STEAM遊戲跳樓大減價開始喇!!!(2)

582 回覆
9 Like 4 Dislike
Fps愛好者有咩推薦
Pvp pve都得
係卡牌game
爬塔pve 類 冇玩家對戰
暫時有4個職業 唔同職業有唔同卡牌組合,技能咁
都沉迷左一排
呢隻好玩,起碼去你幾十個鐘
有冇故事好嘅RPG推介,小品啲嘅最好(因為得部鳩屎Macbook)

Undertale係神作,Doki Doki太驚唔敢玩,有冇巴可以Share啲正嘢過我
無中文好難搞
不如玩返POE免費仲好
cyber sleuth我玩左二百幾個鐘
我買咗titan fall2同rising storm 2 Vietnam
前者玩過apex都會熟悉 titan fall係apex之前嘅故事
後者係好戰爭嘅槍fps 做散仔嘅kd會好低/等時機
要睇空襲/smoke/戰場情況推,退or hold
學習一段時間先可以感受到隻game嘅樂趣
因為係越戰驚嘅關係 一日總有一兩場有人role play美軍越軍幾過癮
巴哈有
星球大戰隻戰場前線我覺得唔錯可惜唔係太多人玩
South park
GTFO
有無人玩過hardcore mecha
2D機械人對戰game
個畫面同玩法都唔錯咁,仲攞過好多大獎
但點解好似無乜人提
你望下個廠商?
one shot
唔怪之得,啱啱查咗個總公司係北京

唔敢相信攞過呢啲奬
sniper elite
沙鍋battlefront 2唔係FPS喎叫TPS?
load入場要d時間 但總會開到場
改變戰況都係要用出名角 通常係jedi
我玩得多會覺得悶但明白點解仲有咁多人keep住玩嘅
唔好意思
係射擊game我都當係FPS
咁攞到嗰啲獎又唔出奇
講真佢成隻game冇乜特別地方, 玩法同以前啲flash game一樣
係個故仔presentation 幾中班鐘意熱血機械人嘅愛好者
同埋同期好缺乏呢類機械人game, 咪佢跑出囉

講開機械人game 我留意緊泰國嗰邊隻M.A.S.S. Builder, 不過3D 嘅
啱啱睇咗,好似唔錯咁
不過玩呢類game最怕啲零件種類少同埋砌落同其他人無乜分別唔自己玩過都未必知
佢主打係連線對戰,單機只係配菜,劇情幾王道
monster train都好易入口
而家預購2077可唔可以夾落果150蚊度
行左個圈剩係想買起橋simulator
code vein睇左陣game play又唔係好岩口味
隻驚如果我起origin買左,會連到steam?
應該係隻game入面有個位係連去steam唔清楚
Apex既話有個位係比你連steam賬號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞