 Dislike
Doom eternal
Hitman
Rise of the tomb rider

後面個兩隻應該有排先玩,
大撚把PC and PS4 game未清
尋日掃晒啲dlc好難搵啲game又係生活耕田釣魚挖礦打怪,所以趁特價買晒先
卡king dice卡到嘔血中
Hades真心推薦,好撚好玩
仲有木馬送
已wishlist
係幾好玩, 但關卡真係太少, 可以keep住用呢個引擎開發更多野
用箭好廢......攻擊力唔夠....
炮同盾最勁.....
箭2好勁喎
箭3玩投彈都唔錯
間公司出既其他驚都推薦 高質developer
玩落原來個模式同弓箭傳說同類型,只係視角同攻擊模式唔同
啱啱見到有兩隻戰術rpg game好似幾正
叫atom rpg 同 wasteland II
12好㩒玩,育成自由好多變化,舊式RPG咁好多Boss去搵同打,唔係依家跟住箭咀行啲無障礙設計,越少睇攻略越多樂趣
劇情係差但未到伏,反而今時今日89嘅畫面同系統點玩得落
Wasteland okay的 係之前原祖fallout 1 2 班人做 黎緊仲會出wasteland 3
Atom冇玩過但風評好似麻麻
Dragon's Dogma: Dark Arisen 有冇人玩過?
睇左你地D COMMENTS, 買左SIMS 4, TO THE MOON, WASTELAND
買咗Hollow Knight
隻野幾得意,不過聽講好難
仲有Borderlands
買BF4啦
好玩玩美服又冇咩外掛
想問Total war 三國$291係咪未包DLC?
想問grim dawn需要買dlc嗎
已經有fallout 4同巫師3
仲有冇邊款係類似咁玩法?
有冇大佬可以推薦下?
有冇咩好玩既game介紹 咩類型都得
有沒人有買dark deception complete? 洗唔洗再另外買 ch 2 3 4?
有冇人有玩hunt showdown 有食評 想買但係又驚佢太hardcore
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞