STEAM遊戲跳樓大減價開始喇!!!(2)

582 回覆
9 Like 4 Dislike
risk of rain 2
最理性嘅做法係真係等1.0
但我都可以拍哂心口講1.0無咩機會柒

但有人會覺得玩幾次就會悶 呢個我就唔敢擔保你會唔會咁覺得啦
有rouge lite/like經驗又中意嘅 我都好推介ror2
今年內好似真係會出final boss同final stage
佢就話八月出1.0同埋會加到24.99usd 所以依家買唔錯
想請教下各位巴打如果想搵類似Diablo 2 嗰種嘅話應該考慮grim dawn/ path of exile 定係torchlight?
grim dawn
fallout 76 真係唔值得買? 利申 有fallout 4 齊DLC
應該買二之國 雖然得殘體中文 但以前已經想玩 奈何冇中文
一TK錯人無say sorry就即刻被人射
感謝您巴打!
西部牛仔好?
玩 Insurgency1囉

我仲玩緊個 18人打AI場
玩左年幾

KILL TIME一流
玩開cities skylines 應該岩玩
主要focus 係運輸到
但mod 唔算多 , 可以等平d 先入手 個人覺得
買其他game玩算喇,不了
Grim Dawn 要買就買埋啲 Expansion 同 Crucible Mode DLC

另外 Last Epoch 作為 ARPG 嚟講都幾正
不過仲 beta 緊 同埋仲未有多人 mode
1同2有咩分別?
見佢1好平
已經入手咗佢全套包晒嘅版本,睇上網啲人話standard非常之唔夠。

自己細個用好多時間打diablo 2所以想搵返呢一類型,last epoch係算係新野?
有冇TD/模擬類介紹?
類似Frostpunk,they are billion
但我控兵唔太勁
deep rock galactic
Monster Hunter World: Iceborne Digital Deluxe
低唔低買
+1
burnout remastered
mirror edge
happy few
古蠱狼
GEAR 5
古劍3
NFS 2015
overcook
dbd
除左迷沉DBD之外其他冇掂過
有冇人有玩地球守衛軍5? 想買黎玩下
想玩返打仗既槍game
諗緊應唔應該入bf5 定係 應該試下hardcore既 hell let loose
而家仲多唔多人玩 ARMA 3 ?
bf5 好多外掛
買咗隻狼,好難玩想退款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞