《只有做愛的時候我才聽得見聲音》

1001 回覆
450 Like 11 Dislike
好似無話過Priscilla係有錢女🤔定係我miss咗🤔
quote文狗一律block 成日都係同一班人來 有時睇故發現之前quote文嘅人已經被我block過
樓主幾時出新文
由頭到尾聽左一次張playlist,發覺 wish you were here 接 夢伴 聽落都幾smooth
btw 今日停更一日,聽日補返數,sorry
啊...特登黎等live
咁聽住個playlist訓覺先
新讀者LM
一樣Live左
我好中意好中意個故
冇錯,俾你地揀,惜日女神同合約床伴,邊個緊要 D?
睇自己個心向邊個,每個人唔同。
女神呢啲嘢都係留返少少幻想空間好啲 變咗你條女可能同心目中有出入 到時仲失落
晴晴個情況唔可以相提並論喎!佢係為咗醫自己同受衰老竇影響下唔信男人所以先咁做 況且佢除咗alex外 好似淨係同前度做過 分分鐘少過P小姐
等咗你個playlist好耐啦師兄聽日好更文啦
今晚你好好咁訓返覺休息吓諗好個故點寫
一日live咗
聽下個playlist先
終於有時間一次過睇哂
我好少追故 咁啱俾你個標題吸引到入嚟
見到你寫indie 又有王家衛對白 好有熟悉感
雖然唔識你 但你音樂taste一百分
多謝你用文字推廣indie
野生捕獲乳陰絲
想當年就係乳陰絲推我入deca joins以至indie嘅坑
樓主嘅遲更通告開始負皮多個正皮
睇到眼濕濕
好耐冇試過一口氣追故
做緊化療,管家同alex 應該睇得出晴晴病緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞