《只有做愛的時候我才聽得見聲音》

1001 回覆
450 Like 11 Dislike
Alex望住個鐘等緊晴晴出現,心諗再過多一分鐘對方仲未出現就扣佢錢。

十、九、八。

七、六、五。

「Sorry sorry,遲左少少!」

晴晴及時趕到,遲多五秒佢就要被扣兩百蚊,「嚇死,好彩未過十五分鐘,唔洗扣錢。」

「點解遲到?」Alex拎起iPad問。

「我一收工連衫都無換就趕過嚟,最衰架有架巴士飛站,如果唔係我肯定可以準時到。」晴晴身上仲著緊返工著嘅女僕裝束。

佢喺電話打左一大段字解釋自己點解遲到,Alex睇左幾眼,唔知俾咩反應好,淨係覆對方唔好再遲。

「得啦,遲到會扣錢架喎,就算真係遲我都一定唔會遲多過十五分鐘。」著住女僕裝嘅晴晴望落都幾可愛迷人。

Alex較暗左啲燈,示意晴晴上床。

晴晴啱先驚遲到扣錢,仆到要跑過嚟,依家塊面仲係紅紅地咁,為佢個樣再增添多幾分迷人氣息。

男方從女方條頸到開始錫,隻手伸入條裙裡面摸「妹妹」。

「嗯…嗯…」晴晴一如以往,上到床就鵪鶉咁,唧都唔出聲,淨係發出若有若無嘅氣聲。

Alex無剝走晴晴身上嘅衣物,佢見咁耐以嚟自己好似都未試過同著住女僕裝嘅女仔搞嘢,今日不如試一下。

佢只係解開左對方件衫上面一排鈕扣,一對漲卜卜嘅乳房隨即映入眼簾。晴晴今日戴嘅係個粉藍色lace花邊胸圍,性感中又帶點可愛。

Alex亦無解開個bra,因為見到胸圍包圍住對波,令對D cup奶更加聚合,露出一條深長嘅「事業線」,帶來另一種視覺享受。

一開波,男方都係用返最傳統嘅男上女下姿勢。

晴晴雙眼閉合,雙腿分開,迎接對方嘅插入。

「嗯…痛…」佢捏一捏Alex手臂,想對方輕力少少。

Alex用好慢好慢速度插入,等成支進入到最深處時,才用遙控開啟CD機。

今日聽嘅亦都係一隊香港獨立樂隊tfvsjs。齋睇個樂隊名,或者你會以為呢個只係堆無規律嘅英文字,事實上個名解作「頹廢(tf)vs 精神(js)」。

呢隊樂隊玩嘅係Post Rock,同一般Post Rock有啲唔同嘅係佢地歌曲拍子複雜多變,所以都被歸類為Math Rock,當中最特別地方係佢地有兩個鼓手,演奏時更加別樹一格。

Alex揀嘅係佢地其中一隻碟《Equal Unequals to Equal》。

男方如鐵般硬嘅陰莖喺滑劣劣嘅陰道裡進出,一邊摩擦一邊感受裡面嘅濕度和熱度。

晴晴依舊係無嗌出聲,就算係痛,佢都係用高頻少少嘅既聲線「嗯」一聲。

正如上面所講,tfvsjs嘅音樂比較特別,歌曲裡跳脫嘅節拍、獨特嘅律動以及交錯嘅弦樂都使人著迷又難以捉摸。

深深沉醉喺音樂中嘅Alex,身體都不禁跟隨音樂變化而動。

鼓聲密集時佢就加速,下下入到最深,旋律變奏時又會減返慢,插得又無咁入。

就係咁,在一時快一時慢、一時淺一時深嘅抽送之下,十分鐘唔夠男方就高潮射精。

同一時候,女方抖氣聲變大,面色潮紅,身體抖震左幾下,Alex條嘢仲感受對方陰道在收縮。

從呢個反應睇,晴晴似乎同對方一樣,達到左高潮。

Alex印象中從未試過同女仔一齊高潮,呢刻望住身下額頭冒汗,臉色泛紅嘅晴晴,感覺有啲不可思議。
Lm 有文末
痛住來高潮....
條女M底喎
休息一陣過後,就來第二炮。

Alex今次換個姿勢入晴晴。

女方成個人趴喺床上,男方就雙手撐起個人,身體前傾,下體緩緩從後插入到潮濕嘅洞穴裡。

呢個姿勢插得深又夾得緊,爽得嚟又有種居高臨下嘅征服感。

Alex如剛才一樣聽住歌,感受樂曲跳躍嘅節奏,腰軀出力前後擺動,下腹同對方Pat Pat碰撞出啪啪啪嘅聲響。

晴晴雙手抓住床單,輕輕喘息,肩後長髮遮住佢個樣,令人無法看清。

用呢個咁爽嘅體位插左二百幾下後,Alex就喺對方體內射出熱熱、濃濃嘅精液。

由於係第二次嘅緣故,所以射出嘅份量少啲啲,但暢快程度不亞於第一次。

Alex將聽完嘅CD擺返到架上,晴晴著返衫行過嚟問:「頭先你播咩碟呀?點解成隻碟都無人唱歌嘅?」

「呢種音樂叫Post Rock。」

「咩係Post Rock?即係無人唱歌嘅Rock?」

Alex笑左一笑,回覆:「想知就自己去google。」

「你講啦,反正未夠十二點我未走得,我地咪當傾陣計。」

Alex望一望個鐘,依家都十一點九。既然都搞完嘢,佢都唔留晴晴咁耐,叫對方走先。

「未夠鐘喎,我提早走你會唔會扣我錢架?」晴晴問。

「唔會,你走啦。」Alex答。

「有你呢句就放心啦,咁我走啦,聽日見!」講完,晴晴就離開左。

Alex真係唔理解點解晴晴開口埋口都計住啲錢,就算真係咁貪錢,咁適當時都該收斂下,口邊成日提住啲錢其實幾令人煩厭。

不過算啦,反正又唔係同佢過人世,理得佢拜唔拜金,只要佢喺床上面「啱河車」就得。

而之後嗰個月,晴晴喺床上嘅表現又的確係好對版,每一次都好配合到Alex,完全無好似之前個Jenny咁,越做越變樣。

眨下眼一個月過去,呢日晴晴懷著興奮嘅心情嚟到清水灣。今日係佢做滿一個月嘅日子,都係出糧嘅大日子。

「啪!啪!啪!」Alex用狗仔式姿勢出力衝撞。

「嗯…嗯…」晴晴如蚊滋般細聲喘氣,佢胸前白滑大奶隨碰撞而「fing下fing下」咁晃動。

同時間,房間裡迴響著迷幻醉人嘅音樂。

Alex心血來潮又聽Pink Floyd,今次係樂隊另一隻嘅經典專輯《The Dark Side of the Moon》。

其中入面有首歌叫Money,裡面有段數錢同入銀紙落收音機嘅聲。

晴晴第一次聽呢種音樂,佢覺得好神奇,無諗到數錢聲可以融合到歌曲裡面。

「啱先有收銀機聲同散紙聲嗰首歌,叫咩名?」完事後,佢問Alex。

「Money。」

「哦~原來叫Money,唔怪得首歌有錢聲啦。」

跟住晴晴又用電話問Alex:「係啦,今日係咪出糧呀?」

「係。」Alex回覆完,何管家就拎住一張九萬蚊嘅支票入房。

「哈哈,多謝!」晴晴喜悅又開心地,從何管家手中接收張數額九萬嘅支票。

出左糧第一餐飯梗係食好啲,於是佢就請左佢個同事兼朋友佳瑩,到一間高級餐廳度食飯。
今日第二篇出左了
$90000返26日
三個鐘兩Q
$1700 1Q可以內射
抵過私鐘多多聲
好正個題材
唔夠喉呀可唔可以出多篇
Lm
所以可能私鐘搵緊依個價
新讀者留名
停更一日,唔夠訓無乜精神寫,聽日補返
樓豬係邊
夜少少...想打多少少再出
巴打去左邊 等到好辛苦
餐廳位於港島蘇豪區附近,主打高級西餐,人均最低消費起碼兩千蚊。

「呢間高級嘢嚟喎,啲嘢食會唔會好貴架?」佳瑩望一望餐廳周圍豪華嘅裝修。

「就係高級嘢我先特登請你食餐好嘅,如果唔係你咁抵得諗,成日肯同我調更,咁我都唔會就到時間去清水灣嗰邊,所以唔好同我客氣,呢餐就當係我答謝你嘅。」

晴晴揭開餐牌,見到上面嘅價錢,雖然有曬心理準備,但都打左個突,心諗乜原來真係咁鬼貴。

不過都既然一場來到,為左多謝佳瑩加上啱啱出糧,一餐半餐食貴少少都ok嘅。

「話時話,今日咁得閒請食飯嘅,你唔洗入清水灣咩?」佳瑩問。

「唔洗呀,呢幾日我嚟m,有得放月經假。」

「但你諗住仲做幾耐呀?」

「一年囉,我簽左一年合約,至少要做一年,所以接住落嚟嗰十一個月,都可能經常要揾你捱下義氣,幫我頂一頂更啦。」

「一年咁長?你好等錢洗咩?」。

晴晴搖搖頭話:「錢呢啲嘢無人嫌多嘅,尤其係趁後生趁有能力,更加要抓緊機會揾多啲錢。」

「我就唔係咁諗,計我話,女人應該趁後生揾個好男人,有無錢都唔緊要,最緊要對方對自己好。」

「傻啦你,世界上邊有好男人架,我就話,與其揾男人咁倒不如揾多兩個錢傍身好過,唔理咩好男人壞男人、有錢男無錢男,統統都係靠唔住架。」

「唔係架,都係睇你遇到咩男人姐,譬如我bb就對我好好啦。」

「你上一個條仔夠話係好仔啦,最後咪又係背住你偷食。」

「呢個唔同架,佢真係好好架!拿,你睇下,我啱先text佢話掛住佢,佢就即刻打過嚟揾我啦。」佳瑩接通男朋友嘅電話,「喂,bb呀……」

晴晴睇見眼冤,佢咬一啖蒜蓉包,雙眼睄到遠處有兩個熟悉嘅身影

——Alex同何管家。

佢向住佢地揮手示意,不過對方好似無留意到佢。

「你好,我地book左8點半vip房。」何管家行到櫃檯同餐廳經理講。

「兩位唔好意思,你地今日book嘅嗰間房天花板漏水,成間房都唔用得。」

「咁你地仲有其他房呢?」

「Sorry,其他房都有客,我地暫時無多一間vip房,如果唔介意嘅,你地可以坐我地出面啲位。」

何管家用同Alex手語解釋佢地所預訂嘅房天花板漏水,問佢願唔願意坐出面啲位食嘢。

Alex覺得無乜所謂,跟住經理就帶二人就座,咁啱就帶到去晴晴同佳瑩隔離嗰張檯。

「Alex、何管家,真係『橋』呀,竟然喺呢度都撞到你地!咦唔係喎,呢度係高級餐廳,你地應該成日嚟先係,喺呢度撞到你地一啲都唔出奇先啱。」晴晴同二人打招呼。

Alex聽唔到晴晴講乜,只係表示禮貌咁點一點頭然後就座。

兩張檯位置相隔好近,晴晴提議:「不如拍埋兩張檯一齊坐,人多圍埋一齊食熱鬧啲。」

「我諗少爺唔係咁鐘意,都係分開坐比較好…」

何管家未講完,晴晴就已經將兩張檯拍埋左。

Alex用電話打字問坐埋隔離嘅晴晴:「你做咩坐過嚟?」

「一齊食熱鬧啲呀嘛。」

Alex本來諗住同何管家一齊靜靜地食餐飯,不過睇嚟依家唔得啦。

「我身邊呢個係我朋友,叫佳瑩。」晴晴用口講,並用電話打字介紹身邊嘅朋友,「佳瑩,佢係Alex,呢個係何管家。」

「Hi,你地好。」佳瑩對二人打招呼。

Alex同何管家禮貌咁點頭回應。

「Alex,你係晴晴嘅中學同學?」佳瑩問。

聽唔到嘢嘅Alex揭緊餐牌,無回答。

晴晴用餐牌遮住半邊嘴,探前少少個人,同坐喺對面佳瑩好細咁講:「佢係清水灣嗰個Alex呀。」

「係佢呀?」佳瑩同樣用餐牌遮住自己,壓低音量講。

「係呀,佢淨係上床先聽到嘢,平時聽唔到嘢架。」

「唔怪得唔應人啦…」

「咳咳—」何管家乾咳兩聲打斷二人對話,問,「你地兩個嗌左嘢食啦?」

「係呀,嗌左啦。」晴晴拎返開個餐牌回答。

過左一陣,Alex諗好食咩後就叫何管家落單。

「滋滋—」

Alex感受到褲袋入面電話喺度震動,係來自晴晴發嘅短訊。

「你成日嚟呢間餐廳食飯架?」晴晴有時面對面會用WhatsApp嚟同Alex交流,咁樣比喺電話打完字再show出嚟方便。

「間唔中。」Alex用返WhatsApp回覆。

「除左呢間呢,你仲鐘意去邊個間食呀,係咪多數都係食高級嘢?」

「唔係。」

佢地兩個面對面咁咁用電話send message,加上Alex有少少唔耐煩個樣,出面啲人唔知情況,可能會以為佢地係一對冷戰緊嘅情侶,大家鬥緊氣唔出聲,淨係用WhatsApp講嘢。
然後公安衝入來
捉晒兩條女上中國姦

侍應陸續遞上餸菜。

晴晴同佳瑩嗌得唔多嘢,只係嗌左兩碟意粉同兩份沙律。

至於Alex就點左一份牛扒、一份闊條麵同一份黑松露雜菌,而何管家就年紀大,食唔到咁多嘢,只係嗌左個意粉。

「你一個食咁多食唔食得曬呀?」晴晴見到Alex份牛扒煎得幾靚,叫對方share一塊嚟食下。

Alex勉為其難咁分左一細塊俾佢,晴晴禮尚往來分返少少意粉俾Alex。

「少爺佢唔鐘意食意粉。」何管家話。

「係咩?咁我夾返走啦。」聽完何管家咁講,晴晴就夾返走啲意粉。

Alex見到對方呢個舉動,都唔知俾咩反應好。

成餐飯落嚟,大家都算係有講有笑,氣氛都尚算融洽。

食飽曬之後,兩邊分開埋單。

區區兩碟意粉同沙律埋單就差唔多三千幾四千蚊,俾錢嗰陣晴晴都係有啲肉赤,貼士都唔捨得俾多。

相比起晴晴,Alex好爽手就埋單俾八千蚊,仲醒左兩百蚊貼士俾個侍應。

檯面食剩一小撮意粉同兩個餐前提供嘅蒜蓉包,晴晴見食得唔好浪費,就叫侍應幫佢打包。

Alex坐喺隔離,抱以奇異嘅目光,心諗剩返咁少都打包,好似有啲肉酸。

晴晴無理別人目光,照樣打包拎返屋企。

然而佳瑩因為男朋友急call,所以自己一個急急腳走先。

晴晴就問Alex可唔可以叫何管家車埋佢返屋企,Alex其實唔多願意,不過費事拒絕,就話無問題。

何管家一個人去停車場攞車,Alex佢地就企喺馬路邊等。

晴晴食完一餐好嘢,感到十分滿足。

可惜,呢種滿足同快樂卻喺幾秒之後,被憤怒情緒徹底蓋過。

二人等緊嘅時候,突然有一個年約六十歲嘅男人,行到晴晴面前。

個男人身邊有一個望落比佢年輕嘅老婆同一個約莫十歲嘅細路女。

呢對夫婦架車就泊喺路邊附近。個男人落車見到晴晴,就行過嚟打招呼。

「晴晴,好耐無見。」。

晴晴一見到呢個男人,面色一沉,調轉身就走。

「晴晴!」個男人急步上前,擋住晴晴。

「你想點呀?你個仆街唔係去左台灣風流快活架咩?你返嚟做咩呀?」晴晴語氣兇惡,眼神充滿怒火。

「我...我最近搬左返嚟香港。你呢...你幾好嗎?」

「問我幾好嗎?你想我點答你?係咪想我答你我無左個老豆之後,生活過得好好,等你良心好過啲呀?唔好意思我講錯左,你個仆街邊有良心?係有良心嘅,你當日就唔會拋棄妻女啦!」

企喺一邊嘅Alex完全唔知咩事,唔知點解晴晴無端端會同個陌生男人嘈起上嚟。

呢個男人其實係晴晴嘅老豆,林哲。

「對唔住,係我唔啱,我知你唔會原諒我…」

「錯,我唔單止唔會原諒你,我仲會憎你一世!仆街啦你!」晴晴講完句粗口,嬲得滯一腳狠狠咁踢向林哲。

林哲膝頭哥中左一腳,差啲成個人單膝下跪。

「你幹嘛無端端打人?你神經病嗎?」林哲個老婆即刻扶起佢。

「你幹嘛踢我爸爸…」個細路女指住晴晴話。

「無事無事!一場誤會而已,沒事,我們進去吃飯吧。」林哲趌下趌下咁帶住老婆同個女,轉身行入餐廳。

Alex仍然係唔知發生左咩事。

等林哲入左去餐廳,晴晴就喺電話打字問Alex:「你有無鎖匙?」

Alex摷摷褲袋,搖搖頭。

咁啱地下有舊石仔,晴晴隨手執起左,交俾Alex,然後拉對方到林哲架豐田車前。

「你想做咩?」Alex用電話問。

晴晴用動作示範左一次佢想做咩,佢用自己條屋企鎖匙,喺林哲架車車身上劃左一條長長嘅花痕。

Alex拉住晴晴,想阻止佢,但被對方一手甩開。

「你唔幫我我自己嚟。」晴晴出盡力咁用鎖匙刮花車身。

「喂!你兩個做咩呀?」

呢個時候,兩個巡邏緊嘅差佬離遠一百米,見到佢地喺度搞人架車。

「大獲!」晴晴拿拿臨從Alex手中攞舊石仔,一嘢擲碎個車窗玻璃,跟手就拉住Alex逃跑,「走啦仲望!」

「仆街!你兩個唔好走呀!」兩條差佬立刻追上前。

晴晴同Alex 拔足狂奔,拼命逃跑。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞