STEAM遊戲跳樓大減價開始喇!!!(2)

582 回覆
9 Like 4 Dislike
第1次中1001
有無人玩過隻digimon數碼暴龍
想問耐唔耐玩,同埋洗唔洗好似手機遊戲咁課金先有啲寵
cyber sleuth?耐玩.單機game唔洗課金

真係好痴線, 玩咗一半已經72粒鐘
有無啲game係玩到上過千過萬個鐘
咩類型都得
淨係想搵隻值得投資心血時間又無咁易厭嘅game
arma系列

Kerbal space program, 個人記錄421粒鐘
DCS world, 玩non steam睇唔到實數, 但肯定過咗千
買左二千蚊game咁濟
睇唻今次真係要停手
巴打買左D 咩?
出少少食評?
文明5.6
aoe III
don’t starve
oxygen not included
digimon
fell seal
fallout 4
ark survival evolved
frostpunk
kenshi
state of decay 2
forager
hades
仲有好多其他冷門但啱口味嘅game
俾唔到食評因爲我仲未有時間認真玩住
Fallout 4 個賣點係起樓,真係停唔到手
買咗
KATANA ZERO
UNDERTALE
WITCHER
NOT TO BROADCAST
Skyrim online 同原版係故事 gameplay上有咩分別?
想買the crew 2
有冇咩賽車game推介?
我都係因為中意起野先揀4
KSP就黎出2
輕鬆既
正 有d game 我仲未買 入 wishlist先
disco elysium 有冇人玩過?
睇畫面似舊版fallout 2
評論就話似睇長篇小說
有,幾好玩,偵探查案game,有小說feel,因為查一單案途中發現好多其他野,你嘅決定都會影響結果,我覺得音樂同啲art一流,有諗過買埋soundtrack同digital artbook,不過有時啲角色好多野講好多文字要睇,有時會玩到眼訓
會唔會好似fallout 2 咁有野打下?定不斷選擇題?
不停選擇題
有冇啲好玩既小遊戲推薦下?
thx 咁真係玩到眼訓
等繁中出左先買
Bloon TD6
買咗文明6
GODEATER3係單機定多人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞