《只有做愛的時候我才聽得見聲音》

1001 回覆
450 Like 11 Dislike
個f5個爆啦
狀態唔好,寫寫下kick住左,今日出唔到文sorly
聽日補返,不走數
冇文
我今日係咪冇呀

我等緊㗎~
樓主咪走數
屋企多左隻貓,Alex唔敢打開房門訓教,驚隻貓趁夜晚「鼠」入嚟間房賴屎賴尿。

尤其係佢間房有音響有喇叭又有唱片,都係佢珍而重之嘅嘢,更加就唔能夠俾隻貓隨便入嚟整污糟。

天光了。

一覺訓醒,Alex行出房門,經過廚房去廁所刷牙洗臉,見到何管家喺度拖地。

佢問對方點解一大早就喺度拖地,何管家話啱先自己煮緊早餐,隻貓突然跳上嚟搶嘢食,仲打瀉曬啲材料。

Alex再問埋何管家琴晚隻貓有無周圍屙屎屙尿,對方話貓仔喺客廳同洗手間門口屙左督屎同尿,但全部都已經清理好。

Alex心諗自己琴晚閂門訓教呢個決定果然係正確嘅。

佢刷完牙就食早餐,貓仔一聞到香味就即刻蒲頭,失驚無神跳上Alex大髀,再擒上張檯爭食Alex面前嘅火腿通粉同牛油西多。

身手仲十分敏捷,左腳嘅傷似乎無影響到佢嘅行動力。

Alex都反應迅速,第一時間捉返隻貓仔落地下。

「喵~~~喵~~~」

貓仔搖搖尾巴,用楚楚可憐嘅眼神抬頭望住Alex,發出喵喵喵嘅叫聲,似在乞求對方分少少早餐俾佢食。

「喵~~~」

Alex就聽唔到貓叫,所以嘈唔到佢食早餐。

隻貓叫左一陣見無人理,又跳上佢大髀爬上張檯度,呢樣嘢就令佢好困擾,唯有就叫何管家揾塊麵包引開隻貓。

啲貓認嘢食唔認人,總之邊個俾嘢佢食就跟邊個,話咁易就俾幾塊麵包條引走左。

不過得咁少麵包邊夠食,貓仔三幾啖就食完,然後又返轉頭到飯廳揾Alex搲嘢食。

Alex叫何管家引隻衰嘢上樓上,最後要咁先可以安安靜靜食完個早餐。

同往常一樣,食過早餐佢就會到地庫gym房健身。佢先上房換件運動衫,點知行到房門前見到地下濕左一噠,仲傳出「壓壓地」嘅味道。

好彩佢眼利,如果唔係就踩中貓尿。

佢心諗咁樣唔係辦法,唔可以由得隻嘢喺佢屋企到處屙屎屙尿,返入房佢都唔換衫做gym住,而係上網揾下點樣教啲貓去廁所。

網上面有好多關於養貓嘅心得同資料,大致了解過後佢列左一張清單,叫何管家照住張單去寵物店買個盆同啲貓砂,仲有啲貓糧返嚟。

到左下晝,何管家照吩咐出左去買嘢,間屋就得返Alex同貓仔兩個。

前者就喺間房睇書,後者就被放置喺客廳自己同自己玩。

「滋滋—滋滋—」

睇睇下書,Alex感受到放喺身旁嘅電話喺度震動。

係晴晴發message過嚟。

「貓仔乖唔乖呀?你有無餵嘢俾佢食?同埋佢依家喺度做咩呀?」

Alex回覆:「唔乖,有,唔知。」

唔洗五秒,電話又震,晴晴覆返話:「我依家返工好悶,你可唔可以影下貓仔俾我睇下,俾我解下悶?」

「唔好。」

「影啦影啦,我想睇下貓仔呀!」晴晴重複連續發左五條message過去。

為左唔俾晴晴短訊轟炸,Alex只好行落客廳影幾張相來滿足下對方。

貓仔就喺大廳度自得其樂,氹氹轉玩緊自己條尾。

Alex隨手影左幾張貓相發過去。

「你影得好濛,可唔可以行近少少影清啲?」

Alex zoom近少少,等貓仔靜止唔郁嗰陣就快手影左幾張。

跟住晴晴又提出新請求:「不如你開cam,我想同貓仔Facetime呀。」

「點解你咁多要求架?」Alex回覆話。

「開啦開啦,求下你啦!」晴晴一連用左幾個表示請求嘅表情符號。

Alex勉為其難咁開左Facetime俾晴晴同貓仔見面。

貓仔哄近電話屏幕聞左一聞,發現唔係食得嘅嘢,施施然調頭走開左。

Alex一路影住,等晴晴望得到。

一見到貓仔,返工返到苦悶嘅晴晴成個人就開心返曬。

佢地FaceTime左差唔多半粒鐘,如果唔係晴晴俾老細發現佢匿埋偷懶,佢都唔捨得收線。

時間已經係黃昏時分,日落餘暉穿透落地玻璃窗,映照到屋內。

Alex背靠梳化背,遠望天空橙黃色嘅晚霞,隻貓仔就玩到攰,就喺佢大髀度訓著左,搞到佢想起身都起唔到。

佢看著貓仔訓教嗰樣,其實係幾得意嘅,呢點就同晴晴一樣,唔煩嗰陣都係幾可愛嘅。
寫得切既話兩點前出多篇
係呀,飛機杯好快出場啦
晴晴嚟完m放完月經假,今日收左工如常到Alex屋企,喺臨收工前佢趁無人留意,靜靜雞偷左鋪頭兩塊漢堡扒。

「過嚟啦貓仔,你有無掛住我呀?」

晴晴行到客廳,貓仔立刻就跑到面前,當然唔係因為掛住晴晴,而係見到晴晴手上有兩塊香噴噴嘅漢堡扒,流曬口水「貓衝」去食。

晴晴輕輕撫順小貓身上嘅橙毛,留意到佢左腳上嘅傷口開始愈合:「貓仔,你隻腳睇落好返好多啦喎。」

何管家行過嚟遞左杯茶俾晴晴。

「何管家,Alex有無幫隻貓改名呀?」晴晴問。

「無呀。」

「咁呀,咁就不如我幫貓咪改返個名啦?只但係...咁改咩名好呢...?」晴晴認真幫貓仔諗緊名。

而小貓好快食飽飽就唔理晴晴,行左去第度玩。

晴晴跟住佢,繼續撩佢玩,差啲就因為掛住玩貓而唔記得上房同Alex啪啪啪。

佢姍姍來遲行入房間,坐喺床邊等候嘅Alex第一時間展示iPad屏幕,叫佢關門。

晴晴行近啲想睇清啲字,Alex等唔切自己行去閂門,雖然買左貓砂返嚟,但隻貓似乎仲未習慣用,仍然會到處屙,所以要關好門,防止隻貓入嚟周圍屙。

Alex閂好門,問晴晴點解遲到。

「我無遲到呀,你唔好諗住扣錢呀,我頭先一早到左,只係啱先喺樓下玩貓玩耐左之嘛。」晴晴打字解釋。

Alex都唔計較咁多,較暗啲燈就拉晴晴上床。

幾日無搞嘢又幾日無聽歌,依家嘅佢無論係下面定耳仔都十分饑渴難耐。

佢剝曬晴晴身上嘅衣物,雙手五指張開把玩一對大得嚟又彈手嘅乳房,嘴巴從頸部一直錫落胸部,再慢慢錫勻全身,淨係無錫嘴。

晴晴話過自己淨係同鐘意嘅人嘴對嘴錫,Alex一直都記住呢句話,因此都識避忌唔對嘴錫。

「嗯…嗯…」晴晴一如以往,上到床都係唔出聲。

Alex始終覺得對方都係呢個樣最可愛。

喺男方愛撫之下,女方身體開始有反應,乳頭變硬,下面也流出粘滑嘅愛液。

Alex愛不惜手玩弄對方嘅白滑大奶,並貪婪地吸吮兩粒淺啡色嘅乳頭。

佢下體已經充血,情慾高漲嘅佢隨即帶住「金剛棒」進入「水簾洞」。

「嗯…」晴晴閉合眼睛,輕聲喘息。

Alex開啟唱片機,今日聽嘅CD係台灣樂隊先知瑪莉(Mary see the future)嘅《My fake true love》。

成隻碟聽曬要一個鐘,不過依家佢習慣左同晴晴搞嘢,控制時間方面都越嚟越好,兩次加埋搞超過一個鐘都不成問題。

「啪!啪!啪!」Alex向前挺進插入,下體填滿對方緊窄嘅陰道,每插一下都帶來美妙快感。

動聽嘅音樂亦令Alex陶醉不已,而就喺呢個咁歡愉嘅時刻,突然房間內傳來一陣貓叫。

「喵~~~」

「係咪…有貓叫…」Alex放慢抽插速度,聽真啲係咪有貓叫。

「喵~~~~」

晴晴指一指Alex身後位置。

Alex拎返碌Jer出嚟,擰轉個身見到隻貓坐左喺其中一個喇叭上面。

佢拿拿臨行落床趕走隻貓,殊不知踩落地下佢就feel到腳板底濕濕地咁。

隻貓喺地下屙左尿,今次佢就不幸中招啦。

然而佢都唔理咁多,行上前伸手,想捉住隻貓,而反應敏捷嘅小貓一下子跳到CD架上,輕鬆避過,跟住「喵」左一聲又跳落地下捐左入床下底,玩到Alex陀陀擰。

Alex心諗,肯定係啱先晴晴入嚟之後無即刻閂門,先俾隻貓有機可乘,偷偷地入左嚟匿埋。

佢叫晴晴著返衫褲,幫佢一齊趕走床下底隻貓先。

「貓仔出嚟啦。過嚟我度啦。」晴晴一邊招手一邊呼喚小貓。

Alex拎住拖鞋伸手入床下底,想用咁嘅方法趕返隻貓出嚟。

二人各施其法,搞左差唔多十五分鐘,貓仔都係唔捨得出嚟。

「依家點算?」Alex打字問對面嘅晴晴。

「俾我諗下。」

二人一齊陷入沉思,結果不約而同大家都諗到同一個方法,同時send左出嚟:「用嘢食引佢出嚟!」

佢地打開房門,揾何管家拎左啲貓糧擺喺門口,結果唔洗兩分鐘隻貓就跑出門口開餐。

Alex跟手閂埋道門,唔俾隻貓再入嚟。

同一時間,晴晴見到從床下底,碌左個圓柱體杯狀物件出嚟,佢攞手上一睇,呢樣嘢佢好似喺地鐵啲廣告見過,但又唔知係咩嚟。

佢左手拎住件嘢,右手拎住電話問:「Alex,呢樣係咩嚟?」

「一隻無用嘅杯。」Alex睇左一眼,喺對方電話上撩左隻呢幾隻字,並從對方手上攞返個杯,再一腳踢返落床下底。

至於呢個杯並唔一個普通嘅杯,佢其實係一個飛機杯,而且都唔係一個普通嘅飛機杯。

呢個杯係一間日本專門製造飛機杯嘅公司,為Alex所特製嘅「全自動化迷你飛機杯」。
樓豬有冇聽開台灣indie
冇睇到新個篇
發覺樓豬口味好似都幾闊
有聽呀,最新嗰篇咁啱就提到一隊台灣band 先知瑪莉(Mary see the future)
台灣好多indie band都好撚正上緊位嗰堆唔講,個人近期最大發現要數到 愛是唯一(樂隊名聽落有啲老土,但啲歌真心正成隻碟聽好smooth好chill )

https://youtu.be/SmI-h5Kqtto
Alex揾紙巾抹乾淨隻腳同地下啲貓尿,然後繼續做剛才未做完嘅愛。

八卦嘅晴晴喺做完第一次休息嗰陣,追問Alex嗰個喺床下碌出嚟嘅杯狀物件係乜東東。

Alex都係答返同樣嘅答案,只係一隻無用嘅杯。

而事實係,個飛機杯其實仲有用仲用到,只係Alex唔想用。

幾年前,佢特意飛去日本揾日本人度身定做左呢個飛機杯。

個杯嘅特點係:100%全自動、99%仿真女性陰道、挪動速度可隨意調節。

最緊要一點係,隻杯有咁多功能,而佢個size卻只係普通飛機杯三分之一咁大,望落個大細就似一個高身少少,直徑闊少少嘅精美廁紙筒。

唔好睇個飛機杯咁細個,其實都內有乾坤。

成個杯分開左內外兩層,裡面嗰層係仿真陰道,外面嗰層設有一個防震裝置,同埋頂部位置安有一個用嚟裝住精液嘅小容器。

Alex受到性刺激嘅時候,雙耳會恢復聽覺,而佢當初整呢個飛機杯嘅原因,就係想模擬下體插入陰道時所獲得嘅性刺激。

而且佢係特登要求廠商將個尺寸整到咁細,以及安裝防震裝置同裝精液嘅容器,咁樣設計嘅目的係方便佢能拎出街用。

佢只需著條鬆少少嘅褲,咁就算插住個杯出街,都唔會有人輕易察覺到下面有咩異樣或凸起。

個杯自己郁緊嗰陣,防震裝置就會抵消左個震動,用緊嗰陣睇落都唔會震,仲有就算喺街一時爽得滯射左,都唔洗立即除褲清理,因為啲精液會自動被吸收到小容器裡,真係十分user-friendly。

呢個特製飛機杯帶俾佢同女女做愛插入時嘅快感,讓佢聽覺能夠恢復接近到十成,更重要一點係佢能夠隨時帶出街用,令佢好似普通人一樣,隨時隨地都聽得到嘢。

本來呢個理應係一個偉大、完美同神奇嘅發明,可惜偏偏出現左瑕疵。

呢個飛機杯用多過三個鐘,裡面個假陰道有時會無端端自動收縮,收窄到夾住左碌jer,搞到掹唔返出嚟。

Alex就試過一次出街用,用多過三個鐘後,就感覺到個杯裡面收窄緊,包到佢碌jer好實好實。

後尾佢返到屋企feel到唔對路,想掹返走個杯,點知成碌jer啜住左喺入面,抽唔返出嚟。

如果想用力少少掹嘅話,條嘢就會好痛。

不過最大獲都唔係呢樣,最大獲係個飛機杯一路keep住咁郁緊,笠住Alex條嘢上上下下自動摩擦,完全停唔到落嚟。

結果嗰次Alex焗住打左十六個鐘頭飛機,總共射左十一次,最後射到完全扯唔起,軟過棉花糖,咁樣條嘢先攞得返出到嚟。

當刻佢成個人虛脫,幾乎要休克,跟住個禮拜條嘢都係處於軟皮蛇狀態。

自嗰次「瀕死」經驗之後,佢心入面就有左陰影,莫講話用飛機杯,就連用手打飛機佢都怕左唔敢打,免得再勾起痛苦嘅回憶。

只係個飛機杯係佢真金白銀洗左三十萬港紙專門特製嘅,搞到佢想「dum」但又唔捨得,唯有踢埋喺床下底一邊,置之不理。

如果唔係喺床下底趕貓嘅緣故,佢諗隻杯有可能永遠都唔會重見天日。
啱啱撳F5就有
焗住打十六粒鐘飛機...寧願死咗佢好過
十一次
腳軟
正常男人連續打五個鐘應該已經頂唔蒲
啱啱撳F5就有

唔!好!Quote!文!啊!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞