《只有做愛的時候我才聽得見聲音》

1001 回覆
450 Like 11 Dislike
(故事純屬虛構,如有雷同,實屬巧合)

夜深。

天空散落著毛毛雨。

清水灣一間海景獨立屋內,一對男女正喺大床上翻雲覆雨。

女方係一名身材火辣嘅外籍金髮女郎,擁有34D豐滿上圍以及一身古銅色嘅肌膚,而且腰肢纖細,臀部高翹渾圓,身材絕對稱得上完美。

個男人正以不快不慢嘅速度,用狗仔式姿勢從後抽插,幾乎每一下都頂到最入。

佢就係故事嘅主人翁,Alex。

而佢胯下呢個金髮美女來自波蘭,個名叫Jenny,係佢包養嘅「床上情人」。

橙黃燈光映照之下,Jenny古銅色嘅光滑美背顯得分外誘人,佢翹起個大籮pat,迎合男方每一下衝撞,嘴裡發出放浪嘅呻吟聲。

Alex則雙眼閉合,按住自己節奏前後前後抽動,下體喺濕滑狹窄嘅陰道裡面不斷摩擦,產生快感。

然而,喺呢一刻,令Alex最深深陶醉嘅並唔係性愛嘅歡愉,而係獨特細膩嘅樂曲。

房間裡頭擺放住一套高級音響設備,貼近床尾嘅兩台座地喇叭正播放緊日本Post Rock樂隊MONO嘅專輯《Hymn to the Immortal Wind》。

成隻碟共有七首歌,依家播到第四首Pure as snow,呢首係成隻碟入面其中一首Alex好鐘意嘅歌。

前奏係緩慢嘅結他聲,平淡而淒美,就如同歌名一樣,讓人有種置身雪地嘅寧靜感。

漸漸段落出現起伏,音色開始轉換,旋律變得躁動。

弦樂、鼓聲同其他樂器聲激烈交纏,原本平淡嘅樂章變得暴烈、澎湃,猶如雪地上卷起狂烈嘅暴風雪,並向住你撲面而來。

Alex完全沉醉喺音樂之中,隨著音樂激蕩,身體都忍唔住加快抽插嘅速度。

「Ah—Ah—Oh my God!Fuck me!Fuck me harder!It feels so good—」 Jenny呼吸急促,放聲呻吟。

Alex扶實對方條腰,下半身快速擺動衝擊。對方蜜桃形嘅大屁股被撞到啪啪作響,pat pat兩邊啲肉彈下彈下咁顫動。

但無論係放浪嘅叫床聲,定係交合時猛烈嘅碰撞聲,都全被美妙嘅音樂掩蓋。

沉醉喺音樂之中嘅Alex忘我地抽插,大約插左百幾下二百下,就喺歌曲即將達至高潮嘅一瞬間,突然有電話響。

「Wait Wait Wait!I got a phone call.」Jenny即刻行落床,喺手袋拎部電話出嚟,喺無征求Alex同意下就較低音響嘅聲量。

「No, you can’t…」

「Hey, just a minute, it’s my manager.」 Jenny接通電話,跟手返上張床度,再趌高返個籮柚。

佢正職其實係一名model,經理人打嚟係同佢傾關於工作嘅嘢。

話就話 just a minute,佢同經理人傾傾下都傾左至少七、八分鐘。

Alex臉上浮現不滿嘅表情,一等到對方傾完電話,就馬上用遙控較返大聲個喇叭。

上一首歌已經結束,到下一首歌進入前奏。

Alex再次合埋眼,一邊聽住美妙樂曲,一邊插入,但插左無幾下,Jenny又突然擅自較低音響聲音,仲喺度㩒電話,錄音同接收信息嘅聲音令到Alex無法專心。

「Put your…phone away.」 Alex說話語速有啲慢,聽落句嘢好似斷開一截咁。

「Shh—I’m in the middle of something. You can just keep fucking.」

一款限量版名牌手袋正喺網上開售,Jenny發短信揾埋啲朋友一齊搶購。

「Please…mute…your phone.」

Jenny掛住上網搶購個限量版手袋,根本無留心聽人講嘢,要Alex不厭其煩重複話佢幾次,咁佢先至肯放低部電話。

雜音消失,Alex挺起腰軀再抽插Jenny。

「Oh yeah. Fuck me. Fuck yeah…」 Jenny嗌得比頭先好求其,明顯係唔妥Alex唔俾佢用電話。

Alex無理咁多,伴住跌宕起伏嘅音樂,忘然地用力抽送,又插多百幾二百下之後,就忍唔住喺對方體內射精了。

半個鐘之前佢射左一次,今次係佢嘅第二炮,插左二十五、六分鐘,兩次加埋四十分鐘左右。

呢個時間都係唔足夠令佢聽曬MONO呢張長達一個鐘零六分鐘嘅專輯。

陽具逐漸變軟,喇叭播放到下一首歌。與此同時,佢耳邊所聽到嘅聲音,變得越嚟越細,越嚟越微弱。

幾十秒之後,周圍一切聲音佢都再聽唔到。

十六歲嗰年,因為一場車禍,佢失去左聽覺。

失去聽覺即係聾左,即係身邊任何聲音佢都聽唔到。

唯獨係喺做愛嘅時候,先聽得見聲音。

做完愛之後嘅呢刻,佢又回歸返去嗰個無聲嘅世界,變返嗰個半點聲響都聽唔到嘅失聰人士。
支持支持
題材有趣諗起隔離post唔做愛會死果個故
Alex著返條底褲,行落床熄左部CD機,再入返好隻碟,小心翼翼將隻碟擺放返去CD架上。

成間房入面總共有五個CD架,放左接近八百隻CD,外加兩百幾隻黑膠碟。

Jenny抹走陰道口嘅精液後,著返條Prada黑色裙,戴返對紅寶石耳環,拎住Chanel鏡盒補妝。

佢身上用嘅所有嘢幾乎都係名牌。

「Alex,tomorrow I might be late for a bit because I have a work…oh sorry, I forgot you...」

佢講到一半先醒起呢刻嘅Alex係聽唔到嘢,於是改用手提電話,將要講嘅說話用文字打出嚟俾對方睇。

Alex睄左一眼個mon,然後喺床頭拎起一部iPad,輸入幾隻字後,機器就用一把機械式嘅男聲講:「Jenny, you’re fired.」

「What?」Jenny眉頭一皺,「I’m fired?」

「Yes Jenny, you’re fired. 」Alex用手指督一督屏幕,機械式嘅男聲發聲。

由於失聰人士聽唔返自己把聲,難以掌握發音同咬字,所以嚴重影響左佢地口頭表達能力,因此喺聽唔到嘢嘅時候,Alex主要靠手語或者用iPad、電話嚟同人溝通。

「No Way!We signed one-year contract,don’t you remember?」Jenny聲大大。

呢個時候,一個白髮蒼蒼,著住黑色西裝嘅男人行入房間,手上拎住一杯蔬果汁。

每次做完床上運動,Alex都會飲一杯特製嘅蔬果汁,一嚟解渴,二嚟可以補充能量同營養。

而呢位白曬頭髮嘅男人姓何,亦係佢嘅私人管家。

何管家用手語問Alex發生咩事,Alex用返手語解釋,一旁嘅Jenny睇唔明佢地啲手語,只能憨居居棟喺度估佢地講緊乜。

何管家理解完Alex嘅想法後,點一點頭,擺出OK嘅手勢:「少爺,我明白啦。」

跟住,何管家就用流利嘅英文同Jenny講:Alex要同佢終止合約,即係唔再包養佢,原因係Alex無法忍受佢經常喺搞野過程中,擅自較低喇叭嘅音量來講電話。

「What the fuck?!Are you fucking serious?」Jenny情緒激動,聲量又再提高。

不過無論幾大聲都好,Alex都係咩都聽唔到。

事實上Jenny今次並唔係初犯,佢經常都係自把自為去較個喇叭,Alex之前已多次提醒過但佢仍然係照犯,呢次Alex實在忍無可忍先決定同佢「斬攬」。

Jenny係以合約制形式被包養,合約期為一年。根據條文,雙方其中一邊提前解約嘅話就要俾相等於一個月包養費嘅解約費。

屈指一算,Jenny只係做左四個月嘅床上情人,於是Alex就叫何管家開左十八萬支票俾佢,當中九萬係本月嘅包養費,另外九萬就係遣散費。

Jenny想求情,Alex卻十分決絕,因為佢真係無法忍受對方喺做愛期間,經常擅自去搞佢個音響。

「Son of a bitch!You‘’re such a fucking asshole, Alex!」Jenny反轉豬肚,破口大罵,「Go fuck yourself ! And honestly, you dickhead have really shitty taste in music.」

Alex只見到對方舉曬中指咁口擘擘,雖然單從表情同肢體語言都知對方喺度鬧緊自己,但所謂耳聽不見為淨,幾難聽嘅說話都可以置之不理。

所以有時,佢都會覺得耳仔聽唔到嘢其實都有啲好處,至少聽少左好多惡言惡語或者無營養嘅說話。

望住Jenny離開嘅身影,Alex無半點留戀。

Jenny對佢而言只係做愛時嘅對手,完全無任何情感牽連。

同埋只要有錢,好易就揾得過第二個代替品,所以根本唔需要感到惋惜。

如果日後諗起Jenny,或者唯一佢會記得嘅,就只係後入對方時兩邊「浪下浪下」嘅臀肉。

當初佢揀Jenny嘅其中一個原因,好似就係因為對方有個大pat pat?係唔係呢?佢都唔係好記得了。

何管家校好左水俾Alex沖涼,平時佢一個人打理成間獨立屋,以及照顧曬Alex嘅起居飲食。

咁大間屋就淨係住左佢地兩個人,至於呢間屋原本嘅主人,亦即係Alex嘅父母,就喺七年前同一場車禍中喪生。

嗰場意外不但奪取左Alex嘅聽覺,仲奪去埋佢雙親嘅生命,當時對佢造成左極沉重打擊。

時至七年後今日,每當諗返起嗰場車禍,佢仍然都覺得好難受。
聽日繼續
LM
LM

btw題材好令人好奇,期待之後劇情走向
一直以嚟,為左醫好雙耳,佢尋訪過好多個醫生,可惜無論係本地還是海外,西醫定係中醫,都無一個醫生有方法醫得好佢。

可能上帝閂左佢一道門,見佢咁可憐於是就開返道窗俾佢。

就正當所有醫生都束手無策嘅時候,佢卻喺一次一夜情中聽得返嘢。

嗰時嘅佢應該係十八歲,深夜裡獨自一人喺中環某間清吧借酒消愁,一下子唔小心飲大左,迷糊之間同左一個女人上酒店。

嗰次係佢嘅第一次,當時嗰個女人嘅樣佢已經唔記得,不過就清楚記得搞緊嘢嗰陣,佢竟然聽到個女人嘅呻吟聲,開頭佢以為係自己醉左有幻覺,但當再插耐啲再聽真啲,就發覺佢的而且確聽到聲,仲不單止係呻吟聲,仲有酒店房部電視聲佢都聽得到。

自此佢就發現,原來自己喺同人做愛嘅時候,係可以聽得見聲音。

而箇中原理係乜嘢,醫生話可能係性刺激令佢能短暫恢復聽覺。

至於點解性刺激導致聽覺短暫恢復,咁呢點就連醫生都解釋唔到。

起初佢幾乎日日都揾唔同嘅女人返嚟上床(講樣佢就唔靚仔架啦,但呢個世界有錢就自然有女),除左為了享受性愛嘅歡愉,更多係享受被聲音包圍嘅快樂。

只不過,日日換新女係就係有新鮮感,但就容易招惹「爛桃花」。

例如有啲女同佢上過一次床就當正自己係正印,成日走嚟纏住佢,又要佢買手袋又剩咁,仲試過有條女見佢有錢所以飛左原本條仔,想黐去佢度,結果嗰條仔揾左大班紋身佬踩上門同佢講數。

後來為左避免呢啲情況,同埋唔想因濫交而得性病,佢就諗到以合約形式包養一個固定床伴。

用白紙黑字寫明雙方關係只停留喺性嘅層面,並唔涉及任何情感瓜葛,一年合約期完結後就互不相干。

剛被解僱嘅Jenny係佢第四個「合約床伴」,如果唔係對方屢勸不改,佢都唔會提前解約。

時間嚟到夜晚十二點,沖完個熱水涼,Alex就上床訓教。

佢係一個作息規律嘅人,準時每日十二點訓教,朝早八點鐘起身。

臨訓前佢吩咐何管家,盡快安排招募新床伴嘅事宜,希望一個禮拜內可以揾個人代替Jenny。

佢接受到幾日唔做愛,但就接受唔到連續幾日同聲音、同音樂隔絕。
何管家按照吩咐,好快開展左招募。

招募嘅對象主要係三四線或私影model。

何管家先「放風」俾相熟嘅model公司agent,對方收集左一班有意「賺外快」嘅model嘅資料並發送過嚟。Alex喺入面揀出合心水嘅,之後何管家就會安排個model親自上門作甄選。

所謂甄選,俗啲講即係「試鐘」,試到啱心水床上又夾嚟嘅,咁Alex就同對方簽約,唔啱嘅都會俾返一萬蚊車馬費。

不過其實有時人嘅真面目唔係一下子就見得到,就好似Jenny咁,一開始佢喺床上面都好配合,但慢慢就本性浮現,變得唔討好。

呢啲可能就係所謂嘅日久見人心。

幾日後,何管家幫Alex約左第一個model上門「試訓」。

呢位被相中嘅model叫Coco。

年紀二十出頭,個樣有八十分,生得有啲似Janice Man,而對波就一百分,一對G cup大奶幾乎撐爆身上件白色背心,成吋長嘅波嚹露左出嚟,係男人望兩眼都扯曬旗。

Coco一入房就開始發姣功,不停咁挨身挨勢,猛「送波餅」俾Alex,又借啲意用手背掃Alex下面,Alex幾下就俾佢搞到慶洽洽。

佢仲主動除曬啲衫褲,反客為主訓上張床度,再拎床單遮住胸前半邊木瓜奶,一邊挑逗嘅眼神望住Alex,一邊用條脷吮自己隻食指,表情充滿性暗示且十分淫蕩。

任何男人見到此情此景,都會忍唔住即刻除褲開條女波,Alex當然都唔例外,只係喺佢擒條女之前,都不忘先將一隻揀好嘅唱片放入CD機度。

佢今日聽嘅碟,係樂隊The Jesus and Mary Chain喺1987年發行嘅專輯《Darklands》,等陣間佢除褲插Coco嗰陣,就會開始播呢隻碟。

Alex一訓上張床,Coco就展開猛烈攻勢,用佢對纖纖玉手溫柔咁chok Alex碌jer,同時由上而下用溫熱嘅脷尖舔Alex條頸。

Alex則伸手把玩對方嗰對白滑大波,先逗一逗再捽下粒lin,跟住攤大手板一下揸落去。

Coco雙乳真係大到一手都揸唔曬,而且仲好軟熟,可以任意搓圓撳扁。

性刺激能令佢短暫恢復聽覺,而唔同嘅性刺激帶嚟嘅聽覺恢復程度都唔一樣。

譬如依家佢地做緊前戲,Coco又錫又捋佢碌賓周,呢刻嘅性興奮大概令佢恢復到約10-20%嘅聽覺。如果條女含埋嘅話,最多能夠恢復到50%。

唯有係無套插入時,佢先可恢復度接近十成聽力,戴左套頂盡都係得七成,所以一般佢都唔戴套。

每個model事前都會做一次身體檢查,證實無性病,咁佢先放心同佢地搞嘢,事後會補返粒事後丸俾佢地。

到正式簽約後,被選中嘅床伴需要上一個子宮環嚟避孕,到完左合約女方可以自行到醫院移除。

Coco用溫軟嘅舌頭對住Alex敏感嘅乳頭打圈,呢一刻嘅Alex慾火焚身,碌jer已經扯到硬過舊石,佢再摸一摸對方下面,feel到已經濕透一大片。

「我下面好痕呀,你快啲插入嚟啦…」Coco語氣十分銷魂。

雖然Alex暫時得20%聽力,但都隱約聽到丁點對方嘅淫靡之音。

佢分開Coco對腳,對準濕滑嘅陰道口長驅直入,硬邦邦嘅賓周一頂而盡。

「啊~~~」Coco嬌喘一聲,身體好似觸電咁震左一下。

插入第一下之後,Alex 就停一停,伸手喺床頭拎起個遙控器,開著CD機播放音樂,然後就用傳教士姿勢抽插Coco。

充滿迷幻感覺嘅結他和弦奏起,隨住無套插入嘅快感,Alex嘅聽覺逐漸達致接近100%。

「啊~~~好舒服啊~~~插到好深~~~好爽啊~~~啊~~~」Coco呼吸急促,面色潮紅,嘴裡不斷發出誘人嘅叫床聲。

但誘惑嘅淫叫聲都比不上躁動而帶點夢幻嘅樂聲,Alex閉起眼聽著自己鐘意嘅音樂,沉溺喺短暫恢復聽覺嘅呢一刻。

「啊~~~我唔得啦~~~好舒服呀~~~啊~~~插入啲啊~~再入啲啦~~~啊~~~」

Coco越嚟越興奮,越嗌就越大聲:「啊!!!好爽啊!!!啊!!!大力啲!!!再大力啲!!!啊!!!唔好停啊!!!啊!!!——」
呢個世界有兩種極端嘅女人,一種就係你點樣插佢,佢都係死魚咁毫無反應,連嗌都唔嗌下,另一種就係你掂一下佢都會嗌到成層樓都聽到嗰種。Coco屬於後者。

本來Alex預先將音響較到最大聲,照計Coco點嗌都唔會遮蓋到音樂聲,點知對方嗌到拆天咁滯,幾乎蓋過曬啲喇叭聲。

咁都不得止,床上嘅Coco猶如脫韁野馬,難以招架。

本來佢地係男上女下,但Coco突然搶韁,騎上去Alex度,轉用女上男下姿勢。

「啊!!!我唔得啦!!!我要高潮啦!!!啊!!!揸我波!!!用力啲揸我個波!!!真係好爽啊!!!」Coco條腰好似上左摩打咁,起勢咁搖,仲主動抓住Alex對手嚟揸自己對G cup大波。

「你…慢啲…」Alex想叫對方慢落嚟。

問題係對方過於投入,根本無聽到佢講嘢,繼續「摩打腰」喺度un,仲不停高聲放浪淫叫:「唔得啦!!!嚟啦嚟啦!!!我就嚟高潮啦!!!唔好停啊!!!」

結果搞左只係六分鐘,唔夠兩首歌嘅時間,Alex就射左。

Coco趴喺Alex身上輕輕喘氣:「點呀?係咪好爽呀?要唔要再嚟多q…」

半軟嘅賓周滑出陰道口,唔洗一分鐘嘅時間,100%嘅聽覺又變返0%。

啱先嗰六分鐘對Alex梗係唔夠喉,佢休息左一陣就嚟第二次。

今次搞之前佢特登用電話打字,提醒Coco嗌返細聲啲同埋俾佢做返主導。

一開始Coco都跟足指示,但大約兩首歌之後,佢又嚟搶韁,由本來狗仔式換返女上男下,按住自己嘅節奏不停咁un,又係嗌到劏豬咁。

睇嚟Coco有啲S底,偏向床上主導,鐘意lead返個男人轉頭。

最後喺Coco猛烈攻勢下,Alex好快就繳械,前後搞左十分鐘,比第一次僅僅多左四分鐘。

《Darklands》成隻碟全長其實得35分鐘,本來佢預計可以由頭到尾聽曬,點知淨係聽得十六分鐘。

準確啲講佢應該係聽左一首半,因為其餘時間都係聽Coco喺度超大聲呻吟。

之前佢幾日都無搞嘢,其實用半粒鐘回下氣,再嚟多次都無問題嘅,不過佢係頂唔順對方床上嘅表現。佢從未同過一個咁烈性嘅女人上床,實在太難招架啦。

佢叫何管家上嚟,開張一萬蚊支票俾Coco,跟手送對方離開。

Coc係就係靚身材正,床上功夫又了得,偏偏係叫床聲太大同埋太過搶韁。

對Alex嚟講,性愛和音樂都同樣重要,尤其係音樂,因為佢唔似平常人咁可以隨時隨地塞隻耳機入耳就可以聽歌,佢只能喺做愛嗰一刻鐘先聽到嘢,所以佢想利用嗰有限嘅時間聽佢最想聽嘅樂曲,過程中唔太想有其他聲音干擾。

依家試過一個唔啱,咁就唯有試下第二個,反正會試到揾到適合嘅為止。
題材好有趣,留個名先
好正
多謝支持
第二個上門「試訓」嘅model叫小魚,對波無Coco咁大,得C cup。

不過唔緊要,因為有對長腿搭救。

小魚有成米七咁高,著住一套深灰色貼身超短裙(俗稱『摟屌裙』),一對四十三吋長腿盡顯無疑。

最正係條裙短到上籮柚,對白滑大髀幾乎露曬出嚟,加埋對黑色尖頭斗零踭,顯得雙腳嘅線條更加修長,更加迷人。

除左身材之外,佢個樣都唔算差,化左個韓妝,三七面都有啲似Kpop女星泫雅。

Alex照舊先入碟落部CD機先,佢揀左本地獨立樂隊Thud嘅EP《Floret》。

全隻EP得五首歌,佢希望可以一口氣聽曬成隻碟。

喺呢個年代,大部分人聽歌多數只聽單曲,而佢就鐘意成隻碟咁聽。

佢覺得由頭到尾咁聽曬一張專輯所得到嘅滿足感比淨聽單曲大好多。

入完隻碟,佢行到小魚面前,慢慢脫去對方身上嘅衣物。

小魚內裡著左一套薄到透嘅黑色lace情趣內衣,下身係一條著左等於無著、條邊幼到無得再幼嘅T-back,絕對係「有備而來」。

Alex從上而下掃視小魚火辣嘅身段,Jer Jer仔就從上而下勃起。

二人先安撫一輪,男方用手喺女方大髀外側、內側以及私處附近遊走,另一隻手就揸緊對C cup吸手波,並用力吸啜乳房上淺啡色嘅lin頭。

女方就輕輕地、溫柔地、慢慢地撫摸充血變硬嘅龜頭。

人果然唔可以單睇表面,小魚望落斯斯文文又怕怕醜醜咁,點知一埋牙就搖身一變做「撚雀高手」,捋Jer技巧相當純熟,而且口技亦都一流。

佢好似食雪條咁含住龜頭,並縮起個口吸啜,慢慢伸個頭向前,將成條嘢含曬入口,含完佢又識得用條脷喺龜頭上不斷打圈。

一吸一啜、一吮一含,帶俾對方無比嘅快感。

得到興奮嘅性刺激,Alex已恢復到大約五成聽覺,朦朧地聽到小魚口交時發出嘅口水聲。

享受左上面個窿,跟住係時候享受埋下面個窿。

Alex擘開小魚對髀,將Jer jer放入潮濕嘅陰道之中,手上拎住遙控,㩒一個㩒播放掣,音樂便隨之響起。

Thud係一隊本地玩shoegaze / dreampop嘅樂隊,如夢似幻嘅曲風加上主音夢囈般嘅唱腔,帶俾人一種與俗世隔絕嘅抽離感。

呢種感覺孤獨卻又令人著迷。

「嗯嗯…啊舒服啊…」小魚嘅呻吟中夾雜住柔柔喘氣聲,佢配合度十分高,任由男方主導。

Alex將小魚對長腿「啷」上膊頭,雙手一邊輕撫嗰對滑不溜手嘅美腿,一邊按住自己節奏一插一收。

插得太快嘅話會容易射,插得太慢又唔夠爽,因而要控制住抽插嘅速度,盡量插得耐啲。

佢認為最理想嘅狀態係一次四十分鐘,咁做兩次大概就可以聽到兩隻碟。

當然,如果可以嘅話,最好係可以插足二十四個小時先射,咁佢就二十四小時都聽到嘢,一日二十四小時其實都唔夠,最最最好係每一日都插足二十四小時,咁佢就可以好似平常人咁無時無刻都聽到嘢。

不過現實係,一日扯足廿四小時已經好難,日日扯足廿四鐘更加係無可能。

佢好明白呢點,因為佢試過。

二人轉換姿勢,小魚好聽話咁跪喺床上,抬高屁股俾Alex從後進入。

暫時睇落小魚都幾對版,身材好之餘又肯配合,似乎係一個適合嘅人選。

Alex本來都係咁覺得,點知中途出現左一啲情況,就係插插下嗰陣佢聽到「呠呠」類似放屁嘅聲。

起初佢都不以為然,有時陰道入左空氣都會有呢啲聲,所以都唔出奇。

問題係跟住慢慢就有啲味傳左出嚟,仲係臭臭地嗰隻。

原來,小魚真係放屁。

「對…對唔住…呢個姿勢太舒服,舒服得滯有時我會忍唔住放屁…」小魚感到非常唔好意思。

「呠呠…」話音剛落,小魚又放左一下。

放屁呢啲Alex勉強都接受到,只係唔知係咪小魚腸胃唔多好,所放出嘅氣味比較濃烈,真係幾惡頂。

如果呢個時候掹返條嘢出嚟話唔做,咁似乎會傷害到對方嘅自尊心。有見及此,Alex講左聲「唔緊要」,換個姿勢繼續做埋落去。

期間仍不時都會傳出放屁聲,而佢都唔理多,加快速度插到射為止。

最後搞多五分鐘就草草完事了。

小魚各方面其實都幾好,就係衰放屁呢一下,因此而唔適合做佢嘅合約床伴。

暫時上過門嘅兩個model都唔太適合,唯有再繼續揾下,總會揾到個啱嘅。
「叮噹!」大門門鐘響起。

洗緊碗嘅何管家放低手頭上嘅嘢,行去大堂開門。

「你好呀,呢度係咪清水灣道888號?」

門外係一名青春美少女,佢係第三個被獲邀來「試訓」嘅女仔。

「無錯,我係何管家,你係Laura?」

「係呀,不過Laura呢個名係我拍私影接job先用,唔介意嘅話你可以嗌我中文名,我叫林若晴,你可以嗌我若晴,或者晴晴都得。」

「咁晴晴你快入嚟啦,我帶你上房見我地少爺。」何管家邀請晴晴入屋,並且帶佢上樓,前往Alex嘅房間。

「哇,間屋好大好靚,有錢人即係有錢人,住都住得豪華啲,我咁大個女都係第一次見識到咁靚嘅屋。」晴晴讚歎不絕。

跟住佢就問:「係啦何管家,係咪真係同你少爺上完床,就有一萬蚊收架啦?」晴晴問。

「係,無論你最後有無被揀中,我地都會俾返一萬蚊車馬費你。」

「咁係支票定係現金呀?」

「一般會俾支票,但如果你想要現金都OK嘅。」何管家答。

「咁我想要現金,同埋其實呢,啱先我係由港島搭車過嚟,你知啦,由港島嚟呢邊車程咁遠,車錢都幾貴架嘛,你話我有無得拎一萬之餘,仲可以額外claim返啲車錢呢?唔多架,一百蚊渣。」

「話明係車馬費,嗰一萬蚊已經包埋你啲車錢架啦。」

「你都俾得一萬蚊,咁都唔爭在俾多一百啦,係咪咁話?」

「呢層我話唔到事,我要問過少爺先。」

「一百蚊對有錢人嚟講連散紙不如啦,一定無問題嘅。」

晴晴繼續講:「話時話,你少爺真係聽唔到嘢?」

何管家點點頭:「係,無錯。」

「咁你知唔知少爺鐘意咩類型嘅女仔呀?你覺得我符唔符合佢嘅條件呀?你話如果佢睇得中我,我拎張月薪九萬嘅合同,咁到時就真係發達啦。」

「嗯,我地到啦,請入去啊。」何管家做出請嘅姿勢。

晴晴敲一敲門,然後行入房。

何管家就同Alex交帶一聲後,落返樓做自己嘢。

晴晴掃視房間周圍,又不禁讚歎:「哇,間房望出去望到海,好正呀!」

Alex打量一下面前嘅少女,見對方眼大大面尖尖,身穿白色背心和熱褲,打扮得青春艷麗。

貼身嘅背心突出D cup豐滿上圍,下身露出修長白淨美腿,整體上都算係一個標準嘅美女。
「你好,我個名叫林若晴,你可以叫我若晴或者晴晴。」晴晴自我介紹。

Alex見到口型,但聽唔到佢講乜。

「係喎,你聽唔到嘢架喎,我又唔識手語,咁點溝通好呢?」晴晴思考左幾秒,諗到將自己講嘅嘢打落電話度,然後俾Alex睇。

「我啱先係話我叫林若晴,你可以嗌我若晴或者晴晴。」

Alex望左一眼,用iPad打字回復:「Hi,我叫Alex。」

晴晴又快速打左幾行字:「我剛才從港島坐車過嚟,咁遠水路所以交通費就有啲貴,差唔多要成一百蚊咁多,請問你可唔可以報銷呢筆錢,連埋嗰一萬蚊一齊俾我呀?」

佢會用把口複述一次屏幕上嘅字,佢算係鐘意講嘢,把口停唔到嗰類人。

Alex點點頭,在iPad上打左「OK」二字。

「哈哈,我都估到啦,100蚊對你嚟講算得咩呀!」晴晴打字講「多謝」,並特登放大個字形表示感激之情。

Alex禮貌地笑一笑,喺iPad上:「咁不如我地開始啦。」

「咁快開始啦?我地唔洗交流下、了解下對方先咩?」晴晴問。

「我睇過agent發過來嘅資料,我大概了解過你嘅年齡,姓名,身高等等。」

「咁你呢?你幾多歲?平時有咩愛好?聽講你喺『咩咩咩』嘅時候先聽到野,係咪真架?同埋你點解會耳仔會聽唔到野嘅?」晴晴一次過打左好多字,問左好多問題。

Alex打左幾隻字,跟手塞部iPad俾晴晴,自己就行左去音響前,放隻黑膠碟落去部唱片機度。

晴晴望一望部iPad,Alex對佢啱先問題嘅解答係:23歲、唔關你事、係、唔關你事。

「唓,講啲唔講啲。」

晴晴放低iPad,行近窗前欣賞外面嘅景色,自言自語:「有錢真係好,屋企又大又靚,間房又有海景,一年三百六十五日都望住個海,得閒吹下海風望下個海,真係爽呀。」

依家係夜晚,個海黑媽媽其實無咩好睇,只係「望出屋企就見到海」呢件樣令晴晴感到神奇同羨慕,忍唔住要望真啲睇下,感受一下做有錢人嘅感覺。
似係女主角
Lm
Lm
On
幾有趣
留名
多謝幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞