《只有做愛的時候我才聽得見聲音》

1001 回覆
450 Like 11 Dislike
連續係咁打一粒鐘都死喇
不停刺激賓洲十六個鐘 會想切咗佢
G持,樓主啲歌taste幾得
多謝g持
Ln
就算啲飛機杯做到幾真都好,點都係比唔上同真人做咁爽。

雙方肉帛相見,進行肉體上嘅交流,能真切感受到彼此嘅體溫、氣味同表情變化,呢點係飛機杯俾唔到。

就如Alex同晴晴搞野咁,雖然晴晴嗌都唔嗌下,但臉上細微嘅表情變化加上胸前蕩漾嘅軟綿綿大波,都夠帶俾Alex情慾滿足。

講返正題,呢刻房間內迴響著專輯最後一首歌《cheer》。

Alex加快衝刺,剛剛好就喺最後一粒音符結束時達致高潮,溫熱嘅精液全灌注對方體內。

滿足嘅Alex攤喺床上稍作休息,訓喺佢隔離嘅晴晴開聲問:「Alex,我地不如幫貓仔改個名,你話叫佢豆豆好唔好呀?」

晴晴知道每次Alex射完後嗰二十幾三十秒內都聽到啲聲,所以直接開口問。

「是但你…我無意見…」話音剛落,Alex嘅聽覺就徹底變返0%。

「是但咁即係好啦,咁貓貓以後就叫豆豆啦,哈哈!」

晴晴隨即著返衫,落到客廳撩豆豆玩多一陣先走。

呢段時間佢日頭返女僕咖啡店,夜晚收工又要由九龍趕嚟清水灣,之後又要搭車出返九龍返屋企,差唔多日日係都兩邊頻撲,搞到自己身心疲倦。

不過幾攰都好,一有得同豆豆玩佢就馬上精神返曬,開心返曬。

睇嚟養寵物可以治愈人心。

佢留到差唔多十二點半先捨得同豆豆講再見,再晏嘅話就無車返出九龍。

搭成個幾鐘頭車佢先返到屋企,沖完個涼,差唔多成兩點先訓,第二日返工無精神,結果俾老細「炸形」。

「頂你個肺,你有無搞錯呀?呢排日日返工都恰眼訓,你係晚晚蒲天光定係去做賊嚟呀?」咖啡店老細語帶責備。

晴晴打一個喊露,回答:「我無恰眼訓呀,只係見無乜客先閉目養神...」

「我閉你個死人頭!見無咩客你就入廚房幫手!唔好棟喺度烏眉恰睡!」

「哦…知啦…」晴晴又打一個喊露。

「晴晴,嗰邊有客人話想你過去。」佳瑩行埋嚟指一指遠處,近窗位置坐左一個中等身形,帶住黑框眼鏡,相貌普通嘅男客人。

「揾我?」

「係呀,我見條友拎住扎花又有朱古力,睇嚟係要同你表白。」

「唔係掛?」

「我睇就係,你睇下,條友又望住你,快過去啦。」佳瑩催促。

晴晴慢慢行到嗰位男客人面前,禮貌咁問:「請問呢位客人有咩吩咐呢?」

個男客人拎住扎紅色嘅玫瑰花同朱古力,當眾單膝下跪:「晴晴,我鐘意你,你可唔可以做我女朋友呀?」

情況就如佳瑩所料,呢個男人真係嚟表白,而類似嘅情況都唔係第一次發生。

話曬佢地都算係女僕咖啡店嘅生招牌,深得客人歡心,間唔中有啲特別迷戀佢地嘅客人同佢地表白,其實都好正常。
「多謝你扎花,但我唔會接受你嘅表白。」晴晴直接拒絕,同時表情變得嚴肅。

「下?點解呀?你嫌棄我唔夠靚仔呀?」

「唔係。實不相瞞,其實我有絕症,隨時都可能會死,所以…」

「唔緊要架,我可以陪你度過最後快樂嘅時光,我會好好對你架!求你俾個機會我啦!」個男客人講嘢嗰陣,周不時都望向晴晴個胸。

「雖然機會好微,但如果你俾三百萬我醫病,我有可能唔洗死,唔知你願唔願意呢?」

「Er…三百萬…我...er…呢層…」男客人猶豫不答。

「你嘅答案我明架啦,其實呢位客人,你條件都唔差,你值得揾一個比我更好嘅女仔。」晴晴扶起個男客人,然後話:「啱先你點左兩杯latte,加埋承惠一百零六蚊,多謝。」

該名男客人望一望張單,再𥄫一𥄫晴晴個胸,放低一百零六蚊,心有不甘細細聲講左句:「頂!竟然咁都衰左,早知就揾佳瑩表白。」

講完佢就離開咖啡店。

「犀利喎!你扮有絕症呢招次次都使得,次次都嚇走曬啲人。」佳瑩讚歎。

「哈哈,小意思啫。」

「喂!你兩個仲傾計?出面無嘢做就入廚房幫手洗碗啦!傾傾傾,唔洗做呀?!」老細大聲訓斥二人。

「哦...知啦...」二人低聲下氣回答。

踏正夜晚八點,對住個難頂老細做左一日嘢,晴晴終於都有得收工。

只但係佢仲未有得抖,佢仲要入清水灣同Alex啪啪啪。

佢攰到一上車就恰著左,訓到打埋鼻鼾,好彩無訓過籠坐過站。

「叮噹!」

佢準時九點鐘到達,按一下門鐘。

平時何管家好快就會出嚟開門,但今日等左一分鐘都未有人開門。

佢再㩒一下門鐘,又等多一分鐘,先有人開門,不過開門嘅唔係何管家,而係Alex親自開門。

「點解係你開門嘅?何管家呢?」晴晴展示電話問。

Alex用責怪嘅眼神望住晴晴,然後回覆:「一日最衰都係你。」

晴晴覺得莫名其妙,心諗點解無端端咁話我。

佢行到客廳,見到何管家坐住輪椅,右腳打上石膏。

晴晴感到愕然,問:「何管家,點解你搞成咁嘅?」

「琴晚我屙夜尿,一行入廁所突然豆豆就標出嚟,我大嚇左一跳,嚇到企唔穩仆親,我呢啲老人家跌一跌咁就跌斷左隻右腳。」

「原來你整親隻左腳,唔怪得係Alex開門俾我啦。咁點解Alex話最衰係我,關我咩事?」晴晴不解。

呢個問題何管家交返俾Alex作答,佢將晴晴呢番說話,用手語翻譯俾一旁嘅Alex聽。

「一日最衰係你帶隻貓返嚟,如果唔係隻貓喺度,何管家就唔會仆親!」Alex將責任推落晴晴身上。

「咁你都有得賴?有無搞錯呀!」

「總之何管家係因為你帶左隻貓返嚟而整親,導致左我家陣無管家用,因此你要負全責,你要留喺度頂替何管家嘅工作。」Alex一口氣打左好多字。

「要我做阿四?你俾錢咪我幫你做囉!」晴晴衝口而出。

本來呢個鐘數,二人應該喺房入面做緊床上運動,但依家卻因呢件事而爭論起上嚟。
有文
個晴晴然後就累到隻貓有腎病
漢堡扒咁高鹽份餵貓
一齊住
一開波已經餵左蒜蓉包啦 漢堡扒呢啲好小事姐
隻貓可能係人戴面具變
正想講 樓主應該set高d 原本講到好高人工
今日無文?
諗起以前5p啲故逼條女做女僕...
點解做都可以咁多要求
MK妹係咁上下,冇大冇細
收人錢財發人脾氣
文呢
琴晚太眼訓好早訓左,所以無出到文,今晚補返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞