STEAM遊戲跳樓大減價開始喇!!!(2)

582 回覆
9 Like 4 Dislike
Battlefield 1 係咪都有好多外掛同冇亞洲server?
已有omsi2
值唔值得買?
機戰 火紋啲傳統戰棋係鬥能力值高,要睇嘅嘢直觀啲
魔界戰記就有好多buff同debuff
雖然話佢係刷lvl刷幾億傷害嘅驚,但一周目完全唔刷就咁玩都幾有意思
我有買埋
個幾星期兩星期左右叉一次電
自己一個玩= 唔好買
點都要搵fd / 上網搵人玩
dirt
唔係話垃圾黎咩
睇crobcat條片講
想搵返隻十幾年前既賽車GAME,淨係記得架車可以裝唔同武器射人
買左Doom Eternal
難玩左咁多既
你地xbox手制舊電係邊買
隻star war battlefront 2仲有無人玩
有 但我玩咗幾個鐘已經唔想玩
好睇人嘅 要中意玩沙鍋主要角色/jedi先會更愛玩呢隻 game掛
我只係想用槍
求game推薦,summer sales買左divinity : Orignial Sin 2同埋Frostpunk,
而家玩緊Frostpunk,生存類型sim game
呢2,3日玩state of decay2 玩到停唔到手
已經買到無野想買
想買overcook
多呀 最近先出新dlc 大把人返黎玩
開親場一定有人入
CHING是咪買Monster Hunter World: Iceborne Digital Deluxe就得
PC多人玩?
要買左Monster Hunter: World 先
Monster Hunter World: Iceborne Digital Deluxe 係DLC黎
即係買Monster Hunter: World + Monster Hunter World: Iceborne

多呀
好似買呢個仲平?本體加dlc
冇錯冇錯 應該你啱
總之要有本體先玩到ICEBORNE
覺得好難玩 以前玩開bf 個感覺差好遠
買左DS3,玩唔店,退左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞