《只有做愛的時候我才聽得見聲音》

1001 回覆
450 Like 11 Dislike

唔知做咩mark唔到賣飛佛
Alex坐喺床邊,拍一拍張床,示意晴晴埋嚟。

晴晴再睇多幾眼,然後先坐過去。

一埋牙例牌都要摷下先啦,Alex由下伸手入去對方件衫裡面,點知手伸到一半,晴晴就叫停,用部電話打字話:「你可唔可以較暗啲燈光呀?」

Alex做一個OK嘅手勢,將間房嘅燈光較返暗少少後,繼續伸手探索。

晴晴喺個人資料報稱上圍係36D,揸落又真係貨真價實,軟淋淋得嚟都幾彈手,正當Alex哄近啲想舔下凸起嘅乳頭,晴晴突然又示意叫停。

「可唔可以唔對嘴錫呀?因為我淨係接受到同鐘意嘅人錫。」晴晴誤以為對方想錫嘴。

Alex喺晴晴手上嘅電話屏幕輸入「無問題」三個字。

就算佢之前同啲簽左約嘅床伴上床,都唔係經常「打茄輪」,更何況今日佢同晴晴先第一次見,佢先唔會吸陌生人啲口水。

愛撫完一輪,Alex摸到對方下面濕濕地,自己又硬硬地,係時候入「正題」。

女方嘅陰道好窄,男方要逐吋逐吋咁慢慢插先插得曬入去。

「痛…細力啲…」晴晴緊張咁抓住Alex手臂。

Alex俾晴晴啲指甲搲到痛,神經反射式立即缩一缩手。

「Sorry,我係咪整痛你?」

「無事。」

「你,聽到我講野?」

「嗯。」

接下來係指定動作,照舊郁條腰之前先郁一郁隻手指。

Alex㩒一下個遙控,開著唱片機播歌。

今日所揀嘅呢隻黑膠係Pink Floyd嘅經典大碟《Wish You Were Here》。

佢人生第一次接觸Pink Floyd就係聽呢隻碟。或者呢隻碟唔係Pink Floyd最好嘅一張專輯,但就係Alex嘅至愛,單係第一首歌前奏一奏起佢就已經起曬雞皮。

佢聽住歌,放慢節奏抽插,唔敢太用力,免得又整痛晴晴。

然而,床上同床下嘅晴晴講得上係判若兩人。

啱先一入到嚟講個唔停,問長問短,上到床之後反而變得怕怕醜醜咁粒聲唔出。

睇佢表情變化明顯係有幾下feel到痛但都忍住無嗌出聲,只係發出細到聽唔到嘅喘氣聲。

而呢點就正合Alex心意,呻吟聲完全唔會遮蓋音樂聲,咁佢就能更專心咁聽歌。

每次佢聽Pink Floyd嘅歌都會覺得好神奇,明明係四十年前嘅作品,但依家呢個年代再聽返一啲都唔過時,仍然非常動聽。

全碟只有五首歌,頭尾兩首歌分別長達十幾分鐘,Alex依家插左十三分鐘,啱啱係頭一首歌嘅時間。

隨住晴晴下面越嚟越濕滑,佢開始用返正常速度抽插。

論身材,晴晴嘅36D比唔上Coco嘅G cup大奶,好在佢有條纖細水蛇腰,襯托得對波大得嚟又有美感。

論高度,佢身高大約165咁上下,對腳都有37、38吋長,摸落都幾算白滑,腳趾亦生得幾靚。

其實Alex本身都唔太好玩腳,只要對方對腳唔好短到成碌節瓜咁,佢都無乜所謂。

而晴晴有一樣優勝處,就係佢下面好窄,陰道內壁緊緊包實Alex嘅「細佬」,呢種感覺好爽、好舒服。

再加上佢胸前嗰對起伏蕩漾嘅36D軟熟大波波,帶俾Alex震撼視覺享受同亢奮性刺激。
一萬字達成,Alex歌單暫時整合:

MONO 【Hymn to the Immortal Wind】

The Jesus and Mary Chain 【Darklands】

Thud 【Floret】

Pink Floyd 【Wish you were here】

P牌手動正皮
多謝g持
殘體字
which word?
Alex俾晴晴啲指甲搲到痛,神經反射式立即缩一缩手。
唱片機現正播放緊嘅係第二首曲目:Welcome to the machine。

聽著歌曲中迷幻電音,Alex感覺仿佛自己一時身處喺光影琉璃嘅時光隧道,通往到未來,一時又漂浮喺外太空之中,仰望星辰。

靈魂喺時光隧道與外太空之間穿梭,肉身享受住性愛之快感,呢種妙不可言嘅感覺將佢一路推向左高潮。

佢打左一個冷震,暢快咁射出精液,仲爽到忍唔住「啊」左一聲。

晴晴見對方震左幾下,又感覺到下面有啲嘢流緊出嚟,心知對方應該係射左。

Alex掹返條嘢出嚟,耳邊美妙嘅樂聲漸漸變得微弱朦朧。

「我係咪可以攞錢走得架啦,Alex?」晴晴用紙巾抹走陰道口流出嘅白色液體。

Alex靜靜地拎起遙控停播唱片,無作回應。

佢聽覺消減,已經聽唔到周圍嘅聲音。

晴晴見Alex唔應機,拎起床頭部iPad,打左「我有嘢講」幾隻字,並隊部機埋去佢面前show俾佢睇。

Alex睄左一眼個mon,下一秒視線就轉移去晴晴對豐滿乳房上。

佢個胸型的確好正,大得嚟唔下垂,啱先望過家下再𥄫返都覺得正。

「喂呀,望iPad啦你!」晴晴拿拿臨用iPad擋住Alex視線,另外又揾張被遮住自己。

Alex喺個mon度撩返幾隻字反問:「你想講咩?」

「我問我係咪可以拎錢走人?」

「未完,休息一陣再來。」

晴晴見到「一陣再來」,心諗唔通自己符合到對方要求?咁即係話佢有機會拎到嗰張為期一年、月薪九萬嘅合同。

一諗到可能有九萬蚊袋,佢就唔介意留耐啲。

休息左五分鐘之後,Alex再提槍上陣。

同頭先一樣,佢先係好慢咁郁,等陰道入面有足夠淫水潤滑,才回復正常嘅速度。

晴晴亦同頭先一樣,搞嘢嗰陣一粒聲唔出,合埋眼咬曬唇咁「乸」埋口面,分唔到佢係舒服定係痛。

專輯嘅點題之作《Wish you were here》正在播放:

「How I wish, how I wish you were here. We’re just lost souls swimming
in a fish bowl, year after year,
running over the same old ground」

比起同碟嘅其他歌,呢首歌編曲唔算複雜,卻十分動人。有時就係越簡單嘅歌曲,越容易令人動容。

「老漢推車」推到有啲攰,Alex想轉個慳力啲嘅姿勢:「我地轉一轉...個姿勢…」

「咩姿勢?」晴晴低聲問。

「你…打側個身…跟住我訓底。」

Alex講嘢講得比較慢,因為自失去聽覺後,絕大部分時間佢都係依賴同習慣手語溝通,個口好少講嘢,久而久之咬字發音無以前咁好,所以每次都會諗一諗,確保自己唔會發錯音先開聲。

晴晴同Alex一前一後側身訓低,男方先抬高小小女方一邊腳,等Jer Jer對準到陰道口,便順勢挺腰插入。

呢個體位最慳水慳力,Alex伸手揸嗰對軟綿綿嘅大奶奶,下身就出力衝撞圓潤嘅臀部,每一下都直達深處。

通常射完第一次龜頭會變得無咁敏感,第二次嘅時間會長一啲。

Alex啱先第一次啪左大約十五分鐘,而第二次啪左三十分鐘先射,剛剛好成張碟聽到尾。

完事後,晴晴著返曬啲衫褲鞋襪,眼角睄到間房角落頭放左一支結他,於是好奇咁行埋去,拎上手摸下。

Alex一見到,立刻上前搶返支結他,並用不滿嘅眼神睥左晴晴一眼。

「掂下都唔得,洗唔洗咁小氣呀...」晴晴嘟起個嘴低聲講。

Alex擺返好支結他,並警示晴晴唔好亂掂佢啲嘢。

「哦…」晴晴細聲「哦」左一下。

過左一陣,何管家拎住一杯蔬果汁同一沓現金行入房間。
唔知點解出左簡體,Sorry
Thud
夜晚聽好好feel
靚題材 留名
題材幾正留名
想知咁佢打飛機或者用飛機杯會唔會聽到聲定係一定要同女女做先得
Jer Jer仔就從上而下勃起。

主角條Jer 係向地勃起
調轉左
飛機杯都得,後面會講
條Jer 調轉咗
從下而上勃起,唔小心上同下兩隻字調轉左
晴晴係女主角?
是呀

樓豬快啲岀
今晚出
題材幾有趣,樓主加油
「一千、兩千、三千、四千……」晴晴逐張逐張銀紙咁數。

佢反復數左幾次對啱數:「數完曬啱數啦,多謝曬!如果你…」

「叮鈴鈴——叮鈴鈴——」說話講到一半,晴晴嘅電話響起。

「喂,陳經理咩事呀?」

「頂!你仲問我咩事?你又話今日嚟替更嘅,家下成十二點鐘你都仲未蒲頭?」

「我應承你係星期六替…咦…唔係喎...今日好似就係星期六喎...」

「你係咪玩嘢呀?你係放飛機就早響啦,咁我可以早啲揾個人替你,唔洗搞到依家鋪頭無人幫手,真係有無搞錯!」

「Sorry 陳經理!係我錯,係我一時記錯日子,對唔住!你俾半個鐘我,我依家即刻返酒吧,千其唔好扣我人工,我真係即刻就返嚟!」

晴晴掛掉電話,急急腳離開,趕往酒吧幫手。

佢除左做私影model,仲喺九龍一間酒吧度做兼職侍應。

匆忙離開之前,佢不忘對Alex講:「如果我符合你嘅條件,記得call我呀,我隨時都可以上嚟簽約架!唔講住啦,我要趕返去開工,係咁先啦,bye bye!」

由於時間匆忙,以上說話佢都係口講。

Alex望住晴晴匆匆離開嘅背影,用手語問何管家對方同佢講咩。

何管家轉達一次,問返Alex覺得晴晴點樣。

Alex搲搲頭,諗左下。

佢覺得晴晴喺床上配合到佢,只係份人比較多口水同有啲多手,對對方印象一般。

佢打算再試多兩個比較一下,先再作選擇。

第二日。

Alex八點鐘起身,唔知係咪訓前聽左Pink Floyd,琴晚佢訓得特別好,訓醒都特別精神爽利。

刷左牙洗左面,佢就到飯廳享用何管家為佢準備嘅早餐。

作為一個富家子弟,佢唔需要返工,佢阿爸阿媽所留低嘅遺產,足夠佢用成世都用唔完。

獨立屋有一個地庫,裡面設置左各種健身器材,每日食完早餐,唔洗返工嘅佢都會去鍛煉返個半鐘。

堅持每日鍛煉能夠幫提升精力同增強性能力,咁喺搞嘢陣佢就能夠插得耐啲,聽到嘢時間隨之都能長一啲。

通常做完gym,佢會同何管家一齊開架船出海釣下魚或者去打下高爾夫球。

可惜今日天氣黑黑沉沉咁,唔太適宜做戶外活動,咁佢唯有留返喺屋企,清潔下啲黑膠碟。

黑膠碟好容易沾上灰塵,放得耐又會有霉點,因此要定期清潔,否則如果唱片坑紋有塵嘅話,播出嚟就會有啲俗稱「炒豆聲」嘅雜音。

對佢嚟講,抹碟係用嚟打發時間嘅其中一樣細藝。

除左呢樣,無聊嗰陣佢都會自己睇下書、漫畫,或者開Netflix煲下劇咁,絕大部分都係一人活動。

失去聽覺令佢同人嘅溝通變得困難,嚴重影響左佢嘅社交生活,所以其實佢無乜朋友。

以前佢最大嘅興趣係夾band、彈結他,無奈自從耳仔聾之後,佢都無得繼續夾band,但有時都仲係會㩒下chord、練下指法咁。

彈嗰陣耳仔聽唔到,不過腦海會浮現所彈嘅音階。

等到有朝一日耳仔如果有機會好得返,重新聽得返嘢,咁到時佢再彈返都不至於太生疏。

佢相信現代醫學咁昌明,總有一日自己對耳仔會醫得返。

來到下午時分,佢心血來潮,突然想行下唱片鋪。

油尖旺一帶有唔少樓上CD鋪,間唔中佢就會去尋下寶。

聽歌佢多數都係聽band多啲,平時多數聽外國band,間唔中都會支持下本地樂隊,好似今日咁,佢都買幾隻本地獨立樂隊嘅CD,等遲啲拆嚟聽下。

鬧市嘅街頭熙來攘往,人聲喧鬧,有電訊公司職員喺街口推銷緊寬頻計劃,有男女嗌交嗌到面紅耳赤,有走鬼檔小販叫賣嘅聲音。

Alex企喺街邊等緊何管家揸車嚟接走佢。

佢望住吵鬧嘅人,只有一種睇緊默劇嘅感覺。

無論處於幾熱鬧嘅街頭,世界都係一片冷清。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞