STEAM遊戲跳樓大減價開始喇!!!(2)

582 回覆
9 Like 4 Dislike
想問人龍1同2極係咪冇繁中?
同埋FFX 同FFXIII 抵唔抵買?
ff呢d通常都唔會減多過50%。ffx既話淨係玩第一集就好了。xiii未玩過但聽講伏.人中冇繁中,但好似有繁中mod
咁FF係咪除咗XV之外都唔洗買
人中冇中文真係差好遠
冇咗嗰種日本味道
平25蚊 可以用幾多次
ff基本上10之後嗰d都伏,主要係劇情問題。14唔伏,不過係online。零式未玩過。 要買應該都係7-10,6同之前嘅集數除咗3,其他港區steam都冇。同埋得10有繁中,其他要自己裝中文mod/睇英文。同埋se社 d pc port好求其,建議裝mod,去fix bugs,同有高清畫面同好d既ui同方便既function,尤其係8同9。
Element TD有冇試過?
有1有2
1代而家$3

不過我未玩過

TD玩DOTA2入面個D仲多選擇
13-1唔差喎, -2/-3就算啦
Thanks Bro!
戰鬥好悶

學之前有位巴打講
未去last個章都可以禁住個enter過
12都勉勉強強入得下口啦
不過要玩真係情願玩7-10
1 次
YES...
有冇咩推介可以幾個朋友一齊玩架
我都想知 最好可以同巴打們一齊玩
近排真係太少新game
好少可steam summer sale冇game想買
新game 要10月後先多大作
Human Fall Flat
Trick Towers
Ultimate Chicken Horse
Overcooked 系列
Remnant From the Ashes
Hunt: Showdown
Warhammer: Vermintide 2
Deep Rock Galactic
Mon Hunt
Project Winter
同求
不過最好唔係FPS
上面list咗 可以睇睇
講緊steam? FFX
好多掛。。
你list果啲係全部都可以online coop? 有幾隻我印象中唔係得local咩
ubi下星期好似送watch dog 2,所以steam唔好買
咁有咩係冷門local coop好玩?
大路overcooked果啲都識哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞